אמ...

אמ...

יש לי אמיגו עכשיו לכמה זמן סלקום גם הוציאו מכשיר דומה פוש&טוק עכשיו מהמכשיר בסלקום אי אפשר לדבר עם אמיגו נכון
וגם אי אפשר אז עדיין אי שום יתרון כי למי יש כבר פוש&טוק של סלקום שאפשר לדבר ממש...חח

אם יש לך חבר עם אותו הפלפון אתה

תוכל לדבר איתו זה סתם גימיק לא שימושי כדי לקדם את המכירות של סלקום!

avivdv

New member
מה זה מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אולי תפסיק לדבר שטויות
זה לא סתם גימיק, זה ווקי טוקי, VOIP, PPT - כמו במירס רק עכשיו בסלקום. ואיזה מכירות לקדם לעזאזל
זה שירות חדש לכאלה שנמצאים בסלקום ולא רוצים להתחייב למירס. דווקא נחמד מאוד, רק חבל שהעלו את המחיר של 5140.

הדבר הזה זה סתם חרא אם מישהו רוצה

ווקי טוקי הוא ילך למירס! וסלקום לא רצו שאנשים ילכו למירס אז הם הוציאו מתחרה למירס כדי להגדיל את המכירות שלהם שמי שרוצה ווקי טוקי לא ילך למירס אלא אליהם!

עלק נחמד מאוד הPPT תסתכל כמה הודעות

למטה מה כתבת על המכשיר הזה. שאבא שלך מחליף כל הזמן את המכשיר הזה והוא עדיין עושה לו בעיות ושזה סתם חרא של דבר! אז עכשיו אני מציע ללך שתשתוק כי כולם הבינו מה יש לך כל הזמן שמה שאני אומר אתה אומר ההפך!

avivdv

New member
אוףףףף

אתה יודע בכלל מה זה מירס
אתה מתחייב ולא יתנו לך אוויר, יקח לך הרבה זמן להתנתק מהם. וסלקום לא רצו שאנשים יכלו למירס, הם רצו שירות ווקי טוקי משלהם, אסור להם

אז בינתיים מה עדיף בווקי טוקי ?

בוא נגיד שמירס עדיפים הרוב יסכימו איתי וסלקום יכולים לנסות את הPPT שלהם עד עוד 3 שנים וזה עדיין לא יהיה טוב כמו שירות הווקי טוקי של מירס!

avivdv

New member
מי אתה שתגיד מה עדיף ומה לא../images/Emo35.gif

אתה לא התנסית בשניהם, אני בטוח שעם הזמן סלקום/אורנג' יפילו את מירס לתחתית.

ואלי בעתיד אבל בינתיים מירס עדיפה

בשירות הווקי טוקי ועל זה אין מה להתווכח. שומעים יותר טוב,זו חברה שנועדה לשירות הווקי טוקי ובגלל זה יש להם אנטנות מתאימות וכל זה. ובינתיים אורנג וסלקום לא יוכלו להוריד אותה לתחתית כי בינתיים רוב החברות משתמשות במירס ולא באורנג או סלקום ואפילו לא פלאפון!

avivdv

New member
יואו אתה מדבר מלא שטויות

אין לי כח להתווכח איתך..

avivdv

New member
חאאאאלללללללססססס

אף אחד לא מסוגל להסכים איתך כי אתה רק פולט שטויות.

avivdv

New member
אוי חבל שטל/תומר מחקו כמה שרשורים

שלך, היינו רואים מי תומך בך.

למעלה