אמ.....

cloudy girl

New member
אמ.....

חג שמייח לכולם! תהנו ב- |סוכה| (צריך להמציא אייקון כזה..).. תאכלו המון.. (זה לא יום כיפור...
) וסתם תהנו... עדי

Rוית

New member
אכן, חג שמייח לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

תנוחו, תהנו, תחגגו, תבלו!...

חג שמח...../images/Emo9.gif

אני מאחל לעצמי שאלאניס תיהיה ה "אושפיזין" בסוכה שלי ותעשה לי מופע אקוסטי בסוכה.... ואם כבר חושבים על זה.. נפתח שירשור. איזה שיר (אחד) הייתם רוצים שאלאניס תשיר בסוכה שלכם? לי פשוט מתאים "סארנדרינג" אקוסטי.

symptoms

New member
חג שמח

ותבלו בסוכה ובכלל ובקשר לשיר אז את CAN´T NOT שבזמן האחרון אני פשוט חולה עליו במיוחד בהופעות משנת 95-6 לפני שיצא ספוזד והוא שונה

AlanisJunkie

New member
אני פשוט מת על השיר המדהים הזה..

Can´t not וכשהפורום רק נפתח אני זוכר שכתבתי הודעה בה השתפכתי לגמרי על הגירסה הזו משנת 95, ובכלל על השיר הזה. הסיום שלו מדהים.

דבר ראשון שנה טובה לכולם!../images/Emo153.gif

דבר שני, שיר, זה לא דבר קשה... surrendering השיר הכי אהוב עליי מאז ומעולם שיצא לאלניס... אז שנה טובה, חג שמייח, ועוד מעט קונים לי גיטרה בס חדשה לגמרי, היפ היפ הוריי לי!

cloudy girl

New member
Uninvited אקוסטי , כמובן...

נריה אני איתך.. שיר מהמם!.. בכלל הוא מתאים לסוכה :).. טוב בעצם, הוא מתאים כמעט תמיד.. חוץ ממסיבות סוערות שצריך משהו קיצבי שאפשר לקפוץ ולהשתגע...

Adrienne

New member
היי כולם! פורום חדש~!~../images/Emo168.gif

היי! אני איתמר ואני מנהל את פורום דה קולינג, למי שלא יודע דה קולינג היא להקה חדשה יחסית, היא הוציאה אלבום אחד ויש לה כבר 2 להיטים ענקיים שהצליחו בגדול,wherever u will go ו adrienne. כולכם מוזמנים! בואו בהמוניכם! תשתתפו ותשאלו ותעשו מה שבא לכם! הכתובת לפורום כאן: http://www.tapuz.co.il/forums/sp/forumpage.asp?id=583

למעלה