אמת או חובה

נועה IL

New member
אמת או חובה

אמת שבשבוע החולף הייתם כל כך עסוקים ולכן לא ראינו אתכם פה?
חובה על כל אחד מכם לפתוח שרשור אחד השבוע
נראה אתכם! GO!

טוב, אם חובה - אז חובה

אני מנסה, פותחת שרשור - מקווה שהוא יהיה מספיק מעניין בשביל שיגיבו עליו...

נועה IL

New member
רעיון מקסים!

אקדיש בע"ה מחשבה להוסיף את חלקי שם. כל הכבוד. ואתם חמודים נורא (וגם צייתנים).

OFF ROAD 4 LIFE

New member
גם את נעלמת מהאופק

כמעט שלא רואים אותך פה, - אבל זה בסדר, עיסוקים
אני לא אצליח לפתוח אשכל פעם בשבוע, כי אני לא ממש רוצה לפתוח דיוני ספאם, או דיוני "אוף-טופיק" דווקא חשבתי לפני שבוע לפתוח אשכל על אברהם "יאיר" שטרן חבר בית"ר ומיסד הלח"י שנרצח ע"י קצין בריטי, בתאריך העברי של הארוע, אך לצערי כל ה"מסכת" שכתבתי המסקרת את חייו נמחקה וירדה לתמיון (עוד רגע רציתי להניח את המחשב על הפסי רכבת) יש המון ארועים היסטורים שקשורים בציונות וביהדות שאפשר לפתוח עליהם אשכולות ודיונים, אך לצערי קצר זכרוני מלכתוב ולסקר את כולם, שיהיה בהצלחה, לא מבטיח כל שבוע, אך מבטיח לתת חלק,

נועה IL

New member
אני פה, כל הזמן.

כמו האח הגדול
רק שלצערי לא מצאתי על מה להגיב... ולא ביקשתי פעם בשבוע, אלא ה-שבוע :) אוי, איך אני שונאת שזה קורה לי - לכתוב הודעה ארוכה ארוכה והיא מתמוססת. אני אציע לך מה שאני תמיד אומרת לעצמי ושוכחת ברגעים החשובים - להעתיק למסמך וורד, או לפחות להספיק לעשות קופי לפני השליחה. ותודה

the ror

New member
התלבטתי אם לבחור במילה הזו.

בגלל המשמעות האחרת שניתן לשייך לה, פשוט זו המילה היחידה שעלתה לי שכן מביעה דמות סמכותית נחמדה=).

נועה IL

New member
זה בסדר, אל תרגיש רע :)

ואני לא מחשיבה את עצמי כ"כ סמכותית, בטח לא כאן :) אבל שוב, אל תרגיש צורך לתקן. זאת אני וההתקטננויות שלי...

the ror

New member
קודם כל,אני מלך ההתקטננויות...

אז ברוכה הבאה לממלכה...
וב"ה שאת לא צריכה להיות סמכותית...=)

OFF ROAD 4 LIFE

New member
אם יש OK אפתח שוב,

רק שלצערי כבר עבר שבוע וחצי מהתאריך הרצח המקורי של מייסד הלח"י

100vardit

New member

השבוע באמת הייתי עסוקה. נראה לי שלא הייתי במחשב בערך מיום שישי.. ולגבי החובה- בע"ה, אם יהיה לי רעיון עד סוף השבוע...
אגב, אני חושבת שיהיה יפה שהרעיון של האמת או חובה ימשך (ואם נגיד אמת מופנה למישהו, אז שימו לב לא לחשוף פרטים אישיים שאתם יודעים עליו..)

למעלה