אמרתי לכם? השמאלנים יורים לעצמם בראש. רוצים הכל ויישארו בלי כלום

ביטניקט

Active member

בכירים במערכת המשפט דוחים בתוקף את יוזמת לוין-סער: "לא יהיה כל דיל"​

ברשות השופטת אמרו כי למדו על המתווה מהתקשורת, ול-ynet אמרו גורמים כי ההצעה תהפוך את בחירת השופטים ל"פוליטית לגמרי" ושינוי חוק יסוד החקיקה ימנע מבג"ץ להתייחס לחוק גיוס: "לא נהיה חלק מעסקה שכוללת בחירת נשיא עליון". גם באופוזיציה הופתעו, לפיד וגנץ לא שללו - ויש כבר תומך אחד, ח"כ כהנא: "מאפשר הסכמה רחבה". בקואליציה תמכו, כצפוי​

evglev1

Well-known member
מנהל

ברשות השופטת אמרו כי למדו על המתווה מהתקשורת, ול-ynet אמרו גורמים כי ההצעה תהפוך את בחירת השופטים ל"פוליטית לגמרי" ושינוי חוק יסוד החקיקה ימנע מבג"ץ להתייחס לחוק גיוס: "לא נהיה חלק מעסקה שכוללת בחירת נשיא עליון". גם באופוזיציה הופתעו, לפיד וגנץ לא שללו - ויש כבר תומך אחד, ח"כ כהנא: "מאפשר הסכמה רחבה". בקואליציה תמכו, כצפוי​

זאת בדיוק הגישה במערכת המשפט, לדעתי אולמרט לא היה יושב יום אחד בכלא והיה מסיים קדנציה מלאה לולא שר המשפטים היה מציע שינוי בשיטת בחירת השופטים. הם מעולם לא היו מוכנים לדון על שינוי השיטה לא עם פרידמן, לא עם נאמן ז"ל, לא עם איילת שקד ותמיד הטענה שלהם היה שאפילו השינוי המינורי ביותר הוא פגיעה בשלטון החוק.

DANIAVNI

Well-known member
זאת בדיוק הגישה במערכת המשפט, לדעתי אולמרט לא היה יושב יום אחד בכלא והיה מסיים קדנציה מלאה לולא שר המשפטים היה מציע שינוי בשיטת בחירת השופטים. הם מעולם לא היו מוכנים לדון על שינוי השיטה לא עם פרידמן, לא עם נאמן ז"ל, לא עם איילת שקד ותמיד הטענה שלהם היה שאפילו השינוי המינורי ביותר הוא פגיעה בשלטון החוק.
אז בעצם הבעייה עם יריב לוין היא שהוא לא מושחת
אז לא מצליחים לכופף אותו .

בכירים במערכת המשפט דוחים בתוקף את יוזמת לוין-סער: "לא יהיה כל דיל"

ברשות השופטת אמרו כי למדו על המתווה מהתקשורת, ול-ynet אמרו גורמים כי ההצעה תהפוך את בחירת השופטים ל"פוליטית לגמרי" ושינוי חוק יסוד החקיקה ימנע מבג"ץ להתייחס לחוק גיוס: "לא נהיה חלק מעסקה שכוללת בחירת נשיא עליון". גם באופוזיציה הופתעו, לפיד וגנץ לא שללו - ויש כבר תומך אחד, ח"כ כהנא: "מאפשר הסכמה רחבה". בקואליציה תמכו, כצפוי

מה זה משנה לך? את מי זה מעניין? אתם בדרך לחורבן. לא תחגגו למדינת ישראל את יום ההולדת ה80 שלה.
הסיבה? אתם כבר לא מדינת ישראל. אתם מדינת ישמעאל מדינה דו לאומית שאינה מדינת העם היהודי ומעולם לא הייתה מדינת העם היהודי.
אתם מדינה דו לאומית עם שלטון דיקטטורי ואתם כבר לא דמוקרטיה וברגע שצה"ל הפך להיות מפלגה של השמאל בישמעאל ויש סרבנות לשרת תחת ממשלה שנבחרה כחוק בבחירות דמוקרטיות זה הסוף.
יש יותר הגירה של יהודים מישמעאל מאשר כניסה של יהודים לישמעאל. יותר ויותר יהודים מבינים את הבלוף הקרוי מדינת ישראל .אתם תראו אחרי הטבח הבא של יהודים שיגיע מהר מאוד בישובי עמק חפר בואכה גוש דן חדרה גדרה ממחבלי החמאס .אני הבנתי את זה ב2005 יש יהודים שהבינו את זה כבר בשנות ה70 ועזבו לחיות בארה"ב כל אחד יבין זאת בזמנו . ויש יהודים שיבינו אחרי הטבח הבא. הם צריכים רק לרצוח ולחטוף ולאנוס 200 300 500 יהודים ביום אחד .
ברגע שאתם מכילים רצח של 3 יהודים ועוברים על זה לסדר היום ולא משמידים כפר על יושביו את הכפר שבו בוצע ברצח ואת הכפר שממנו יצאו לרצוח והשמדה אומר אין כפר ומי שהצליח לברוח לאורדון ניצל ומי שלא חוסל תוך 12 שעות מהרצח לא עשיתם כלום ואתם סתם חברה זבל של חברה זבל של עם זבל של זבל מהמיץ של הזבל.

evglev1

Well-known member
מנהל
מה זה משנה לך? את מי זה מעניין? אתם בדרך לחורבן. לא תחגגו למדינת ישראל את יום ההולדת ה80 שלה.
הסיבה? אתם כבר לא מדינת ישראל. אתם מדינת ישמעאל מדינה דו לאומית שאינה מדינת העם היהודי ומעולם לא הייתה מדינת העם היהודי.
אתם מדינה דו לאומית עם שלטון דיקטטורי ואתם כבר לא דמוקרטיה וברגע שצה"ל הפך להיות מפלגה של השמאל בישמעאל ויש סרבנות לשרת תחת ממשלה שנבחרה כחוק בבחירות דמוקרטיות זה הסוף.
יש יותר הגירה של יהודים מישמעאל מאשר כניסה של יהודים לישמעאל. יותר ויותר יהודים מבינים את הבלוף הקרוי מדינת ישראל .אתם תראו אחרי הטבח הבא של יהודים שיגיע מהר מאוד בישובי עמק חפר בואכה גוש דן חדרה גדרה ממחבלי החמאס .אני הבנתי את זה ב2005 יש יהודים שהבינו את זה כבר בשנות ה70 ועזבו לחיות בארה"ב כל אחד יבין זאת בזמנו . ויש יהודים שיבינו אחרי הטבח הבא. הם צריכים רק לרצוח ולחטוף ולאנוס 200 300 500 יהודים ביום אחד .
ברגע שאתם מכילים רצח של 3 יהודים ועוברים על זה לסדר היום ולא משמידים כפר על יושביו את הכפר שבו בוצע ברצח ואת הכפר שממנו יצאו לרצוח והשמדה אומר אין כפר ומי שהצליח לברוח לאורדון ניצל ומי שלא חוסל תוך 12 שעות מהרצח לא עשיתם כלום ואתם סתם חברה זבל של חברה זבל של עם זבל של זבל מהמיץ של הזבל.
אחרי הטבח של 11.9.2001 לא מיד תקפתם את אפגניסטאן, חיכיתם בערך חודש עם אולטימטום להסגרת בן לאדן וגם לא בדיוק שיטחתם כפרים וערים באפגניסטאן.

אחרי הטבח של 11.9.2001 לא מיד תקפתם את אפגניסטאן, חיכיתם בערך חודש עם אולטימטום להסגרת בן לאדן וגם לא בדיוק שיטחתם כפרים וערים באפגניסטאן.
אתה משווה את בין מה שקורה בישמעאל לבין מה שקורה בארה"ב? אם הייתם בישמעאל עושים 10% ממה שארה"ב עשתה באפגניסטן אזי רצועת עזה הייתה ריקה לחלוטין ממוסלמי אחד.
אל תשווה בין צבא טרור חמוש ומיומן 5 דקות מכפר סבא רבע שעה מנתניה .בחיי אתם היהודים בישמעאל אתם הזויים ברמה.

ביטניקט

Active member
אני לא יודע את מי אתה מנסה לשכנע בזה, אותנו או את עצמך בכדי להצדיק את ירידתך מהארץ והויתור על האזרחות הישראלית. אני כבר עשרות שנים שומע על סוף מדינת ישראל, ונחש מה? ישראל עדיין כאן ואילו אויביה ושונאיה במצב הגרוע ביותר שהיו בו אי פעם. לעומת זאת המוסלמים נוהרים בהמוניהם למערב ואני מצפה מטראמפ והממשל האמריקאי החדש לקיים את הבטחת הבחירות שלו ולהתחיל בגירוש ההמוני של איסלאמיסטים וג'יהאדיסטים הגדול ביותר בתולדות ארה"ב.

אני לא יודע את מי אתה מנסה לשכנע בזה, אותנו או את עצמך בכדי להצדיק את ירידתך מהארץ והויתור על האזרחות הישראלית. אני כבר עשרות שנים שומע על סוף מדינת ישראל, ונחש מה? ישראל עדיין כאן ואילו אויביה ושונאיה במצב הגרוע ביותר שהיו בו אי פעם. לעומת זאת המוסלמים נוהרים בהמוניהם למערב ואני מצפה מטראמפ והממשל האמריקאי החדש לקיים את הבטחת הבחירות שלו ולהתחיל בגירוש ההמוני של איסלאמיסטים וג'יהאדיסטים הגדול ביותר בתולדות ארה"ב.
כשאני קורא אותך אני מבין למה אתם חיים בדיקטטורה כי אתה ימין כמו הנוד שהפרחתי עכשיו. זה מה שאתם. עושים הרבה רוח עם ריח אבל זה נעלם אחרי כמה שניות.
תאמין לי אני לא מצדיק ולא מנסה לשכנע ולהצדיק בפני מישהו למה עזבתי שם. זה רק הניסיון שלכם להסביר לעצמיכם ולשכנע את עצמיכם במשהו שלא קיים.
אני פשוט אוהב לחבוט בכם שמאלנים בוגדנים מלשינים בועלי נידות אוכלי חנזיר וימנים מטומטמים מהתחת מסוממים מערוץ התעמולה ערוץ 14 שמספר לכם שקרים.
להזכירך שאתם נמצאים תחת דיקטטורה משפטית צבאית ותקשורתית שכל התקשורת שלכם זה פח זבל של בית ספר איך אסור לקיים תקשורת כזאת.
כל הרשתות של הטמבלוויזיה שלכם מנסות ומצליחות למכור לכם מוצר שהוא רעל ומזיק לבריאות שלכם ורק דבר אחד לא קורה בתקשורת שלכם זה דיווח אמת. הכל שם שקר. נתניהו הוא שמאל פאר אקסלנס אידיוטים. הוא ימין כמו שאני טייס חלל ואני לא.
מה עשה ערוץ 14 לבן גביר ? הערוץ שמתיימר להיות ערוץ הימין הישראלי? זה ימין? מגן על מי שהכיר באוסלו ובפתרון שתי מדינות לשני עמים? אתה בכלל מבין מה זה עשה בעולם? לעומת בן גביר שהוא הימין האמיתי . אם נתניהו היה מקשיב לבן גביר ולא לזבלים במפלגה שלו ולזבלים במטה הכללי שהתחנן לנתניהו בוא נכנס בהם עכשיו בחמאס הם לא מורתעים אמר בן גביר בישיבות הממשלה עד שהזבל הבוגד שחבר לממשל ביידן אמר לנתניהו תעיף אותו אחרת אני לא מגיע לדיונים.
למי צריך לומר היום תודה שהוא השר היחיד במשרד שלו שהעיף קצינים בכירים במשטרה שהם חפרפרות של השמאל כמו ראש מחוז תל הביב שנתן לשמאל לחסום כבישים והצטרף אליהם כשהוא עובר על החוק.
בחיי שאתם בהמות ומגיע לכם שארד עליכם כי אתם ב ה מ ו ת.
אתה לא ימין. אתה אידיוט. זאת המדינה שאתה רוצה לחיות בה? מדינה של פושעים שמכניסים לכלא חפים מפשע?
איפה ראש הממשלה זבל שלך שלא מגן על חיילי צה"ל שתפרו להם תיק אונס שיקרי והפיצו אותו בעולם?
איפה הרמטכ"ל זבל שלך חתיכת כישלון טוטאלי שעל הידיים שלו דם הנרצחים שלא הודיע לראש הממשלה מה עומד לקרות.

certified.woke

Well-known member
אידיוט!

נערך לאחרונה ב:
אני בעד הגירה, במיוחד הגירת אידיוטים.
כל אידיוט מהגר - רק מיטיב עם ישראל...
אתה מזכיר לי את המשוגע בבית המשוגעים שמביט דרך החלון עם הסורגים כיפת ברזל חץ 1 חץ 2 חץ 3 לעוברים ושבים ברחובו ואומר לחבר שלו שמביט גם מהחלון תראה את המשוגעים בחוץ.

certified.woke

Well-known member

לא יקום ולא יהיה!
ישראל לא שווה טורח עם המתווה הקנוניתי המוצע...על זה תפול או תקום המדינה...

evglev1

Well-known member
מנהל
לא יקום ולא יהיה!
ישראל לא שווה טורח עם המתווה הקנוניתי המוצע...על זה תפול או תקום המדינה...
הוחלט שזה יהיה מהכנסת הבאה. כך שהבחירות המפלגות יצהירו מראש מה עמדתן בנושא ואם יהיה רוב למפלגות המתנגדות, ממילא יהיה רוב לביטול השינוי בכנסת הבאה, ואם יהיו רוב למפלגות התומכות, אז המתווה החדש כאילו אושר במשאל עם.

mיטלמן

Well-known member
ואתה כאן כעושה מצווה או שניחוח מיץ הזבל הוא החביב עליך?

למעלה