אמרתי כבר שיש לי הרבה מה להגיד....

LeeCooper69

New member
אמרתי כבר שיש לי הרבה מה להגיד....

מעצבנים אותי ההומואים האלה.... תמיד כשאני אומר הומואים אני חושב על סקס...למה? כי זה מה שהומואים משדרים. "אני רוצה סקס!!!, כאן, עכשיו, מזדמן וללא משמעות..." אני לא קורה לעצמי "הומו"... לא בגלל הכחשה. אני לא קורא לעצמי ולכאלה שחושבים כמוני "הומו"... אני כן נמשך לבנים... אבל אני לא עונה להגדרה של "אני רוצה סקס...". התאהבתם פעם??? אם כן אז אתם בטח שלא מחפשים מין מזדמן... בטח הסקתם כבר שמן הסתם, מין זה לא סתם... שמתם לב שבגייז פארטיז הפעילות האמיתית מתרחשת רק בחדר חושך?!? שרק בשביל הדפיקה הזו אנשים הולכים למועדונים?!? זו לא תרבות... ויש לנו תרבות הומוסקסואלית, אבל זה לא זה... ובמצעד הגאווה... רוב הפעילות אמנם הייתה במה שהיה צריך להיות. אבל התור לשירותים משום מה הלך בזוגות. וזה היה תור ארוווווווווך.... אני לא טוען כשל ההומואים כאלה.... אבל רובינו.... תחשבו על זה...

גלעד יא

New member
צר לי שכך אתה מרגיש

ומה שאתה אומר הוא נכון רק חלקית. אני באופן עקרוני מסכים עם מה שאמרת, אבל לא הצגת את התמונה השלמה. כן - הומואים אוהבים סקס. למה לא ציינת שגם סטרייטים אוהבים סקס ומחפשים אותו בבארים, מועדונים וגם בתל ברוך? אני לא יודע מתי בפעם האחרונה היית בבאר של סטרייטים, אבל העיניים של הגברים שם משדרות סקס לא פחות מהעיניים של הומואים. אחרי הכל - רנחנו גברים. (אני לא מדבר על הנשים מחוסר נסיון...). מה גם שלא הצגת זה את הזוגיות של הומואים. פתרת את זה במשפט סתמי ("אני לא טוען שכל ההומואים כאלה...אבל רובנו..."), וחשבתי על זה - אתה כנראה לא נמצא בתוך מערכת זוגית, מפני שאז היית רואה שכולם נמצאים במערכות יחסים. אני באופן אישי הייתי לבד ועכשיו אני בזוגיות. כשאני לבד זה נראה כאילו כולם מחפשים סקס, ועכשיו נראה לי כאילו כולם בתוך זוגיות. מה אני אגיד - המציאות מצליחה להראות לנו בדיוק מה שאנחנו רוצים לראות. עזוב הגדרות - הומו, סטרייט, אני, אנחנו, הם, כבשה או עז. תהייה מי שאתה בלי להתנצל בפני אף אחד (כל עוד זה חוקי ואתה לא פוגע באף אחד). תהייה טוב

LeeCooper69

New member
אולי....

אולי אתה צודק.... אבל גם כשאני במערכת יחסים (ונכון... כרגע אני לא) אני חושב עדיין שכל ההומואים רוצים סקס... האמת??? אני כבר כמעט 3 חודשים בלי חבר קבוע... מה שנקרא "תקופת שיא" בפני כל מי שמכיר אותי... אני תמיד זוכר את עצמי עם חבר... נכון... גם סטרייטים רוצים סקס.... משום מה... נראה כאילו לכל הגברים יש עודף טוסטסטרון... סיימתי את טיעוניי...

אני חייב להגיד,

המאמרים כל כך נכונים, אמיתיים, כנים, עוזרים ורואים שהם באו מהלב... אני לא יודע מי זה מרמלד, כי לא ראיתי אותו פה(עדיין??) אבל אני חייב להגיד לו תודה... למרות שמה שהיה במאמר הראשון לא קרה לי, היו לו הרבה סיכויים לקרות, ועכשיו זה לא יקרה... לעולם!

מרמלד= GUY K

הוא מסתובב פה לפעמים

לירונר

New member
אז ככה...

מרמלד היה המנהל של הפורום בעבר, והיום זה GUY K ... ובקשר למסר שניסיתי להעביר - "מה יקרה כשמישהו באמת יאהב אותך ולא תדע מה לעשות
" - זה מראה שכן יש אנשים שרוצים, ומוכנים, ומעוניינים בקשר... עובדה - אני, שהמאמרים קשורים אלי - כן מצאתי אהבה, וקשר (
) ומישהו כן אוהב אותי (נכון גלעד
), ולמזלי אני כן מצליח להסתדר עם זה... תלוי מי האדם שמוצא אותך, ותלוי מי האדם שאתה מוצא... שניכם צריכים למצוא אחד את השני

LeeCooper69

New member
קראתי את שניהם וכתבתי גם תגובה....

בכיתי... באמת.... אבל לא ממש הבנתי מה אתה מנסה להגיד... ואל תקרא לראשון מאמר.... זה סתמי כזה... תקרא לזה "שיר" או "יצירה"... מגיע לך התואר... :)

לירונר

New member
בהודעה שלי "אז ככה..."

יש תגובה לגבי מה ניסיתי להעביר... ניסיתי להעביר שפעם גם אני חשבתי שהכל זה רק סקס, וזה לא ככה... תקרא את התגובה ההיא, ותחבר אחד ועוד אחד..

LeeCooper69

New member
אני אישית...

אני אישית מחפש את האהבה.... מצאתיפעם ואני רוצה שוב! אני לא מוצא אותה כי רוב ההומואים (וגברים בכלל...) רוצים סקס... והייתי במועדונים... וצ´טים והכל... אבל זה ממש "לא". ד"א... המלצה לכולם.... הכנסו לפורום גאווה צעירה כאן, בתפוז... יש שם קטע מרגש ביותר של Fayd" הפשוש"... אני אישית... בכיתי... עו לא התייבשו הדמעות....

לירונר

New member
אהמ.. אהמ...

את הסטוצים בדרך כלל מוצאים במועדונים, ובצ´אט, ובגן העצמאות... רוצה קשר - אני אישית את שני הקשרים שלי פיתחתי עם אנשים מהפורום. אתה יכול למצוא קשר דרך חבר, או דרך הודעה בבנים בלבד הכרויות ותסתכל על זה ככה - אולי גם הקשר ימצא אותך...

למעלה