אמרו לי שכאן אפשר לשאול ולקבל תשובה

מצב
הנושא נעול.

v33k99

New member

אני גר באילת וצריך להגיע לתל השומר. קשה לי להחליט מה היא הדרך הכי טובה לעשות את זה. האם לטוס לנמל תעופה בן גוריון או לשדה דב או שבכלל כדאי לי לקחת אוטובוסים. מה אתם יכולים להמליץ לי ? כבר חיפשתי כמה שעות באתרים של אגד ושל ארקיע וישראייר והאמת שיצאתי מבולבל. אנא עזרו לי לעשות סדר בדברים. אם אפשר גם חישובי מחירים. תודה מראש לכל העוזרים.

איליה.

New member
מורכב ../images/Emo4.gif

אני גר באילת וצריך להגיע לתל השומר. קשה לי להחליט מה היא הדרך הכי טובה לעשות את זה. האם לטוס לנמל תעופה בן גוריון או לשדה דב או שבכלל כדאי לי לקחת אוטובוסים. מה אתם יכולים להמליץ לי ? כבר חיפשתי כמה שעות באתרים של אגד ושל ארקיע וישראייר והאמת שיצאתי מבולבל. אנא עזרו לי לעשות סדר בדברים. אם אפשר גם חישובי מחירים. תודה מראש לכל העוזרים.
מורכב

אני חושב שזאת שאלת ההגעה מאילת הראשונה בפורום, לא?
לא נראה לי שיש אוטובוס מנתב"ג לתל השומר. אני לא בטוח שיש משדה דב. ואם אתה מגיע מאילת באוטובוס, אז זה יהיה קצת יותר פשוט, כי יש אוטובוס מהתחנה המרכזית בתל אביב לתל השומר. זאת תשובה מאד חלקית ושטחית, ואני מקווה שמישהו שמכיר טוב יותר את קווי דן/קווים יוכל לעזור.

tzvika pick

New member
דווקא יש את קו 55 ממסוף רידינג

מורכב

אני חושב שזאת שאלת ההגעה מאילת הראשונה בפורום, לא?
לא נראה לי שיש אוטובוס מנתב"ג לתל השומר. אני לא בטוח שיש משדה דב. ואם אתה מגיע מאילת באוטובוס, אז זה יהיה קצת יותר פשוט, כי יש אוטובוס מהתחנה המרכזית בתל אביב לתל השומר. זאת תשובה מאד חלקית ושטחית, ואני מקווה שמישהו שמכיר טוב יותר את קווי דן/קווים יוכל לעזור.
דווקא יש את קו 55 ממסוף רידינג
לתל השומר. אבל לדעתי יש מרחק הליכה לא קטן בין שדה דוב למסוף רידינג.

oren*

New member
במקרה הזה דווקא הייתי שואל בפורום

במקרה הזה דווקא הייתי שואל בפורום
אילת (נערי החוף), אני בטוח שאנשים רבים מגיעים באופן תדיר לאזור המרכז ויוכלו להנחות אותך לגבי מסלולים ומחירים.

novarex

New member
מכיר את הרשימה אבל...

רשימת הפורומים לפי קטגוריות
http://www.tapuz.co.il/forums/
מכיר את הרשימה אבל...
בעצמי לא הייתי מקשר בין שאלת הפונה לבין החיפוש לפי האות נו"ן המתחיל את שם הפורום "נערי החוף אילת". רוצה לומר שאורן מכיר לפחות את הפורום הזה ואולי עוד הרבה אחרים...

v33k99

New member
תודה לכם. זה ממש סיפור רציני

מכיר את הרשימה אבל...
בעצמי לא הייתי מקשר בין שאלת הפונה לבין החיפוש לפי האות נו"ן המתחיל את שם הפורום "נערי החוף אילת". רוצה לומר שאורן מכיר לפחות את הפורום הזה ואולי עוד הרבה אחרים...
אני צריך להיום שם ביום שני. בינתיים קבלתי כמה הצעות נוספות, ומתברר שבתחבורה ציבורית זה יקח הרבה זמן והרבה החלפות בדרך. אז כנראה שאטוס בבוקר לנתב"ג עם ישראייר כי השיגו לי כרטיס בזול ומנתב"ג אקח מונית. הרי בסך הכל מנתב"ג לתל השומר זה בכלל לא כל כך רחוק ובמונית זה בטח יקח זמן קצר וכנראה שהתשלום יהיה כדאי. יתכן שאעשה את הכיוון ההפוך באותה הצורה כלומר מונית ומטוס. בכל אופן תודה לכם

omer landau

New member
רגע.... לשכת גיוס ,בית חולים או..

אני צריך להיום שם ביום שני. בינתיים קבלתי כמה הצעות נוספות, ומתברר שבתחבורה ציבורית זה יקח הרבה זמן והרבה החלפות בדרך. אז כנראה שאטוס בבוקר לנתב"ג עם ישראייר כי השיגו לי כרטיס בזול ומנתב"ג אקח מונית. הרי בסך הכל מנתב"ג לתל השומר זה בכלל לא כל כך רחוק ובמונית זה בטח יקח זמן קצר וכנראה שהתשלום יהיה כדאי. יתכן שאעשה את הכיוון ההפוך באותה הצורה כלומר מונית ומטוס. בכל אופן תודה לכם
רגע.... לשכת גיוס ,בית חולים או..
סידורים צבאיים אחרים?

oren*

New member
במקרה פורום אילת מנוהל על ידי חבר

מכיר את הרשימה אבל...
במקרה פורום אילת מנוהל על ידי חבר
טוב שלי, מה גם שלכל מנהלי הפורומים של תפוז יש פורום מרכזי, כך שאנחנו יודעים מה מנהל כל אחד ובמה עוסק הפורום שלו

מצב
הנושא נעול.
למעלה