אמפ |דבש| אמפ |דבש| האתר של מטרופולין לא עולה..מישו יודע מתי יוצא הקו הראשון של 369 היום?
P pooh שולט New member 6/3/04 #1 אמפ ../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif אמפ האתר של מטרופולין לא עולה..מישו יודע מתי יוצא הקו הראשון של 369 היום?
אמפ ../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif אמפ האתר של מטרופולין לא עולה..מישו יודע מתי יוצא הקו הראשון של 369 היום?
א אוהד11 New member 6/3/04 #2 ב- 17,50 משני הכיוונים נכתב ע"י pooh שולט: אמפ האתר של מטרופולין לא עולה..מישו יודע מתי יוצא הקו הראשון של 369 היום? לחץ כדי להרחיב... ב- 17,50 משני הכיוונים יש אתר "מודיעין תחבורה ציבורית" ושם אפשר להתעדכן. נסיעה טובה.
ב- 17,50 משני הכיוונים נכתב ע"י pooh שולט: אמפ האתר של מטרופולין לא עולה..מישו יודע מתי יוצא הקו הראשון של 369 היום? לחץ כדי להרחיב... ב- 17,50 משני הכיוונים יש אתר "מודיעין תחבורה ציבורית" ושם אפשר להתעדכן. נסיעה טובה.
P pooh שולט New member 6/3/04 #3 אתה יכול לתת לי קישור?../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif נכתב ע"י אוהד11: ב- 17,50 משני הכיוונים יש אתר "מודיעין תחבורה ציבורית" ושם אפשר להתעדכן. נסיעה טובה. לחץ כדי להרחיב... אתה יכול לתת לי קישור?
אתה יכול לתת לי קישור?../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif נכתב ע"י אוהד11: ב- 17,50 משני הכיוונים יש אתר "מודיעין תחבורה ציבורית" ושם אפשר להתעדכן. נסיעה טובה. לחץ כדי להרחיב... אתה יכול לתת לי קישור?