אמנות השיפוט (17)

deep ocean

New member
אמנות השיפוט (17) ../images/Emo68.gif

האם השופט שלכם מזיין לכם את השכל? האם הוא בחופשה? האם הוא בחופשה אבל חוזר מהר מידי? האם הוא משגע אותכם? האם הוא מטריף אותכם? האם אתם לא עושים דברים בגללו? האם אתם עושים דברים והוא מבקר אותכם? האם הוא גורם לכם לא לראות כמה שאתם נהדרים כמו שאתם? האם הוא מעוור אותכם? השופט נמצא בכולנו. כולנו שופטים את עצמנו. ספרו כאן על חוויות שיפוט. יאללה...נו....למה אתם מחכים?! אנחנו לא נשפוט אותכם

deep ocean

New member
==אמונותיי== (5)

==אמונותיי== האמינו או לא, אנו אכן בוחרים את מחשבותינו ייתכן כי אנו חושבים ללא הרף אותה מחשבה שוב ושוב, כך שאין זה נראה, כי אנו בוחרים את המחשבה. אך הבחירה המקורית אכן בוצעה על ידינו. אנו יכולים לסרב לחשוב מחשבות מסויימות. חשוב כמה פעמים סירבת לחשוב מחשבה חיובית בנוגע לעצמך. ובכן, ניתן גם לסרב לחשוב מחשבה שלילית בנוגע לעצמך. נראה לי, כי כל מי שהכרתי בעולם הזה סובל משנאה עצמית ומרגשות אשמה במידה זו או אחרת. ככל ששנאתנו העצמית ורגשות האשמה שלנו גדולים יותר, כך חיינו מתפקדים באופן מוצלח פחות. ככל ששנאתנו העצמית ורגשות האשמה שלנו מועטים יותר, כך מתפקדים חיינו באופן מוצלח יותר, בכל הרמות. האמונה הפנימית של כל מי שעבדתי עמו היא תמיד: "אייני טוב במידה מספקת!" לעיתים קרובות אנו מוסיפים לכך גם את ההצהרה: "ואינני עושה מספיק", או: "אייננ ראוי". האם מילים אלו נשמעות לך מוכרות? האם אתה אומר או רומז או חש לעיתים קרובות, כי "אינך טוב במידה מספקת"? אולם עבור מי? ומהיכן נובע קנה המידה? אם אמונה זו היא חזקה בקרבך, כיצד היית יכול ליצור חיים אוהבים, מלאי שמחה, משגשגים ובריאים? משום מה, מעולם לא יכולת להצליח בכך לחלוטין, מאחר ומשהו תמיד ישתבש אי שם לאורך הדרך. (עמוד 22-23) לואיז ל. היי - "אתה יכול לרפא את חייך"

deep ocean

New member
==אמונותיי== (6)

==אמונותיי== גיליתי כי טינה, ביקורת, אשמה ופחד גורמים ליותר בעיות מאשר כל דבר אחר ארבע תחושות אלו גורמות לבעיות העיקריות בגופנו ובחיינו. רגשות אלו נובעים מהאשמת אחרים ומהימנעות מנטילת אחריות על חוויותינו שלנו. אתם מבינים, אם כולנו אחראים באופן מלא על כל דבר בחיינו, כי אז אין איש אשר ניתן להאשימו. כל מה שמתרחש "שם בחוץ" אינו אלא השתקפות של מחשבותינו הפנימיות. אינני מצדיקה את התנהגותם הלקויה של אנשים אחרים, אך אמונותינו שלנו הן שמושכות אלינו אנשים, אשר יתייחסו אלינו בדרך זו. אם אתה מוצא את עצמך אומר: "כולם תמיד עושים לי כך וכך, מבקרים אותי, אף פעם לא נמצאים שם עבורי, דורכים עלי כאילו הייתי שטיח, מתעללים בי", כי אז זהו הדפוס שלך. יש בך מחשבה כלשהי המושכת אנשים, אשר מפגינים התנהגות מעין זו. כאשר לא תחשוב עוד בדרך זו, הם ילכו למקום אחר ויעשו זאת למישהו אחר. אתה לא תמשוך אותם עוד. להלן מספר תוצאות של דפוסים המתבטאים ברמה הגופנית: טינה, הנשמרת במשך זמן רה, עלולה לכלות את הגוף ולהפוך למחלה, אשר אנו מכנים סרטן. ביקורת כנוהג תמידי עלולה לעיתים קרובות להוביל לדלקת מפרקים בגוף. אשמה תמיד תרה אחר עונש, ועונש יותר כאב. פחד והמתח שהוא יוצר, עלולים ליצור תופעות כגון הקרחה, כיבי כיבה, ואפילו כאבי רגלים. (עמוד 23-24) לואיז ל. היי - "אתה יכול לרפא את חייך"

deep ocean

New member
==אמונותיי== (7)

==אמונותיי== אנו מסוגלים לשנות את יחסנו כלפי העבר העבר הסתיים ונחתם. איינו יכולים לשנות זאת כעת. אך אנו יכולים לשנות את מחשבותינו בנוגע לעבר. כמה מטופש יהיה זה מצדנו להעניש את עצמנו ברגע הנוכחי, מפני שמישהו פגע בנו בעבר הרחוק. אם נבחר להאמין כי אנו קורבנות חסרי ישע, וכי הכל חסר תקווה, יתמוך בנו היקום באמונתנו זו, ומצבנו ילך ויידרדר. חיוני להשתחרר מרעיונות אווילים, מיושנים ושליליים אלה, ומרעיונות אשר אינם תומכים בנו ואינם מזינים אותנו. על מנת להשתחרר מהעבר, אנו חייבים להיות מוכנים לסלוח עלינו לבחור להשתחרר מהעבר ולסלוח לכל, כולל לנו לעצמנו. ייתכן שאיננו יודעים כיצד לסלוח, וייתכן כי איננו רוצים לסלוח; אך עצם העובדה, כי אנו מכריזים על נכונותנו לסלוח, מתחילה את תהליך הריפוי. למען ריפוינו שלנו, חיוני כי נשתחרר מן העבר, ונמחל לכל. "אני סולח לך על כך שאינך כפי שרציתי כי תהיה. אני מוחל לך ומשחרר אותך". הצהרה זו משחררת אותנו. (עמוד 24-25) לואיז ל. היי - "אתה יכול לרפא את חייך"

rubber duck

New member
אנייייייייייי ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

הם נהדרים
והבכלל הספר מעולה
שרון

אורלי_ל

New member
אני קוראת...

יש לי את הספר בבית ואני לא קוראת אותו בימים אלה, אז נחמד שאת מביאה את הציטוטים האלה. לא הגבתי כי פשוט לא היה לי מה להגיד

ש1234

New member
מיכל,לדעתי הפינה החדשה בפינה

"אמונותיי" יכולה לעזור להרבה אנשים. לי היא תאורטית מידי כרגע (כבר קראתי ת´ספר הבעיה היא הישום בכל מקרה, לדעתי היא תתרום להרבה, אז המשיכי כך

deep ocean

New member
מיכל מעלה זכרונות

מיכל לא מאמינה איך היא שפטה את עצמה בעבר בשיעורי הקונג פו ובכלל מיכל בשוק איך היא התגברה על השופט מיכל משועשעת לקרוא מה היא כתבה בעבר מיכל רוצה לצטט קטע קטן מההודעה שהיא כתבה לעידודו ב-18.10.2001: "הצלחתי להסביר לשופט שהוא יכול להפסיק לשפוט כי לי טוב כי אני מעריכה את עצמי כי אני יודעת מה אני שווה כי אני נהנית מהחיים אז שלא יבזבז את זמני לשווא" חהחהחחהחה שופט חביב....זהו הלך עליך!! סיפקתי לך מזון במשך שנים עכשיו נגמרה האספקה!! תמשיך ליהנות באיים הקאריבים...

אורלי_ל

New member
השופט בן זונה ../images/Emo3.gif

(אף פעם לא סבלתי את אמא שלו) הוא גורם לי רגשי אשמה, שאני לא בסדר, ושאני תופסת בעולם מקום שלא מגיע לי (אני מתגברת בהדרגה על האישיו השני).

אורלי_ל

New member
מפריע לי לכתוב "השופט"

למה מי זה השופט? אני לא מאמינה שזה "משהו". זה אני שופטת את עצמי.

rubber duck

New member
השופט ...........

מי הוא השופט או בעצם מה הוא ? אצלי הוא המוח שרוצה לשלוט בלב אצל אחר הוא הלב ששולט במוח אצל השלישי הוא הגישה לחיים בכל אחד יש שופט החכמה היא לתת לו את הכבוד הראוי ולהמשיך לחיות
באהבה
שרון

deep ocean

New member
אז ככה...

אני קוראת לזה השופט כי זה לא באמת אני. אני רואה אותו כיצור שיושב שם וניזון ממני. אני יכולה לחיות ללא השופט, דהיינו, זה חלק שקיים בי, אך זה לא אני. האני האמיתי שלי לא מורכב משופט, אלא מאהבה טהורה. אבל כל אחד יכול לראות את השיפוט כפי שהוא רוצה כמובן

rubber duck

New member
../images/Emo13.gif בדיחה פרטית ../images/Emo13.gif

לא אדוני השופט אני אל אומר זאת בבית משפט ................... מה אתה אמרת ? ...................... אני צעקתי בקצב השופט בנזונה השופט..... אני שכחתי זה היה בקצב
שרון

deep ocean

New member
השופט שלי לא כאן

הוא נהנה לו באיים הקאריבים!!! כולם כבר מכירים אותו שם. כולם שם התחברו איתו. כן, כולם חברים שלו שם. הוא מאד פופלארי. מה זאת אומרת חברים שלו? הוא משגע אותם, והם נותנים לו לשגע אותם איזה מערכת יחסים מגניבה....NOT! זו סוג החברות שהשופט שלי מעריך ואוהב הוא ממש אינרסנטי שאני חושבת על זה. הוא רוצה רק דבר אחד. לשפוט! אבל איך הוא עושה את זה? הוא מתחבר לקורבן ולספר החוקים שיש בכל אחד מהחברים באיים הקאריבים, וביחד הם משגעים את כולם. כרגע הם לא מצליחים לעשות את הטריקים השחוקים שלהם עלי אבל...אני לא מזלזלת בהם..כי הם תמיד אורבים ומחכים לטרף שלהם (המחשבות שלי). מידי פעם הם מצליחים (נו, זאת העבודה שלהם..הם טובים בזה) אבל לאט לאט אני חושפת אותם.....חהחהחחהחהח...מיכל צוחקת....חהחהחהחהח YOU CAN RUN BUT YOU CAN´T HIDE חחהחהחהחחה......אספקת המזון נגמרה....חהחחהחהחחהחהה...

למעלה