אממ בואו כולם נסכם משהו!!!

«שרוני»

New member
אממ בואו כולם נסכם משהו!!!

קודם כל, ראיתי את ההודעות של כולם וראיתי שכבר לכולם יש אייקון (
) לא כולם רוצים לדעת את מה שיקרה בפרקים הבאים לפני שהם רואים אותם. אז אם יש לכם מידע כלשהו על הפרקים הבאים שיהיה את הסימן של אזהרה או
או:
. בפורום קטנטנות משתמשים ב-
כי לילדה אחת יש את ה
בחתימה שלה. לדעתי הכי טוב זה סימן אזהרה:
כי זה יותר מראה על אזהרה. השני לא רואים כל כך.. הצבעה!!!!!!!!!!!! מה דעתכם????
או
ולמנהלות: אכפת לכם שאני אנהל פשוט רק ואני מדגישה רק את הסקר הזה? כי פשוט זה בא לי לרעיון ובא לי לנהל אותו... אני לא מבקשת הרבה. זה סקר קטןןןן... טוב יאללה!!! צ´או
שרוניכלב|

swirrrly

New member
../images/Emo58.gif עדיף כי המשמעות של ספוילר

זה הורס. אם אומרים למשלמ על מישהו שהוא ספוילד, כאילו שהוא דפוק - הוא מפונק.

YaLdoNet 4 EveR

New member
לא הבנתי...

בכל מקרה ספויילר זאת מילה לועזית שעד כמה שידוע לי הכוונה שלה היא מידע על מה שהולך לקרות. אנשים-- מי שיכתוב הודעות עם ספויילרים- שיזהיר על כך!!! בכלל לא משנה אם זה יהיה עם רמקול, או עם S, או עם פרה. רק תזהירו, כי כמוני יש עוד המון אנשים שלא רוצים לדעת מראש מה הולך לקרות. טנקס.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אההההההההההה עכשיו הבנתי

טוב, בעברית תקנית הכוונה של ספויילר זה אדם עם נטיות הרסניות, אבל לא משתמשים במילה בתור קללה... בסלנג היא משמשת להודיע על מידע עתידי... טוב, הבנתם את הקטע

YaLdoNet 4 EveR

New member
הסימן של הספויילר

תוכנן בשביל להעיד על ספויילרים בהודעה. ואם את מתכוונת לסקר של שני האייקונים השונים, אז מובן שאת יכולה, וכולכם יכולים. הקטע הוא, שיש את הדבר החביב ביותר הזה שנקרא סקר, יענטו, של כל הפורום, והוא סקר שבועי והוא קצת יותר רשמי. מי שרוצה להציע סקרים יש לשלוח לשמרית מסר... לילה טוב

shirakl

New member
לי עדיף ../images/Emo58.gif

כי אני מרגילה מפורומים אחרים שאני משתתפת בהם

roooonnie

New member
עדיף../images/Emo58.gif

כי בשביל זה האייקון כאן.... ובאמת תסמנו כשרושמים ספוילרים כדי שלא יקרה כאן מה שקרה בפורומים אחרים...

*קליאו*

New member
../images/Emo58.gif

כי זאת באמת המשמעות של האייקון.
וגם ברוב הפורומים משתמשים באייקון הזה, אפילו שגם אצלנו יש ילדה אחת שזו החתימה שלה {ואני מאמינה שזו אותה הילדה}.
מאיה

למעלה