אממ אתם תקבלו אותי עפ"י האיחור?!

אממ אתם תקבלו אותי עפ"י האיחור?!

רק היום קלטתי שניפתח פורום חדש על.. מי עם לא בון גו'בי המושלם! אין לי מושג למה נזכרו רק עכשיו!! איזה חתיך.. איזה הורס.. ואייי ריר כאילו!! בכל אופן אני (אם לא הבנתם) אוהבת את ג'ון בון גובי ולהקתו!! הוא אדיר.. הם .. משהו! עכשיו לשאלתי: איזה שירים אתם אישית אהבתם שלו? נגיד אני חורשת על הישנים שלו!! על ALWAYS ו-LIVING ON A PRAYER FAITE KEEP THE FAITE וכאלה.. רציתי שאולי מישהו יגיד לי מה השיר האהוב עלי? או דיסק שלו ספציפי? אגב.. אני אוהבת את האוסף האחרון שלו!! משגע!!

milkshakit

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo8.gif../images/Emo189.gif

אני קארין. אני לא יכולה להפסיק לשמוע את Keep The Faith, פשוט שלמות. ולא יצא להם אוסף, יצא להם דיסק :0

איזה קבלת פנים חמה! תודה נשמה..

דיסק זה מה שיצא להם באמת אחרון אבל, אני מתכוונת לאוסף האחרון שיצא להם מכלל האוספים שיצאו כללי!! ממש אהבתי.. אני פשוט לא זוכרת איך קוראים לו... פככככ

Lady in red2

New member
האלבום האחרון שיצא

Have A Nice Day תתחדשו על הפורום, אחלה להקה.

Eti No Name

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

אני אתי
. האלבום האהוב עלי הוא גם KTF. אלבום מושלם
.

gal1983

New member
אח פורום בון גובי כמה מוזר

פורום בון גובי זה אחד הדברים היותר מוזרים שיכולים לקרות לי בחיים אני הערצתי את בון גובי שנים רבות והיום תאמת זה פשוט לא מה שהיה פעם, ואני נורא עצוב כשאני רושם את זה ... אומרים שכל אחד מתפתח לכיוונים שונים בחייו ואני מאוד התפתחתי למוזיקה ישראלית אבל עדין כל פעם שאומרים את המילה הקדושה " בון גובי " כל גופי מתמלא צמרמורות והחיוך לא יורד מהפנים ,אח אין כמו הנוסטלגיה.. אני לא יכול להתחיל אפילו לחשוב על השירים האהובים עלי זה נע באמת מאלוויז ועד BLOOD ON BLOOD ודיימונד רינגס שהוא כל כך פשוט וכל כך מדהים ... נתקלתי בפורום של היידפארק כמה פעמים בחיי ותאמת אף פעם לא הצלחתי להתחבר אליו ואולי כי פשוט בון גובי לא מספיק מושרש בתרבות היומיומית שלי ועל נוכל רק להצטער... אז נשאר לי רק לדמיין ולקוות שכאשר אני אהיה קצת יותר עשיר ( סטודנט עני מרוד ) אז אני יוכל לטייל לי בעולם ולעקוב אחרי הלהקה המדהימה הזאת אבל עד אז נשאר רק לקוות ... Sitting here wasted and wounded at this old piano Trying hard to capture the moment this morning I don't know 'Cause a bottle of vodka is still lodged in my head And some blond gave me nightmares I think she's still in my bed As I dream about movies they won't make of me when I'm dead

inbal287

New member
בטח שכן../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
. אני חורשת על Dry Country ו-Thank you for lovin' me...

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif היי :]

ברוכה הבאה.
ולמה "שלו"? בון ג'ובי זה שם הלהקה. היי ^^

למעלה