אממ.. אני חדשה פהה..וגם יש לי שאלה ממש דחופה!

דורוש14

New member
אממ.. אני חדשה פהה..וגם יש לי שאלה ממש דחופה!

אז דבר ראשון אני דורר יש לי סטיה שהיא פירסינגיםם היה לי סיידליפ עד לא מזמן אבל הוא עשה לי נסיגת חניכיים אז הורדתי אותו.. יש לי עגיל בגבה ,באףף,בפיטמה,דבל אנדר..[יותר נכון היה דבל אנדר] ואני ממש רוצה לשון זהווו קיצור הבעיה שלי היא ככה עד לפני כמה ימיים היה לי דבל אנדר [שתי אנדר גראוד] כניראה שהעגיל התחתון יותר היה כבד מידיי והחור ניקרע.. לא כאב לי ,פשוט התעוררתי ככה בבוקר..אני לא יודעת מה לעשות עכשיו עדיף לי להוריד גם את האנדר השני שנישאר או להישאר ככה..? יש לי עכשיו כמו מוגלה מסביב לקרע אך זה לא כואב בכלל|

חחח איזה חמודה!

את נראית פחות או יותר כמוני בגיל 14 :p {עם כל הפירסינג הלא חוקיים וכאלה..} איך התחוררת כל כך הרבה בכלל? אישור הורים? ואם זה בלי אישור אז מי חורר אותך? בקשר לאנדר... לכי לפירסר.. אם את לא יכולה הייתי ממליצה לך להוריד. עד שתוכלי ללכת להתיעץ עם פירסר... כי עדיף לעשות חור חדש מאשר נזק בלתי הפיך...

Musedol

New member
זה לא הולך ככה!#@% אני רוצה להיות מיוחדת

בשם שלייייי
מסרי לה ד"ש

דורוש14

New member
תודה ובקשר לאישור הורים

אממהורים שלי כעיקרון הסכימו הכל..חוץ מהאנדרים שהם בכלל לא יודעים על קיומם.. את רוב העגילים ידיד שלי שעבד בטאטו עשה לי..הוא עושה לפול ילדים עם מחטים מקצועים וזהה.. אני יודעת שתגידו שזה מסוכן ואני יודעת! בגלל זה החלטתי לעצמי שפירס הבא אני עושה במקום מקצועיייי!! והשם עדיין מיוחחדד!

Musedol

New member
ברור מיוחד, גם את מיוחדת../images/Emo13.gif

ואני שמחה שהחלטת שהפירס הבא יהיה במקום נורמלי וטוב, וכדי שתהיה לך קצת עזרה, חפשי את המאמר שעוזר לך להבחין בין סטודיו מעאפן לסטודיו טוב
בכיף ובהצלחה שיהיה לך :]

למעלה