אממ..אין לי מושג אם אתם (טריגר)

© Tweety ©

New member
אממ..אין לי מושג אם אתם (טריגר)

זוכרים אותי בכלל... כי כתבתי כאן לפני דיי הרבה זמן..וגם הספקתי להעלם מפה שהמחשב שלי שבק חיים אחרי תקופה דיי ארוכה שוב הכל חוזר אליי..הפלאשבקים שבתקופה האחרונה הופיעו לעיתים רחוקות ולא כ"כ חזקים מופיעים שוב והרבה יותר חזקים..וגוררים את הפציעה העצמית ושוב אני נופלת. כל מה שבניתי ועבדתי עליו במשך התקופה הזו מתמוטט ושוב אני שם אחרי כ"כ הרבה זמן עדיין שם והם עדיין נוגעים בי וזה שובר אותי והרוס אותי.. ויש ימים שאני רוצה למות ולגמור עם הכל ובכל זאת יש איזה קול קטן בתוכי שעדיין מחזיק אותי פה ועוד הרבה אנשים נהדרים מסביב. אני לא כ"כ יודעת מה לכתוב ובכל זאת מרגישה שזה המקום היחיד שאני יכולה לכתוב בו..

אהמממממ..... תזכירי לי מי את...../images/Emo3.gif

<מה את חושבת שלא זוכרים אותך, הא?> ת´אמת שבלי קשר למה שכתבת, טוב לראות אותך כאן. התגעגעתי.......... ועכשיו עם קשר למה שכתבת... החיים הם לא קו רציף אחד. יש עליות. יש ירידות. המלחמה שלנו לחיים טובים היא בדיוק כזאת, מלחמה. ובדרך יש מאבקים. אז במאבק אחד מנצחים, במאבק שני מפסידים. העיקר הוא לזכור שזה לא נגמר עד שזה נגמר, ויש עוד דרך ארוכה, ואפשר לנצח. שולחת לך חיבוק ענק ענק ענק.... ((((((tweety)))))) אוהבת המונים!

P h e n i x

New member
ברוכה השווה ../images/Emo24.gif

כמו שאפרת כתבה בתבונה מדהימה - יש עליות ויש ירידות. אבל יש דרך להפסיק את הלופ הזה ... יש דרך לגרום לפלשבקים להתמוגג, לא רק להיעלם לתקופה, או להיחלש לתקופה.. אלא ממש להתפוגג. יש דרך לגרום לפלשבקים גם כשהם מופיעים - לא להרוס אותנו, לא להפיל אותנו.. ** מה את עושה בימים אלו? את בטיפול? איך את מעבירה את הזמן? אני שמחה שלפחות בכל הכאב את מוצאת נקודות אור בדמות חברייך.

© Tweety ©

New member
יאוו(= זוכרים אותי..:) -אולי טריגר.

אממ..אפרת ומורן תודה באמת תודה.. והלוואי והייתי יודעת איך להפסיק את הפלאשבקים..ואיך למנוע את התמוטטות שבאה בעקבותהם.. כרגע אני לא בטיפול..אבל אני חושבת לחזור מה שמעלה שוב את הקושי הזה לספר ולדבר על זה אני כן מנסה להחזיק בדברים האחרים הטובים שיש לי ולעבור את זה..לקוות שזו תקופה רעה וזה יסתדר בהמשך שוב תודה..שהגבתן

../images/Emo13.gif בטח שזוכרים

לאיזה כיוון של טיפול את רוצה ללכת? על מה חשבת? אני מבינה שכבר היית בטיפול, למה עזבת? איך הרגשת בטיפול? אל תקווי שזה יסתדר שוב - תפעלי למען זה. מאחלת לך בהצלחה יקרה
phenix

למעלה