אמממ... :)

SadClown

New member
אמממ... :)

רובכם אולי לא ממש מכירים אותי.... אבל אני בפורום הזה עוד מהשבוע שהוא נפתח.... פשוט פחות פעילה לאחרונה. טוב, אז אני מתגייסת מחר. וסתם רציתי לשתף אתכם בזה.... לקבל בהצלחה אולי?
אז אני אתגעגע לפורום.... ולהכל :-\ שיהיה לכם שבוע מוצלח. אוהבת, ליטל.

adi23e

New member
|ליטלוש המדהימה ../images/Emo24.gif

בטח שתקבלי ב ה צ ל ח ה ענקית
איך הזמן טס מהר
תעשי כיף חיים! זו חוויה וחייבים שהיא תצא טובה (גם ברגעים אולי קשים) כל פעם שנהיה לך קשה או סתם באסה תדקלמי את שיר האומץ המפורסם, ותעבירי בראש את כל השרשורים הפילוסופים
שלנו בנוגע להיכן מקבלים כוח, והעוצמה שבנו.. ועל כך שחוויה היא בעיני המתבונן.. תצרי לעצמך חווית שירות מדהימה וכך יהיה!
אני סומכת עלייך, יהיה בסדר גמור! וחסר לך אם לא תיכנסי לפורום להגיד שלום כשתחזרי הבייתה.. את אדם מדהים ביותר, קחי הכל בקלות (ותזכרי שגם המפקדת הרעה היא בסה"כ בן אדם..
) אוהבת המון
ים נשיקה|ות

chuchi46

New member
המון ../images/Emo50.gif

וואו, את כבר ממש גדולה... בת 18 שכמותך (יש לי בעיה עם גיל 18 ו15, אל תישאליP:)... אז... המון המון בהצלחה בגיוס, ולמרות הכל פורים שמח
יו תהייה לך תחפושת ממש יפה של חיילת!
(הבעיות שלי עולות...). בכל מיקרה- אל תידאגי, הרי תצליחי אם את רוצה בזה ("כל אחד יכול הכל"). ואל תיתני לאף מפקדת לבאס אותך! ושוב- המון המון בהצלחה

AlmogT4

New member
ליטל!

המון המון המון בהצלחה
תנסי להנות מהזמן כמה שיותר ונצלי אותו לטובה
כמובן אל תפסיקי לצייר ולכתוב, את ממש מוכשרת
נתגעגע, שוב בהצלחה ענקית

noagdfan

New member
ליטל!

כל כך הרבה עזרת לי, ילדה. עכשיו את עוזבת
תודה על כל השיחות. באמת עזרת לי המון! מאחלת לך שתהני המון בצבא. מגיע לך להנות
תיזכרי- קשה באימונים, קל בקרב. בטירונות יראה לך קשה, המפקדות וכולם מתייחסים אלייך כמו לזבל. בסדיר, לעומת זאת, הכל נראה הרבה יותר קל, אנשים מתייחסים אלייך יותר כאל בן-אדם. נתגעגע
מאוד. אוהבת אותך נורא נורא נורא- נועה

12111 מיכל

New member
ליטל../images/Emo24.gif...

אני לא מאמינה שאת כבר מתגייסת תודה על הכול על כול ההעידוד שלך ועל כול התמיכה שלך תדעי שאני מאוד מאוד אהובת אותך ובהצלחה

ליטלללללללללל../images/Emo24.gif

אני מאמין שיתנו לך לצאת השבת למרות שבצבא כלום לא בטוח, אבל אם כן תגידי לי איפה את עושה טירונות ומתי השעות ביקור שלכם ואני אבוא לבקר אותך! הזדמנות לא רעה להפגש סוף סוף, אה?
בהצלחה מתוקה!!!!!! קטן עלייך!!!

מי לא מכיר אותך? חחח-בהצלחה ליטלוש

ובאמת-גם אם יהיה לך קשה-אז תסתכלי על חצי הכוס המלאה-ותדעי שכשתבואי הבייתה אנחנו ניהיה פה-זה בטוח! חיבוקים גדולים!!! ושיהיה לך גיוס קל וכייף!

המון המון בהצלחו'ש, ליטלו'ש!!!

שהטירונות תעבור לך בקלות... ושתחזרי במהרה לבקר בפורום אז הרבה
הילו'ש

pilpelmemule

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המון המון המון.. גמאנחנו נתגעגע, ליטל.. תשתדלי לבקר
יום חביב.

SadClown

New member
תודה מתוקים.

איזה מקסימים אתם, תודה על כל האיחולים והדברים שכתבתם. נגעתם בי:) בינתיים היה נחמד... היו קצת דמעות, וקשה לי להסכים עם כל מיני חוקים שם, אבל סה"כ זו חוויה. שמו אותי חודש טירונות ואז כנראה חודשיים קורס למפעילת רשת מחשב במודיעין... לא הכי מתחברת למחשבים מקווה שזה יהיה נחמד:) ומייקי, אני אשמח מאוד אם נוכל להפגש סופסוף חחחח הטירונות שלי היא בניצנים... אתה נמצא בסביבה?

adi23e

New member
הייי ../images/Emo24.gif חזרת שבת, איזה יופי :)

איזה כיף לשמוע ממך

אם אני נמצא בסביבה?

זה 5 דק' נסיעה איטית מהבית שלי
ואגב, אחי משרת שם בצפ"ה. נראה לי שהשבת הזאת אני סוגר אבל שבת הבאה אני בא. וגם יש לי רגילה בקרוב!!
כנסי ל ICQ או מסנג'ר אני רוצה להפתיע אותך

למעלה