אמממ רכבות ואטובוסים בשבת .

מצב
הנושא נעול.

סנטה

New member

שלום לכולכם . אני מצטער אני בטוח שהשאלה הזו נשאלה עשרות פעם , בשאלות הנפוצות לא ממש מצאתי . אני פשוט אילתי וחוץ ממוניות ומכוניות פרטיות אין פה ממש תחבורה ציבורית מגוונת . אני נוסע השבוע לתל אביב - יש לי שאלה . יש רכבות בשבת ? כלומר מתי יש רכבות בשבת ? יש בבוקר ? או רק במוצ"ש . ויום שישי - באיזה שעה נפסקת תנועת הרכבות אם בכלל . תודה .

אוהד11

New member
הרכבת אינה פועלת בשבת, במוצ"ש

שלום לכולכם . אני מצטער אני בטוח שהשאלה הזו נשאלה עשרות פעם , בשאלות הנפוצות לא ממש מצאתי . אני פשוט אילתי וחוץ ממוניות ומכוניות פרטיות אין פה ממש תחבורה ציבורית מגוונת . אני נוסע השבוע לתל אביב - יש לי שאלה . יש רכבות בשבת ? כלומר מתי יש רכבות בשבת ? יש בבוקר ? או רק במוצ"ש . ויום שישי - באיזה שעה נפסקת תנועת הרכבות אם בכלל . תודה .
הרכבת אינה פועלת בשבת, במוצ"ש
פועלות חלק מהרכבות. תוכל לוודא באתר של הרכבת. גם אוטובוסים אינם פועלים בשישי בערב ובשבת. חלק מקווי האוטובוסים פועלים במוצ"ש. תוכל לבדוק באתר של דן לגבי הקווים הספציפיים. הוא אתר מאוד ידידותי.

omer landau

New member
בהב קישור לאתר הרכבת...../images/Emo13.gif

בהב קישור לאתר הרכבת...

הנה קישור לאתר הרכבת וללוח הזמנים

מצב
הנושא נעול.
למעלה