זה מתחיל...
I irene17 New member 31/10/05 #25 נצל"ש - עוד משהו חמוד שמצאתי ממש אהבתי את התמונה הראשונה והציטוט... הנה זה
T tool2 New member 31/10/05 #28 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח וואי ענק יאללה תביאי עוד תצחיקי אותנו קצת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח וואי ענק יאללה תביאי עוד תצחיקי אותנו קצת
I irene17 New member 31/10/05 #30 אין לי משהו מצחיק כרגע אבל יש לי... למי שאוהב פאנפיקים, קראתי היום אחד ממש טוב שנקרא STAY. זה סתם פאנפיק עם עלילה חמודה וקלילה. מאוד שמח ומתוק בלי דיכאון, הייתי צריכה משהו כזה עכשיו. וזה גם בלי ספוילרים. אין שם שום ציון למתי זה מתרחש... הנה הפאנפיק - STAY
אין לי משהו מצחיק כרגע אבל יש לי... למי שאוהב פאנפיקים, קראתי היום אחד ממש טוב שנקרא STAY. זה סתם פאנפיק עם עלילה חמודה וקלילה. מאוד שמח ומתוק בלי דיכאון, הייתי צריכה משהו כזה עכשיו. וזה גם בלי ספוילרים. אין שם שום ציון למתי זה מתרחש... הנה הפאנפיק - STAY
ה הכינוי בחיפושים New member 1/11/05 #32 ../images/Emo99.gif איזה מתוק הוא......בא לבדוק אם היא בסדר.... באמת יפה! ווואאייי- זה גורם להתגעגע ללוגן וורוניקה....
../images/Emo99.gif איזה מתוק הוא......בא לבדוק אם היא בסדר.... באמת יפה! ווואאייי- זה גורם להתגעגע ללוגן וורוניקה....
S snoop cat New member 1/11/05 #37 ../images/Emo99.gif אוו..|סמיילי נמס| תחזרו כבר! יש שם אחלה שורה.. the unmistakable measure of just how happy he is גדול!
../images/Emo99.gif אוו..|סמיילי נמס| תחזרו כבר! יש שם אחלה שורה.. the unmistakable measure of just how happy he is גדול!
ה הכינוי בחיפושים New member 31/10/05 #29 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif- ../images/Emo6.gif
S snoop cat New member 1/11/05 #34 או אלוהים! גדול! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גם התמונה השנייה די משעשעת אבל הראשונה קורעת
או אלוהים! גדול! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גם התמונה השנייה די משעשעת אבל הראשונה קורעת