אמיתי או לא? והאם ניראה את הצמיגים האלה בקרוב בערסמוביל הקרוב לביתינו?
A Agent5 New member 17/2/05 #1 אמיתי או לא? והאם ניראה את הצמיגים האלה בקרוב בערסמוביל הקרוב לביתינו?
ב במבה האמיתית New member 18/2/05 #19 פששש... מדהים.... ערס מוביל או לא ארס מוביל... אני היתרשמתי מאוד.... מישהו יכול לתת יותר פרטים או קישור...?
פששש... מדהים.... ערס מוביל או לא ארס מוביל... אני היתרשמתי מאוד.... מישהו יכול לתת יותר פרטים או קישור...?
4 45degrees New member 17/2/05 #8 איזה רוחב ה"צמיגים" !!! יפה לראות איך הקידמי החיצוני נמרח בסיבוב! מה קורה אם "מפנצ'רים" "שפיץ" של הצמיג? הלך איזה 5000 שקל צמיג?
איזה רוחב ה"צמיגים" !!! יפה לראות איך הקידמי החיצוני נמרח בסיבוב! מה קורה אם "מפנצ'רים" "שפיץ" של הצמיג? הלך איזה 5000 שקל צמיג?
T Torquefreak New member 17/2/05 #10 אמיתי אבל זה עדיין ברמה הניסיונית. נראה מבטיח. אחד הייתרונות: ניתן לאפיין את רמת הקשיחות במישור האופקי (יציבות) ובמישור האנכי (נוחות) בניפרד.
אמיתי אבל זה עדיין ברמה הניסיונית. נראה מבטיח. אחד הייתרונות: ניתן לאפיין את רמת הקשיחות במישור האופקי (יציבות) ובמישור האנכי (נוחות) בניפרד.
ע עמיר שבתאי New member 17/2/05 #13 זה לא פרוייקט של מישלין מישלין עובדים על משהו אחר לגמרי, שהוא למעשה צמיג מלא בגומי במקום אויר, ומורכב שכבות על גבי שכבות של גומי הנחשפות טריות עם שחיקת השכבה הקודמת.
זה לא פרוייקט של מישלין מישלין עובדים על משהו אחר לגמרי, שהוא למעשה צמיג מלא בגומי במקום אויר, ומורכב שכבות על גבי שכבות של גומי הנחשפות טריות עם שחיקת השכבה הקודמת.
L lirandr New member 17/2/05 #14 פססססט .... כנס לתמונה הראשונה בשרשור...עכשיו תן מבט לצד ימין למעלה...
D D the kid New member 17/2/05 #15 33 מקדימה ו- 36 מאחורה. אבל תיכף יגיעו כולם ויגידו משהו אחר.... אבל, אני, תמיד נשאר אני! תמיד נשאר אני! תמיד נשאאארררר אני!
33 מקדימה ו- 36 מאחורה. אבל תיכף יגיעו כולם ויגידו משהו אחר.... אבל, אני, תמיד נשאר אני! תמיד נשאר אני! תמיד נשאאארררר אני!