אמהות עובדות!!! חופשת-פסח!!!

כרמלה

New member
אמהות עובדות!!! חופשת-פסח!!!

אמהות!!! החופש שלהם מתחיל - שלנו נגמר!!! נלך איתם לפארקים לבריכה ולמתקני השעשועים, סוליות נעלינו יידבקו לרצפה הדביקה ושוב נדלג ענוגות מעל הבמבה המעוכה וגושים שהיו פעם וופלים כשנחזור מהעבודה להר הכלים ותופי הטראנס הרועמים ולניגון החוזר: ``תגידי לו תגידי לה``. שוב עלינו לגייס צי של אחיות דודות אמהות ושכנות ולקחת את הזאטוטים לעבודה של אמא ושל אבא, וכשנרצה להתקשר לבית ולברר מה שלומם..נזכה להכיר ולדעת מה היא שיחה ממתינה ולעשות שימוש במושג שיחה חונה, כן!! עכשיו אנו נדע!! יש דבר כזה 41*!!, שוב נעבור בקרים של חיפושים והתחנחנות אחר סידור לילדים ונגיע מאוחר לעבודה, אבל לכי תסבירי מאיזו שעה את ערה. כן, גם נחנו היינו ילדים של חופשה, אבל פעם לא היה את המושג הזה..``נשים עובדות`` ושיחקנו בתופסת מחבואים בן לוקח בת וקלאס. רצינו שיוויון? קיבלנו. עכשיו אנחנו אמהות עובדות - אבל עובדות!!! העיקר- שהילדים יהיו מאושרים ובריאים. :cool:

עינת.. :-)

New member
הצד השני של המטבע :)

זה נכון שהילדים, שיהיו בריאים, בחופש, אבל מה, ה פ ת ע ה !!! יש גם אימהות שיוצאות איתם לחופש..... ומי הן המלעונות?????. ה מ ו ר ו ת !!! ומכיוון שאני, לשמחתי, מורה, אני שמחה בשמחת הילדים, ומכייפת עם הבנות שלי בבית ומחוץ לבית..... אזזזזזזזזז - שתהיה לכולנו חופשה נעימה, ולכל האמהות והאבות באשר הם אומר - תחזיקו מעמד ! (אני בינתיים נהנית מאוד מהחופש שלי :) ) . עינת..

כרמלה

New member
ידעתי מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול

עכשיו אני יודעת גם למה :) תגידי..עינת, בא לך לעשות ביבייסיטר? מה כ`פת לך? את במילא בבית :) ושבוע טוב ונהדר גם לך משעשעת.

למעלה