"אמא ואבא, אחותי ואחי, חברי בצה"ל..."

y e t i

New member
"אמא ואבא, אחותי ואחי, חברי בצה"ל..."

למי שפיספס : עברה עלי שנה שלמה בתוך הכלא ועדין מצבי הבריאותי מידרדר ואני חייב אשפוז ממושך בבית חולים","אני מצטער על חוסר ההתענינות של הממשלה הישראלית וצה"ל בעניין שלי ואי היענותם לדרישות כתאיב אל-קסאם. זה ברור שהם חייבים להיענות לדרישות אלו כדי שאני אשתחרר מהכלא, במיוחד שהייתי במבצע צבאי ולא סוחר סמים. וכמו שיש לי הורים, אמא ואבא, גם לעצירים הפלסטינים יש אמהות ואבות שחייבים להחזיר להם את בניהם". "יש לי תקווה גדולה שממשלתי תתעניין בי יותר ותיענה לדרישות המוג'אהדין. הרב"ט גלעד שליט". גלעד שליא בקולו : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417261,00.html

ס22ית

New member
שמעתי..מצמרר..

אני רק מקווה שהאנשים שעומדים בראש המדינה יפעלו ולא יראו בקלטת הזו כנותנת להם עוד אוויר לנשימה להמשיך ולהתמהמה עם המעשים.

../images/Emo10.gif

נשמע שקרא מתוך דף שרשמו לו מלכתחילה.. (גם שומעים את ה"זהו" בסוף..) פשוט עצוב ששנה עברה ושום דבר לא השתנה..../images/Emo4.gif

y e t i

New member
היינו פעם אנשים אחרים.

שתפסו את וקסמן , והראו קלטת , כולם הבינו שהוא חוזר הבייתה , חי או מת זה לא ממש חשוב , הבייתה הוא חוזר ובכל מחיר . את המחיר שילמנו ,ואכן נכשלנו , אבל הנבלות האלו ידעו שלא משנה מה יעשו , עד למיטה שבא הם ישנים אנחנו נגיע . בושה וחרפה - בעבר יחידות בצה"ל התאמנו והגדירו זאת "כחציית קו אדום" ולא רק במילים ,היום ישנם כמה חלאות בעלי תפקידים במדינה שמבחינתם זה תקין לסחור בחיי אדם כאילו מדובר בשקי תפו"א . בנוגע לקלטת , זה בדיוק ככה , "נותנים" לו לדבר כמובן בדרך שלהם וכמו שהם רוצים ,וכל זה ע"מ להשיג את האפקט שהם מעוניינים להשיג . והם לא טיפשים , קודם כל הפנייה להורים שלו , ואז ההשוואה בינו לבין השחרור של טננבאום ,ביום הזה שהם החליטו שמותר לסחור בחיי אדם כבר אז היינו צריכים לפרק להם את כל העצמות .

הנושא הזה קצת בעייתי..

אני לא מאמין שיש מישהו בממשלה שלא רוצה שכל החטופים יחזרו הביתה. אני בטוח שמדינה שלמה רוצה מאוד שהם יחזרו הביתה חיים ושלמים. דרישות החוטפים מוגזמות, אני מאמין שהמטרה של שולחי הקלטת להעלות שוב את הנושא על סדר היום, ולגרום לסוג של לחץ ציבורי על הממשלה. אחת הדרישות של החוטפים היא לשחרר אסירים עם דם על הידיים, שהמון משפחות שכולות יתנגדו לזה. הנושא בעייתי מאוד, אבל נותן לנו פתח לתקווה שהם אכן מוכנים להכנס למשא ומתן מחדש בקשר להחזרתם. כל מה שנותר לנו לעשות זה להתפלל שאכן הם יחזרו הביתה בשלום, ושלא נאלץ שוב לדעת אבידות כאלו.

y e t i

New member
לא נושאים ונותנים עם אסירים מהסוג של החמא"ס

לא מקלים ולא עושים הנחות , אני לא רוצה להשמע כמו תסריטאי מבית היוצר של ספילברג אבל בעבר אחד כמו החמא"ס שחשב ככה נשאר מוטל עם כדור בראש . אני דווקא חושב שהמטרה שלהם היא נטו פוליטית , לא מעניין אותם מהורי שליט , לא ממצב בריאותו לא מצה"ל ולא מאולמרט , הם בסה"כ מנסים לעלות את עזה לסדר היום הציבורי של פסגת שרם א שייח . אם אנחנו נחשוב שתפילות או אלוהים יחזירו לנו את החיילים , אנחנו נשב ונתפלל עוד הרבה מאוד זמן .

אני לא רואה דרך אחרת..

אני לא מצליח לראות,עד כמה שאני אופטימי בקשר לזה, והלוואי שאני טועה,איך אנחנו מצליחים להחזיר אותם אלינו ללא משא ומתן איתם. שאני אומר "לנו"..אני מתכוון לך ,לי ולשאר האזרחים ה"קטנים". אותם אנשים שחוץ מהזדהות, ואותם פעולות שעשיתם בשבת האחרונה אין לנו הרבה מה לעשות. אם אני לא טועה,לפני כמה שנים לא רבות, אנחנו החזרנו כמה מאות של מחבלים עם דם על הידיים,תמורת 3 גופות של חיילים שלנו. אני לא מצליח לראות דרך אחרת להחזיר אותם הביתה. לי אין הפתרונות,ואני מניח שגם לך לא, יותר משש מיליון תושבים חיים במדינת ישראל,ואני מאמין שכל אזרח במדינה שלנו, חושב שהדרך שלו היא הדרך הנכונה ביותר להחזיר אותם. אני מאוד מקווה שמקבלי ההחלטות ובראשם ראש הממשלה אהוד אולמרט, לא ישנים בלילות עד שיגיעו לפתרון איך להחזיר אותם אלינו. כמה שפחות דיבורים,והרבה יותר מעשים.

y e t i

New member
בכל פעם שתשחרר אסירים

בשביל חייל או גופת חייל , אתה הופך את העניין ללגיטימי בעיני החוטפים , משמע, בכל פעם שהם ירצו להצהיר משהו , הם יעלימו איזה חייל במטרה להגיע לאן שהגענו היום . זה נכון אבל עדיין לא אומר שזה בסדר , ב 2003 שיחררת מחבלים תמורת 3 גופות , ועבריין סמים ונשק חי שהנזק שגרם למדינה וצה"ל עדיין לא ידוע היקפו , ואם זה היה נתון לשיקול דעתי הייתי משאיר אותו שם להרקב שם למוות תמורת עצם אחת מעצמותיו של רון ארד לפחות כך נעריך אדם שנפל במילוי תפקידו ע"י קבר ,שיהיה למשפחתו איפה להתאבל . חמא"ס לא העז לחטוף חיילים מ 1994 , ולמה , כי הם ידעו מה תהיה תגובת העוצמה , ברגע שמתחלף שלטון ואיתו מגיעם אנשים שרק הכסא חשוב להם , כך מתחלפת לה גם יכולת ההרתעה, כי איך שלא נהפוך את זה לא צה"ל קובע את היכולת אלא אותם אנשים מחויטים שנפגשים היום במצרים . שלא נטעה ונחשוב שזה סוף פסוק , גם אם נשחרר , חיילים עוד יחטפו בעתיד .

אני מאוד מקווה שאתה טועה

וחיילים לא ייחטפו עוד. וגם אם חס וחלילה כן,המדינה שלנו צריכה לעשות הכל בשביל להחזיר אותם הביתה.

y e t i

New member
אני לא טועה ולא אני המצאתי את הגלגל

הפעילות שהייתה בתחילת החודש במחסום כיסופים , אותו סיכול שבו ניסו מחבלים על גיפ שעליו כיתוב TV , נועדה כדי לחטוף שוב חיילים , וזה כבר פורסם .

F 15E

New member
אם אנחנו היינו כמוהם מזמן גלעד היה בבית

../images/Emo104.gifאנחנו דמוקרטיה עם גוון שמאלני מוהבק ועד שלא נפנים את הפתגם ../images/Emo124.gif"ברומא תהיה רומאי ובמזרח התיכון תהיה ערבי" נמשיך להפסיד לכנופיות מהחמאס ושות והנה הוכחה ../images/Emo26.gif בסיבוב הראשון של ההתנצחות בין החמאס לפתח חטף החמאס עשרות אנשי פתח כתגובה איים הפתח שאם החמאס לא ישחרר מייד את כל החטופים כל אסירי החמאס שמצויים בבתי הכלא של השלטון (הפתח) יוצאו מייד להורג !!! הפלא ופלא מייד שוחררו כל אסירי הפתח אני בטוח שאם היה לנו ביצים ואם באותו יום שגלעד שליט נחטף היינו מאיימים על החמאס שאם גלעד לא ישוחרר באופן מיידי כל אסירי החמאס שנמצאים בכלא הישראלי יוצאו להורג אני בטוח שמייד הוא היה משתחרר אבל אנחנו רוצים להיות יפי נפש אז כנראה שנצטרך לשחרר אלפי מחבלים עם דם על הידיים כדי לראות את גלעד בבית

TzutZ

New member
עצוב מאוד ../images/Emo10.gif

הלוואי שהוא ושאר החטופים יחזרו הביתה בקרוב, אמן ../images/Emo57.gif

למעלה