אמאלה
איך זה מרגיש הבריקסטונים האלה?

ronchooli

New member
אמאלה ../images/Emo5.gif איך זה מרגיש הבריקסטונים האלה?

אני שבוע 32 +3 יש לי התקשויות של הבטן כל כמה דקות זה לא כואב אבל כל הבטן פתאום נהיית אבן ויש לחץ חזק זה בריקסטונים? זה משהו אחר? מה אני אמורה להרגיש? מישהי שעברה את זה יכולה לשאול אותי שאלות מנחות כדי לדעת מה קורה? אמאלה איזה מפחיד זה

כשיש ספק לגבי מצב רפואי

לפי דעתי האישית כדאי לשאול רופא תנסי לברר במוקד רפואי הלוואי והייתי יכולה לעזור יותר אך לצערי אני לא עברתי את זה..... מאחלת שיהיה רק טוב ושנשמע בשורות טובות..

ettt

New member
תנסי לבדוק

אם יש בזה מחזוריות. ז"א האם הם אורכים אותו פרק זמן, נעלמים ואז חוזרים במחזוריות של X דקות. אם זה ככה ונמשך יותר משעה- שעתיים אני הייתי הולכת להיבדק כי בריקסטונים לא אמורים להיות סדירים אם זה רנדומלי כמה פעמים ביום- כן זה בריקסטונים וככה זה מרגיש

ronchooli

New member
מה את עושה ערה ../images/Emo24.gif

אנחנו מתזמנים פה ואני שותה כמו סוסה ממש ממש ממש לא בא לי מיון הלילה

ettt

New member
חם לי

ואין מצב שאני ארדם אחרי (עוד) יום בו לא עשיתי כלום (אא"כ להזיע נחשב שעשיתי משהו) ולגבי המיון- אין מה לעשות. זוכרת את הלילה שהלכתי למיון כי "הרגיש לי" לא בסדר. מזל שהלכתי לא?

ronchooli

New member
כן אבל אבל אבל אבל..............

טוב בנתיים זה נרגע וזה לא סדיר נשמע יותר טוב לא?

לי יש את זה כל הזמן

במיוחד בזמן מנוחה הלכתי כבר פעמים למיון בגלל זה שמה החליטו שיש לי גם צירים וקיבלתי זריקה אבל זה חרטה אני לא בארץ והם סתם דואגים החלטתי שמעכשיו אני אלך שבאמת זה יכאב אם לא היה לך את זה עד עכשיו אז בגלל זה את בלחץ את תתרגלי לזה וזה מציק - לי פחות!!!

i r i t 24

New member
מתוקה אי אפשר לדעת לכי להיבדק

אני שבוע 33+5 ואני סובלת מבריקסטונים כן זה כואב וזה מה שאת מתארת אני לא יודעת באיזה תדירות יש לך תמדדי באיזה תדירות זה קורה אבל לא לזלזל תיהי עם שני ידיים על הדופק תרגישי טוב ואם זה לא נפסק לפנות למוקד

איזה יופי שיש עוד בנות שערות בשעה הזו

שזה קורה לי אני מסוגלת להתחיל לבכות

למעלה