אמא'לה, קורס מתקדם ראשון....

עשבר

New member
אמא'לה, קורס מתקדם ראשון....

אז היום הגיעה החבילה של הקורס המתקדם הראשון תקשורת, תרבות ופנאי בישראל. ממבט ממש ממש חטוף, זה נראה מעניין למדי, אבל... הכמות של החומר. חטפתי חום. מן הסתם בסוף אסתדר, כי זה מעניין אני לוקחת עוד שני קורסים בסמסטר הזה- עוד קורס מתקדם- ריבוד וקורס רגיל-מיתוסים בחברה הישראלית. אשמח לקבל טיפים לגבי איך לעבור את הקורס המתקדם בכלל....

ואהו! קורס מדהים!

למדתי אותו שנה שעברה,והיה ממש כיף. אל תדאגי,החומר ממש קריא ומעניין. אם את אוהבת ומתעניינת בנושא,את מאוד תהני ממנו.ויהיה לך מאוד כיף לקרוא את החומר. באתר הקורס יש לך גם הדגשים מעולים. זה אחד הקורסים המדהימים והאהובים ביותר שהיו לי בתואר. בגלל שאני חובבת מחול,מוסיקה,אמנות,תאטרון ותקשורת. ומאוד היה לי כיף לקרוא על הדברים מבחינה סוציולוגית. נהנתי ממנו ביותר!!!

עשבר

New member
../images/Emo13.gif

איפה למדת את זה? אז זהו, שלפני שהלכתי עליו דיברתי עם המנחה (אורנית קליין), שנשמעה לי ממש ממש חמודה ואני גם יודעת פחות או יותר על מה אני רוצה לעשות הסמינריון, אז זה הרבה יותר פשוט לי. אבל זה קצת הלחיץ אותי, כמות החומר. נו, טוף. תודה על העידוד, זה בהחלט הוסיף

למדתי בת"א.

אמרתי,אם את מתעניינת ואוהבת את הנושא,מאוד תהני לקרוא עליו. בשבילי הקורס הזה- חוויה אחת גדולה.

shironet3

New member
ריבוד ../images/Emo99.gif

קורס מעולה... תשתדלי (עד כדי לעבור קבוצה) ללמוד עם אירית אסא ה

עשבר

New member
אני אלמד אותו "בשלט רחוק"

בירושלים לא פתחו קבוצה, אז אלמד בשלט רחוק, אבל אני שמחה שבחרתי קורסים שאנשים נהנו מהם... לילה טוב עשבר

למעלה