אם רובי ווויליאמס חזר לטייק דא'ט

NisNIs100

New member
אם רובי ווויליאמס חזר לטייק דא'ט

אז גם קווין יכול לחזור לבקסטריט בויז!

eden love BSB

New member
הללוואי!

אבל אני לא חושבת שקווין יכול לחזור כבר..הוא מאוד מבוגר ..כבר בן 40!יואאא!אני לא מאמינה.. אבל מי יודע..אולי באמת באמתתת יקרה נס..

Shiri from the block

Active member
מה הקשר לגיל שלו? אז זה אומר שכשהאווי יגיע לגיל 40 הוא גם צריך לפרוש? הוא לא פרש בגלל הגיל, הוא פרש כי הוא רצה להתנסות בעוד תחומים כמו משחק ומחזמר.

../images/Emo57.gif מהפה שלך to God ../images/Emo57.gif

אבל הכל תלוי רק בקווין אם הוא באמת רוצה לחזור ולהקליט חומרים חדשים עם הבויז. הרי עכשיו הוא במקום אחר כמו ששירן (shiri from the block) אמרה.

CapitanSparrow

New member
הוא לא יחזור

כמו ששירן אמרה הם לא עזבו מאותן סיבות וחלאס הוא המשיך עם החיים שלו...

eden love BSB

New member
מחזקת את דברייך..

אני גם לא חושבת שיש איזה סיכוי שהוא יחזור..אבל אני חושבת שהלהקה צריכה לקחת אותו לכמה הופעות מיוחדות..בשביל המעריצים,הם כבר עשו את זה פעם שקווין הופיעה בשיר אחד..לפני שנה בערך..

Blank Smile

New member
רובי חזר אחרי 15 שנה ../images/Emo3.gif

אין לי כוח לחכות לקאמבק של בקסטריט עוד 13 שנים ואז לחכות שנתיים נוספות בשביל שקווין יחזור, כמו שטייק ד'את עשו

NisNIs100

New member
היי =)

אולי הם לא פרשו מאותם סיבות אבל תהליך החזרה שלו לטייק דאט' יכולה להיות דומה לחזרה של קווין לבקסטריט גאיר באלו היה האיש הכי קרוב לרובי מכל טייק דא'ט - ואפילו אחרי הרבה זמן הם דיברו על זה בגלל הקירבה שלהם אחד לשני ואפילו הם מוציאים סינגל משותף שהוביל את רובי חזרה לטייק דא'ט אם הדברים המרגשים שאיגיי' רשם על קווין ב"תודות" בסוף האלבום Unbreakable היו הופכים למעשים ולהמשך החברות הקרובה רק אז יכולה להיות התאחדות בין קווין לבקסטריט. נקווה שהבקסטריט ימשיכו לשמור עם קווין על קשר ומזה אולי יש מצב שהוא יחזור אבל אם אין קשרי חברות הדיים כמו שהיו בעבר יהיה קשה מאוד לקווין לחזוור. מקווה שהבנתם =)

למעלה