אם עומרי בסך הכל "רכב" על גבו של אלירז

אם עומרי בסך הכל "רכב" על גבו של אלירז

אז מדוע עשה למענו קמפיין שבו הוא ראיין את כל המפורסמים הכי שווים שידברו עליו ויצביעו לו? מדוע הוא היה בקשר כל כך אינטנסיבי עם אח שלו כל אותה תקופה? מדוע הוא הקים למענו פורום מעריצים ענק? מדוע הוא רץ עד לנווה אילן מלווה בהמון מעריצים רק בכדי לעודד את אלירז. ויותר מזה. עומרי הוא בלוגר רכילות הוא לא אמור לפתפוס צד. תאמינו לי שהוא יצא רק מופסד... בכל אופן, מקווה שעומרי לא יבחר להרוס לאלירז עם כל מני אייטמים בבלוג שלו.

אמברלה

New member
אם עומרי לא רכב על גבו של אלירז וממשיך לרכוב

אז מה אכפת לו שיסגור את דף הפייסבוק שפתח עבור אלירז? למה להמשיך להחזיק בו כאשר אלירז ביקש ממנו לסגור אותו? כי ככל הנראה שזה מועיל לעומרי יותר מאשר לאלירז.

עדיין לא ברורה לי הסיבה שבגללה אלירז רוצה

לסגור את העמוד. זה בסך הכל עמוד מעריצים לא משהו רשמי...

moshavnikit

New member
כי עומרי מפרסם רכילויות תחת שמו

זה כבר לא עמוד מעריצים, זה עמוד עדכונים מהבלוג של עומרי, אני בכל אופן, היום עזבתי את כל העמודים של אלירז שבשליטתו של עומרי בהם הייתי חברה.

lolibror

New member
עומרי בורג קטן שלא יכול להרוס ו/או לבנות

אין לו שום השפעה בעולם הבידור למרות שהיה רוצה לחשוב שכן

העניין הוא שכל הסיפור עם עומרי גורם לאלירז

יחד עם עוד שורה של אירועים בזמן האחרון להראות ממש לא טוב. התביעה נגד עומרי שתמך בו ללא הפסקה. הראיון בגיא פינס בו התנשא על התקשורת והכתבת שבסך הכל שאלה אותו שאלות. הפפרצ'י המוזמן... הדברים שאמר על החברים מהאח בתוכנית עם עינת שרוף. ההתעלמות שלו מבקשתה של איריס קול שיתארח אצלה בתוכנית למרות שתמכה בו בתקופת האח. ונראה שזה רק גודל וגודל. יותר ויותר אנשים שתמכו באלירז מגלים ש"החומר הקשה" שיכול לנתק את אלירז מהקרקע הוא פרסום.

אתם הזויים אפילו גואל כבר לא בקשר עם אלירז

בגלל שנפגע ממנו והצטרף לפייסבוק של עומרי. הנה לכם שני אנשים שאלירז היה יקר להם כל כך והם לא הפסיקו לתוך בו מאוכזבים מנו קשות.

אמברלה

New member
חחחחחחחחחח את חושבת שגואל ילד קטן?

הוא הצטרף לפייסבוק של עומרי ללא קשר לאלירז. ואגב עומרי ממשיך לפרסם את הבלוג שלו בדף של אלירז למרות שאלירז ביקש ממנו לסגור אותו. אז זה אומר המון על עומרי.

מקווה שבימים הקרובים יוודע לכולם מה עומרי

עולל לאלירז ואיך הוא ניסה לסחוט אותו

מעניין שגואל בחר להירשם לפייסבוק של עומרי

דווקא כשיש בלאגן בין עומרי לאלירז. פייסבוק שברגע שפותחים אותו רואים בגדול תמונה ענקית של עומר ומשפט אחד: שמישהו ינסה לעצור אותי" הוא בלוגר, אין לו מה להפסיד. לאלירז מצד שני יש...והרבה. הו, אלירז, היה צריך להבליג בכל עניין הפייסבוק. מה איכפת לו??? לא סתם אמרתי שפרסום לא מביא לאלירז שום תועלת אלא רק עושה לו נזקים.

אמברלה

New member
גואל היה בחו"ל ולא מזמן חזר לארץ

ועומרי חיון לא מעניין אף אחד.הוא כפה את עצמו על אלירז. שישחרר כבר.

שוב שוב ו - שוב אני שואלת: למה

מפיע לאלירז שיש לו עוד פייסבוק מעריצים?????????? זה פייסבוק המעריצים הכי גדול שהיה והוא מקדם את אלירז אז להוריד???

עוד דבר: אלירז לא חייב להגיב בפייסבוק הזה

בשביל זה יש לו את הפייסבוק הרשמי. הפייסבוק של עומרי זה פייסבוק לא רשמי וגם מקדם את אלירז.

אמברלה

New member
פעם אחרונה שאני מגיבה לך

עומרי הוא בלוגר רכילות ... את יודעת כמה אנשים בתעשייה לא סובלים אותו? למה שאלירז יהיה מזוהה עמו? עדיף שיתנתק ממנו.

זה פורום כללי של האח הגדול כך שאיני טרול

מותר כאן להביע דעה ולהעביר ביקורת על כל יוצאי העונה כולל אלירז. והניק??? למה שאני אחליף אותו??? הוא בהשראת הבלוג של אלירז עם הכלבה שלו שדווקא מאוד אהבתי.

אמברלה

New member
כנראה שזה מפריע לו ... תגידי לו שלא

והדף הזה הוא קידום לאינטרסים של עומרי יותר מאשר הדף של אלירז. ולאלירז יש דף מעריצים רשמי שעוסק רק בו ולא בכל מיני אנשים. ואני לא מאשימה את אלירז שהוא רוצה להתנתק מעומרי. אבל לא נורא עוד מעט כוכב נולד ועומרי ימצא מישהו חדש להתעלק עליו.

למעלה