אם מישהו פה בארמן או מבין עניין

sardukar

New member
אם מישהו פה בארמן או מבין עניין

אני מתכנן לקחת קורס עוד מעט ובינתיים רוצה להשתעשע בהכנת קוקטיילים. מצאתי אתר מתכונים לא רע אבל מה שאני לא מבין זה יחידות המדינה. לדוגמה מה זה 1/3 ג'ין? יעני כמה זה? שליש שוט או מה?
 

sardukar

New member
למה גבירתי מתכוונת?../images/Emo3.gif

יש בדיחה. פרופסור שואל בהרצאה סטודנטית לאנטומיה כיצד היא תתאר פין. הסטודנטית הסמיקה וענתה: ישר, באורך 20 ס"מ ועם עצם באמצע. הפרופסור צחק ואמר לה: "לגבי העצם סתם נדמה לך ולגבי האורך היה לך מזל". כנראה שלגבירתי לא היה מזל.
 
על מנת להכין קוקטיילים

למינהם, יש ציוד מיוחד בשביל זה. ניתן לרכוש את כל הציוד "הביתי" בת"א ברח' נחל בינימין. יש את השייקר,יש את הכוס מדידה,יש את המסננת,יש את המקלות בחישה למינהם, כותש קרח,קוביות מסוגננות לקח,כפות משולשות,סיכני חיתוך ליצור צורות, וכל סוגיי הכוסות להגשת המשקה. כוסות למרטיני,ויסקי,יין,שוטים,וודקה..משהו כמו 12 סוגים של כוסות. ויש לך בר קטן בבית...
 
אה...זה בולשיט..

זה ציד לפלצנים.. מספיק רק שייקר, כוס מידה, בלנדר ואת הכוסות המתאימות לכל משקה. כל שאר השטויות [כפות משולשות, סכיני חיתוך, כותש קרח וכו] זה בשביל לשאוב ממך כסף. ברמן טוב יודע להשיג תוצאה מקסימלית עם ציוד מינימלי.
 
אני לא ברמנית!!

כפות משולשות נועדו רק לסוג מסויים של אלכוהול.ונקטנות מבינהם נועדו לסוכר,חומץ,לימון,או שאר מרכיבים זו גם כף מידה אבל בכמות קטנטונת. דבר איתי כשתמזוג משקה של 780$........והשמים הם הגבול. סכין חיתוך זה יש בכל בר! הם יוצרים ספירלות מהקליפות תפוזים ,לימונים או יוצרים פרחים מהפירות... כותש קרח יש בכל בר!בעצם היום יש להם קרח כתוש או מכונה. צודק שכחתי את הבלנדר!! הכצעקתה....איך נכין מאי טאי....
 
לך תקנה.

אצלי יש מלאי של בריזרים מכל הטעמים,אבסולוט,רמי מרטין,גי'בי,יין לבן,יין אדום,וורמוט אדום ולבן חובה! ובר קטן עם כל הכוסות והצעצועים שלי......
 
חכה חכה.......

אני עוד עלולה להפתיע....... לבנתיים הוא מתמלא..
ואין לי את מי לפנק. חוץ ממני כמובן. יום שיש לפניי כניסת השבת...תמיד! אחריי אמבט,מכינה לי אפרטיף קטן,דרינק,ויושבת לי בחלון,ורואה את הים וחולמת בהקיץ....
 

sardukar

New member
בטח את עושה חתיכת אפקט

כשאת מכינה איזה קוקטייל למי שאת מביאה הביתה
 
תמיד!

ולא רק בקוקטיילים. יש לי גם מלאי של אפרטיף מחייב עם אלכוהול מולים,קוויאר כתום <אין תקציב לבלוגה>,כל מיני מלוחים,גבינות,שרימפס, סרגוסים קטנים...ובכלל המקפיא שלי מלא במתאבנים. ואני המנה העיקרית!........
 

sardukar

New member
אני אישית

מעדיף קוויאר אדום. חוץ מזה לא הייתי מתנגד לטעום את המנה העיקרית. סםת מתוך סקרנות כמה עלתה לך הסת של דברי בארמנים?
 
וברצינות, אין לי שמץ של ידע,

אבל אם כתוב לך שליש ממשהו, ושני שלישים מאחר, סביר שמדובר על יחסים בין המרכיבים השונים. מתמטיקה פשוטה, לא???? חוצמזה, איך זה קשור לנושא הפורום? מביני דבר יפנו אותך לפורום אחר, מן הסתם.
 
למעלה