אם מישהו יכול לעזור- אשמח מאוד

HadarSh1

New member
אם מישהו יכול לעזור- אשמח מאוד

אהלן. ניגשתי בדצמבר וקיבלתי ציון לא מספיק כדי להתקבל לאן שאני רוצה. חשוב לי לגשת שוב, אבל הבעיה היא שתעבור חצי שנה רק ביולי, דבר שמהווה בעיה ענקית (!!!) כי ההרשמה מסתיימת לפני כן (פברואר? אפריל? מישהו???) אבל יש דבר שלא אוותר עליו- להתחיל ללמוד כבר באוקטובר 2005 הקרוב... תגידו לי אם אני חולמת- חשבתי לעמוד למרכז הארצי על הראש (מכתבים, טלפונים, שיחות וקשרים) כדי לנסות לשכנע אותם שיתנו לי לגשת כבר באפריל (לפני שתעבור חצי שנה), ואז יש סיכוי יותר גדול שהאוניברסיטה תקבל את הציון לפני הסגירה הסופית... אני הוזה או שיש סיכוי??? אהיה מאושרת אם תגידו לי מה אתם חושבים....

NightmareTM

New member
יש אפשרות רישום מיוחד

והוא מותנה בכמה תקבלי, בפסיכו שתעשי בקיץ.

HadarSh1

New member
אז אתה אומר שאפשר לעשות

את הפסיכו גם ביולי, לקבל תוצאות באוגוסט, ואם הן ממש טובות- יש מצב להתקבל ללימודים באוקטובר? עדיף לא לקחת סיכון, הרי מי אמר שאקבל ציון שמאוד מאוד קרוב ל800, כדי שתהיה לי עדיפות מול שאר המועמדים? יכול להיות שאקבל 680 למשל, ואז אני עדיין לא בטוחה שהם יקבלו אותי בגלל התאריך המאוחר

NightmareTM

New member
האופציה קיימת

תשמעי, האופציה לרישום מיוחד קיימת, ואני הולך להשתמש בה לגבי שיפור בגרות במתמטיקה. (שיוצאת ביוני). את צריכה לעשות שני דברים, אחד זה באמת ליצור קשר עם האוניברסיטה ולבדוק בדיוק איתם מה, כמה, איך ולמה, ולרדת לכל הפרטים הקטנים. דבר שני, זה להיות ראלית, כי לקבל 800 זה עלול להיות קשה מידי ולא ראלי. אבל אם את צריכה 680 נגיד, וחושבת שזה בגדר האפשר, אז תלכי על זה. העיקר זה לא ללכת בדרך שאת לא חושבת שתצליחי, כי אז את עלולה ליפול בגדול. יש תמיד את האפשרות של מכינה או מכינה מקוצרת, תבדקי גם את זה.

FireBat

New member
הדר,

לא יודע, נראה לי שאין הרבה סיכוי שהם ישנו את הכללים בשביל בין אדם אחד, בסופו של דבר אלה האנשים של המרכז הארצי (כמו שיניב תיאר אותם החנונים עם המשקפיים שכל היום עם הראש בספרים כותבים שאלות). אולי אם תכתבי להם מכתב או תפקססי פקס, ותכתבי בו בצורה מרגשת כמה זה חשוב לך וכו וכו אז יש סיכוי מסויים. אני מצטער שאת מאוכזבת מהציון, למרות שהוא ציון מאוד יפה, את בטוחה שהוא לא מספיק?

HadarSh1

New member
הוי אמיר אמיר

אפשר לזהות אותך רק לפי איך שאתה כותב....
ציון נחמד אבל בדקתי ואני צריכה יותר כדי להתקבל. ואני שונאת להפעיל פרוטקציות, אין מצב שאני אעשה את זה. דבר שמגדיל את הצורך במבחן נוסף.... מה איתך? מרוצה?

FireBat

New member
כמו שציפיתי

כללי 663 כמותי 134 אנגלית 137 מילולי 119 אמרתי לך שהייתה לי ירידה באחד הפרקים המילוליים, סתם חבל. אבל בסה"כ בסדר גמור. הפטור באנגלית היה מאוד חשוב לי.

HadarSh1

New member
אתה פצצה מתקתקת

קבל חח עצבני! אחלה ציון, באמת. ממש גבוה באנגלית!! מעצמי דווקא ציפיתי ליותר באנגלית, אבל חפיף... כל הכבוד

FireBat

New member
חחח... קצת הגזמת... אבל תודה

אגב אל תתרגשי מהציונים שמתפרסמים פה, מן הסתם אלה שבצד הגבוה של הסקאלה ממהרים לפרסם את הציונים אז זה נראה כאילו הממוצע הארצי עומד על 680 או משהו כזה.

NightmareTM

New member
צודק 100%

מתי שמעתם עם מישהו שקיבל 300? או אפילו 400? זה לא שאנשים כאלה לא קיימים, הם פשוט לא מספרים. ומן הסתם אנשי ה-600+ רצים לספר...

ross87

New member
את רוצה עתודה?

כי אם כן, אז האוניברסיטה תתיחס לציון יולי ללא כל בעייה.

למעלה