אם למישהו פה יש תמונות חדשות שלו...

אם למישהו פה יש תמונות חדשות שלו...

שיָראה, אנשים אני מת לראות אותכם בפעולה!!! אז יאללה... קחו ת'עצמכם תתצטלמו בפעולה ושלחו........
{אל תשאלו למה אני לא מצטלם-תאמינו לי אני אתם מעדיפים לא לראות אותי} {וחוץ מזה אני התחלתי לפני שבוע ככה....}

מ מ מיתר

New member
הלוואי פרונסייד פליפ!.....

זה ווראיל יש לי עוד תמונה של זה אבל אין לי כוח להעלות לפה כי סתם יהיה ריבים בקיצור אותו יום החלטתי שאני מביא פליפ מהקרב אז הבאתי פליפ ונחתתי שלושה פעמיים מתוך 6 פעמיים שניסתי אז די הלך לי טוב אז חבר שלי אמר שאולי אני ינסה ווראיל אבל יש בעיה אני לא יודע ווראיל על פלאט או על כל מקופ אחר אז ניסתי כמה פעמיים על הריצפה חבר שלי הראה לי איך עושים אז נחתתי פעם אחת עם שני רגליים ונפלתי אז אמרתי טוב אולי אני ינסה מהקרב ואז ניסתי ונחתתי בקיצור נחתתי פעמיים בחיים שלי ווראיל. ואחרי היום הזה בקושי נסעתי בקיצור אני כבר לא מצליח לא יודע למה.. אבל העיקר נחתתי פעמיים וזהו ועוד איזה שבוע נתחי להתאמן על זה רציני.. מצטער על כל האורך של זה....

ShLuMp

New member
אממ יש לי כמה

דיי גרועות אבל שיהיה רק רציתי לבדוק את האופציה של הסיקוונס במצלמה החדשה שלי אז נתחיל בנולי פליפ בלי סטייל חחח

ShLuMp

New member
האף קאב פליפ (שוב נטול סטיל)

פשוט עשיתי את כל אלה באיזה 5 דקות... אז זה מה יש

ShLuMp

New member
אחי זה פייקי

אני רגולר הסיקוונס פשוט הפוך ולא הצלחתי לסדר את זה אני נוסע אחורה והסיקוונס הולך קדימה

ShLuMp

New member
יש עוד אבל...

יש לי סרטון של פייקי פרונטסייד פליפ אבל אני לא יודע להפוך אותו לסיקוונס ואין לי כוח להעלות את זה אז לא חשוב אבל בקרוב אולי עוד תמונות אשמח לתגובות

AXL SLASH

New member
מה אתה משחק אותה כאילו כמה סטייל יש

לך אתה בטח סתם עוד אפס שנוסע 5 שנים ויודע רק חמש פליפים ולקפוץ ארבע מדרגות יחתיכת אפס זה שאתה חושב את עצמך בא לפורום הזה בשביל לבקר אנשים ולהיות מגניב!!! אז אף אחד לא צריך את הדעה הדפוקה שלך יחתיכת זבל רק שתדע אני עדיין לא נוסע שנה ואני סם אותך על הקטן אתה מבין אתה סתם אפס שלא יודע כלום!!!

למעלה