כן, 90 דקות.אם לוקחים קו עירוני לאחר שהייתי במטרונית, זה יתן לי המשך
בחינם?
ומרגע שתיקפתי במטרונית, לכמה זמן הניקוב מחזיק? יצא לי לעלות לטרונית 20 דקות לאחר התיקוף! ואמור לצאת כרטיס עם יתרה לאחר התיקוף במכונת כרטוס?
תודה
ומרגע התיקוף עד מתי אפשר לנצל את התיקוף?כן, 90 דקות.
לא, מרגע התיקוף יש בדיוק 90 דקות.ומרגע התיקוף עד מתי אפשר לנצל את התיקוף?
למשל אם מתקפים ולא רוצים לעלות פתאום אפשר לעלות למטרונית יום אחרי ?
תודהלא, מרגע התיקוף יש בדיוק 90 דקות.
אם אתה לא מתכוון לעלות על המטרונית מיד, אתה לא אמור לתקף.
גם לי יש שאלהלא, מרגע התיקוף יש בדיוק 90 דקות.
אם אתה לא מתכוון לעלות על המטרונית מיד, אתה לא אמור לתקף.
כן, חובה לבצע תיקוף בכל עלייה גם אם מדובר בנסיעת המשךגם לי יש שאלה
נניח ועליתי על קו אגד ותיקפתי עם הרב קו אז יש לי 90 דק' זמן כדי לעלות על המטרונית שהוא קו המשך. האם בטרם העליה בתוך טווח 90 דק' אני חייב שוב לבצע תיקוף כאשר אני עם הרב קו ?
ומה המערכת מראה בתיקוף?כן, חובה לבצע תיקוף בכל עלייה גם אם מדובר בנסיעת המשך
כך גם במעבר מאוטובוס אגד אחד לאוטובוס אגד אחר.
למה אתה בדיוק מתכוון? מה מכשיר התיקוף של המטרונית מראה?ומה המערכת מראה בתיקוף?
?
אאלט-צריך להעביר במכונת כרטוס ולא בתיקוףלמה אתה בדיוק מתכוון? מה מכשיר התיקוף של המטרונית מראה?
הוא יראה בין השאר כמה דקות נותרו לניצול.
לא כשמדובר במעבר בין אוטובוסים עירונייםאאלט-צריך להעביר במכונת כרטוס ולא בתיקוף
ואז ללחוץ על המשך
לא כל כרטיס במטרונית מאפשר את זה.אם לוקחים קו עירוני לאחר שהייתי במטרונית, זה יתן לי המשך
בחינם?
ומרגע שתיקפתי במטרונית, לכמה זמן הניקוב מחזיק? יצא לי לעלות לטרונית 20 דקות לאחר התיקוף! ואמור לצאת כרטיס עם יתרה לאחר התיקוף במכונת כרטוס?
תודה
זה נשמע כמו באג.לא כל כרטיס במטרונית מאפשר את זה.
אני למשל קניתי כרטיסיה של סטודנט ורק לאחר מכן גיליתי שהיא לא מתאימה לנסיעות המשך באגד.

האם זה קרה בזמן האחרון או בעת שהחלו לחייב במטרונית?לא כל כרטיס במטרונית מאפשר את זה.
אני למשל קניתי כרטיסיה של סטודנט ורק לאחר מכן גיליתי שהיא לא מתאימה לנסיעות המשך באגד.

עליתי בבי"ח בני ציון על 133 למרכזית המפרץהאם זה קרה בזמן האחרון או בעת שהחלו לחייב במטרונית?
בהתחלה הייתה בעיה, אבל עד כמה שאני יודע היא סודרה.
כיום כל כרטיס לנסיעה עירונית שנקנה באגד או במטרונית צריך להיות תקף גם וגם.
לא. באזור חיפה יש (עדיין...) מעברים חופשיים גם עם כרטיסיעליתי בבי"ח בני ציון על 133 למרכזית המפרץ
שלום! עליתי בבי"ח בני ציון על קו 133 למרכזית המפרץ ביקשתי לשלם כרטיס עד קרית מוצקין קיבלתי כרטיס ניר תואם בעליה לקו 1 של המטרונית עליתי ללא תיקוף נוסף כלשהו (כך אמר לי נהג אגד בקו 133 ) ,האם יש כאן בעיה ?
באותה דרך יכולתי לרכוש כרטיס עד קרית שומונהלא. באזור חיפה יש (עדיין...) מעברים חופשיים גם עם כרטיסי
נייר. כשמשתמשים בכרטיס נייר לנסיעה בודדת אין צורך (אין אפשרות) לתקף במעבר למטרונית.
אבל יש הבדל. במקרה של נסיעה לקריות מדובר בכרטיס מעבר עם מעברבאותה דרך יכולתי לרכוש כרטיס עד קרית שומונה
שלום! באותה דרך יכולתי בקו 133 לרכוש כרטיס עד קרית שמונה (לפחות כך היה עם פתיחת מרכזית המפרץ )
קרה לאחרונה...האם זה קרה בזמן האחרון או בעת שהחלו לחייב במטרונית?
בהתחלה הייתה בעיה, אבל עד כמה שאני יודע היא סודרה.
כיום כל כרטיס לנסיעה עירונית שנקנה באגד או במטרונית צריך להיות תקף גם וגם.
זה לא צריך להיות כך וזו תקלה או טעותקרה לאחרונה...
הנהג פשוט אמר לי שכנראה בגלל שזו כרטיסיה מוזלת של סטודנט אז היא לא תקפה לאגד.
האמת שגם כשרכשתי אותה לא היה כתוב במכונה שזה תקף לאגד, הנחתי שפשוט זה המצב כי זה אמור להיות כך.

לא הוצעה לי גם אופציה לרכוש כרטיסיה משולבת עם אגד במחיר יקר יותר אז הנחתי שזה המקרה...

Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.