אם כבר מדברים על נשים במוזיקה בשחור

King_E

New member
אם כבר מדברים על נשים במוזיקה בשחור

מה עם הנשים אצלנו בארץ? כמו שירי שורטי איי זי הראפרית מהגדה המערבית (לא יודע איך קוראים לה) מתוקה וגלית דהן את מי אתם אוהבים? אני אישית אוהב את שירי אבל הליריקס שלה הוא כל הזמן קשור בסקס אז אני חייב להגיד שאני מעדיף את שורטי ובין מתוקה לגלית אני חושב שלמתוקה יש קול יותר יפה קינג.

vesta

New member
ג´יז ../images/Emo2.gif

שירי?!? שירי ששרה בחישגוזים עם מוקי?!? בלאכס היא מילה טובה בשבילה אני חושבת מה היא קשורה לעזאזל?!? אין לה שמץ בשירה בכל אופן זה לפי דעתי..

sivani

New member
הראפרית מהגדה המערבית היא מצויינת

וגם שורטי טובה לאללה
פשוט חבל שאין הרבה ראפריות בארץ...

תקשיבו....

מה לעשות אבל רוב הראפריות בארץ אין בכלל קול שירי- אם כל הכבוד יש לה קול מעצבן וצורם וככה גם שורטי זאת מהגדה המערבית (משהו בכלל יודע איך קוראים לה?) יש כישרון והיא בין היחידות ולמתוקה יש קול פצצה לפי דעתי ומה שאני מכיר היחידה שאני באמת אוהב לשמע את הקול שלה! גב שבור

King_E

New member
אני לא מסכים איתך

א. אני חושב שקוראים לה קלי "כן זו אני קלי עם החוטיני......" ב. לשירי באמת יש קול נורא מעצבן אבל יש לה חרוזים טובים אני חושב שאם היא הייתה כותבת על דברים אחרים חוץ מסקס היא הייתה ממש ראפרית יותר טובה ג. למתוקה באמת יש קול מדהים ד. אני חושב שלשורטי יש קול דווקא לא רע ואני דווקא נורא אוהב שירים שלה שורטי היא הדיוה!!!!! קינג.

dj-M.a.S.e

New member
מה אתה מדבר???

דבר ראשון אם סית שירי(אחותי!!!!!)נמצאת בשבק מיוזיק-כבר מעיד על הרמה שלה היא בין הראפריות הראשונות אם לא הראשונה בעצמה שהתחילה עם ההיפ הופ הנשי בארץ תאמין לי אני עוד מכיר אותה כשהיה לה רק טקסט באנגלית!!!!!!!! ושורטי-אין לי מילים פשוט פצצה-בכל המובנים חבל לי שהיא עזבה לחו"ל-חבל לאבד ידידה כזו וגם ראפרית אז אתה זכאי לדעה משלך אבל תקשיב עוד פעם חביבי ותבין מי"הדיווה יו"!:) !!! dj-M.a.S.e

בקשר לשיר מי הדיווה...

זה השיר היחיד בכל הדיסק שאני לא מסוגל לשמע טוב זה וגם השיר המר מיאגי

dj-M.a.S.e

New member
לא שומע טוב כי.......

רוב ההפקות במיק למק נוצרו בעזרת מחשבים אישיים בהפקות ביתיות אומנם הפקות טובות אבל עדיין במחשבים אישים ע"י האמנים עצמם לכן יכול להיות שזו הסיבה שזה לא מושמע הכי טוב שזה יכול להיות גם אל תשכח שמיק למק זה עדיין רק יריית הפתיחה של ההיפ הופ הישראלי\עברי ויש עוד למה לצפות מכיוון שהוא עדיין "מחתרתי" הוא כך כל השירים הוקלטו באותו האולפן אבל ההפקות עצמן ע"י האמנים יכול להיות שזו הסיבה ......... dj-M.a.S.e

אהההה... אני לא בטוח

אני מוכן לשמע עוד שירים של שירי ושורטי שכרגע בחו"ל אבל מה שאני שמעתי זה פשוט סבל רצוף בשבילי

dj-M.a.S.e

New member
המממ....תסביר את עצמך!

אתה לא אובב\שומע את השיר בגלל האיכות של הסאונד או בגלל השיר עצמו ומה בדיוק לא הליריקס,השירה,הקולות?

בגלל..

הליריקס לא משהו אבל נגיד אני מוכן להסתדר איתו כבר שמעתי דברים הרבה יותר מפגרים הבעייה הכי גדולה שלי זה אם השירה הקול של שירי ושורטי פשוט מעצבן אותי קול גבוה וצפצפני כזה (ככה לי זה נמשע)

G-Ruff

New member
אולי כי הם שירים גרועים?

אה כן זאת הסיבה. רעיון נחמד, ביצוע כושל ביותר. חבל שזה מה ששירי ושורטי בחרו לעשות.

inbalit

New member
לפי דעתי מי הדיווה הוא שיר מדיהם!

לא משנה מה תגידו, הוא כזה בא לדחוף את כל השירי אגו של הגברים בצד ולתת מקום לאישה...... ואין ספק שיש בו משהן.... ובקשר לראפריות, את שורטי בהתחלה לא כ"כ אהבתי, אבל חל שיפור ממיקר´ 1 ל- 2 מתוקה היא אחת הנשים האהובות עליי ובקשר לשירי, תיראו אני אישית חולה עליה יש לה קול מדהים, מילים אולי לא משהו, ובכלל היא האישה הראשונה שכמה ואמרה אני רוצה לעשות ראפ בעיברית ותיראו היא גם היצליחה?!?! ושוב פעם בה"ס יו נוו love and love inbal

InFeKtZyA

New member
מי הדיווה שיר ממש...

מ-ע-צ-ב-ן!!!! אין מילה אחרת לשיר הזה! מתלהב ומעצבן!!! InFeKtZyA

Fay D.

New member
המר מיאגי זהו שיר פשוט מעולה

מה יש לך? הביט מעולה והליריקס טובים! בריא על כולכם רועי

למעלה