אם יש עוד חלום לחיות בשבילו

אם יש עוד חלום לחיות בשבילו

ביומיים האחרונים נכנסה בי איזה רוח רעה.... רוח מאוד עקשנית וחסרת סבלנות היא גרמה לי להתייאש שוב מהר מאוד הפעם בגלל משהו רחוק חלום רחוק שאולי לעולם לא אגשים..... הפעם נורא רציתי למצוא את עצמי גר בחדר קטן שיהיה לי בו נוח באיזה מקום יפה וירוק שקט ורגוע באיזה מושב או כפר חיי ההוסטל מלחיצים מדיי ובגלל זה אני הרבה פעמים לא מרגיש טוב לחוץ או עצבני מוטרד או חרדתי... המציאות שאני חי היא קשה מאוד את זה אני יודע הם אומרים שצריך להתאזר בסבלנות... אבל לי כבר איין כוח להתאזר בכלום.. כי אף אחד לא עוזר ונמאס לי מהמקום שאני חי בו מכל מיני סיבות איין לי פה אף אחד שאני רוצה להיות חבר שלו מסיבות שונות אני מרגיש לבד לגמרי ובכלל בודד בעולם רק בגלל זה יש לי שעות של אובדנות סתם שכיבה במיטה עם מצב של רעד... אמרו לי להתאזר בסבלנות שקודם כל אעבור את התקופה של ההוסטל ואחרי זה לעבור לגור בדירה עם 4 שותיפם אבל אני לא רוצה לא רוצה ללכת לגור עם אנשים שאולי יפריעו לי בדיוק כמו בהוסטל כי זה אותו סוג של אנשים אני רוצה שיהיה לי חדר לבד משלי רחוק אני מאמין שרק כך אוכל גם להגשים זוגיות אף אחת לא תבוא אליי למקום שאני נמצא בו היום ואם יש לי עוד חלום אני רוצה להאמין שהוא יתגשם אחרת אני אשתגע מרוב יאוש

שאלה לכם על חלומות רחוקים...

שאלה לכם על חלומות רחוקים... אילו דברים ניראה לכם לפי הרגשתם יהיה לכם קשה להגשים ואתם מאוד רוצים ומייחלים להם? וזה ניראה לכם בערפל באופק??? ספרו על החלומות שלכם האלו..הרחוקים מתמיד...

למעלה