נעמה מנשאים
New member
אם יש לכן קמין עצים בבית
(אני יודעת שזה לא אמצעי החימום הנפוץ ביותר אבל עדיין, אם).
הבוקר התעוררתי לריח של עוגה ולא זכרתי שאפיתי כזאת. מה שכן עשיתי (ושכחתי) זה לאסוף את כל הקליפות של הקלמנטינות שנאכלו פה אתמול לסיר, לכסות במים ולהוסיף גי'נג'ר, ציפורן וקינמון. זה היה על הקמין כל הלילה, הוסיף לחות לחדר ומילא אותו בריח נהדר.
(רק לא לשכוח להוסיף מים כשצריך. כשזה נשרף זה מריח רע).
(אני יודעת שזה לא אמצעי החימום הנפוץ ביותר אבל עדיין, אם).
הבוקר התעוררתי לריח של עוגה ולא זכרתי שאפיתי כזאת. מה שכן עשיתי (ושכחתי) זה לאסוף את כל הקליפות של הקלמנטינות שנאכלו פה אתמול לסיר, לכסות במים ולהוסיף גי'נג'ר, ציפורן וקינמון. זה היה על הקמין כל הלילה, הוסיף לחות לחדר ומילא אותו בריח נהדר.
(רק לא לשכוח להוסיף מים כשצריך. כשזה נשרף זה מריח רע).