אם הייתם יכולים, הייתם פוגשים אנשים מהמשחק?

P o o f i

New member
אם הייתם יכולים, הייתם פוגשים אנשים מהמשחק?

אפשר להפוך את זה לדיון שכזה. אני בטוחה שלכולנו, או לפחות לרובנו יצא להכיר כמה אנשים נחמדים במשחק שגרים בארץ ואפילו ביבשת אחרת. אם הייתם נוסעים לטיול/משלחת/או אפילו למטרות עבודה בחו"ל, והייתם מגלים שאחד מהחברים שלכם במשחק גר באזור שאתם הולכים להיות בו, הייתם פוגשים אותו?

GינGית

New member
כןןןן ולאאאאא, אני מאוד סקרנית לאיך שהם נראים

אבל מצד שני פוחדת להתאכזב. מאוד הייתי רוצה לראות את APO למשל את סמדר ראיתי בתמונות אבל הייתי רוצה להכיר כחברה

ממשיכה דיון - ממה את יכולה להתאכזב?

אני שמתי לב שרוב החבר'ה שמשחקים במייפל הם נערים צעירים אסייאתים. וזה מלראות תמונות של המון חבר'ה שאני מסתובבת איתם.

GינGית

New member
את בונה לך בדמיון דמות לפי השיחה עם הבן אדם

הפגישה במציאות יכולה להיות מאכזבת ואני לא מדברת על הילדים הקטנים אני מדברת על הנערים +

Hasselblad

New member
לדעתי יש הבדל בין וירטואליות למציאות

בשיחה וירטואלית יש ניואנסים קטנים שאתה לא יכול לשים לב אליהם ולהפך, ולכן אני קצת נוטה להסכים עם מיקי, לא שאני מאמינה שאפשר להתאכזב כמו שאני מאמינה שיש אנשים שלמרות שיש לך חיבור וירטואלי מצויין איתם לא בטוח שבמציאות יהיה את אותו הקליק. מצד שני כמו שאמרתי יש כאלה שאני ממש ממש רוצה לפגוש. אני מניחה שזה אינטואיציה אבל יש כאלה שלמרות שהם חברים טובים שלי במשחק ממש לא הייתי רוצה לפגוש ואני חושבת שיותר טוב לקשר שלו להשאיר אותו בעולם הוירטואלי.

deisy

New member
../images/Emo45.gif

לצאת מהוירטואל יכול לפעמים לקלקל, השאלה היא כמה חשוב האדם שמולך, לפעמים עדיף להשאר בוירטואל.. אני מסכימה שדי הרבה זה עניין של אינטואיציה...

תשובה

תלוי. (לא לציטוט !!!!!!) אם מדובר בבחורה / אישה היה לי יותר קל להיפגש. במיוחד אחרי רמה מסויימת של הכרות במשחק ובמיוחד אם יש לנו נושאים משותפים. אני חושבת שיכולות להתפתח חברויות מאד יפות. (אני רואה שהחבר'ה מברה כאן מאד מגובשים גם בחיים האמיתיים). למרות שבעולם הוירטואלי אי אפשר לדעת מי יושב מאחורי המחשב.... חחחחחח אולי בכלל אני גבר טורף נערות צעירות.... ומתחזה לאישה אמא ל 3 בנות. בשנה שעברה נסענו כל המשפחה להולנד. מישהו מהמשחק שגר בהולנד נתן לי טלפון שלו ורצה לפגוש אותי. לא הרגיש לי נח לצלצל והוא נעלב מאד מאד מאד. ממש עשה לי פרצופים כשחזרתי. יש לי כמה חברות, נשים מבוגרות בעלות משפחה שלא הייתי מתנגדת לפגוש. יש פורומי של גילדות שבהם אני משתתפת ששמים תמונות של השחקנים בחיים האמיתיים. מה אתם חושבים על זה? הייתם שמים תמונה שלכם? מעניין אתכם לראות אייך חברי הגילדה שלכם נראים?

יש לי במשחק

2 חברים טובים מכווית שהייתי מתה לפגוש. (מליאנים !!!) אנשים כל כך חביבים, מנומסים, נחמדים.

yonVata

New member
אז ככה:

אני בעיקרון מסכים עם כל מה שאמרת כאן... אגב, החיבור ליני, עברתי לברה בגלל החיבור המוצלח, והעובדה שקהיני זה שרת קקי
ברמת העיקרון אין לי שום בעיה לפרסם תמונה, ואני גם מכיר (לפחות בפנים) את רוב האנשים בגילד/פורום... אבל זה לא שמאוד לחוץ לי וחשוב לי לראות תמונות של כולם .. . מה שכן כל השרשור הזה מבחינתי מסמן דבר אחד: הגיע הזמן לעוד מפגש~~~~

Hasselblad

New member
ואווו איזה שאלה!!

יש כמה אנשים שמאוד מאוד הייתי רוצה לפגוש, יש לי חברה מסין שאנחנו חברות במייפל כבר קרוב לארבע שנים... הייתי מאוד שמחה לפגוש אותה במציאות כי היא באמת אחד האנשים שיותר נקשרתי אליהם במשחק, במקביל יש לי כמה חברים שהם נטו חברי מייפל, ואני יודעת שמעבר לוירטואליות אני לא ממש רוצה להכיר אותם ובטח שלא לפגוש אותם. מה שאני מנסה להגיד שזה נורא תלוי, כי גם בוירטואליות יש רמות שונות של קשר... מי שבאמת קרוב אלי יש סיכוי שאני מאוד אשמח לפגוש...

Hasselblad

New member
עוד משהו..

יש לי כמה חברים במשחק שיש להם אפילו את המספר סלולרי שלי (לא אנשים מהפורום). כמובן ששוב זה נורא תלוי בחיבור ובקשר עצמו, לא לכל חבר אני נותן את המסן/מייל ובטח שלא מספר סלולרי. אבל באותה נשימה יש כמה שאני מאמינה בקשר שלי איתם מעבר למשחק ויש בינינו חברות אמיתית.

deisy

New member
אם יוצא לי, למה לא..

סה"כ יצא לי להכיר אנשים דרך המשחק ואח"כ להעביר אותם לחיים האמיתיים, ויש אפילו כמה שאני מאוד אוהבת! והפכו לחברים מאוד קרובים! זה לא שאני מתכוונת להתחתן איתם
תמיד כיף להכיר עוד אנשים!
תאכלס, לא רואה מה יכול להיות רע בזה...

P o o f i

New member
כמה אופייני, שכחתי להוסיף את דעתי ../images/Emo6.gif

בכל מקרה, אני בעד להכיר אנשים מבעד למסך כל עוד שאני מרגישה איזשהי קרבה אליהם. ביוני האחרון יצא לי לפגוש את בעלי מהמשחק בהולנד, וזה באמת היה אחד הדברים הכי נחמדים שיצא לי לעשות.
בנוסף, יש עוד כמה אנשים שאני באמת מקווה שאני אוכל לפגוש, וכאלה שאני אשמור איתם על קשר גם מעבר למשחק. המשפחה שלי אוהבת לנסוע המון (Flickr.com/bearonbeer אם מישהו אוהב לראות תמונות ממקומות), ואני מקווה שזה לא ישתנה גם אחרי שאני אתחיל לממן נסיעות כאלה בעצמי.

P o o f i

New member
מממ

בהתחלה פגשתי אותו עם ההורים כי הם לא אהבו את המחשבה שאני אפגוש מישהו שדיברתי איתו אונליין ולא רציתי להדאיג אותם. אחרי זה כבר נטשתי אותם והלכתי לצלם עם ג'ף (שנינו אוהבים צילום אז זה הסתדר יפה
). אני יכולה להראות לך תמונה בהזדמנות.

Hasselblad

New member
תגידי

איך המשפחה שלך הגיבה לגבי הרצון שלך לפגוש אותו? איך היתה הפגישה עצמה? זה שינה משהו בקשר הוירטואלי שלכם? יש אנשים במשחק שלא היית רוצה לפגוש במציאות? (אני כמובן מדברת על כאלה שאת כן מחשיבה אותם כחברים שלך במייפל)

P o o f i

New member
דווקא גם המשפחה שלי פגשה אותו ../images/Emo3.gif

ואני חייבת לציין שזאת הפעם הראשונה שההורים שלי אוהבים מישהו מהחברים שלי. מה עשינו? מממ.. שנינו אוהבים לצלם, אז פשוט הלכנו לצלם באמסטרדם ורוטרדם וסתם דיברנו. הוא גם היה נורא נחמד והוא שילם עלי באוטובוס ובאיזשהי מסעדה. וכמובן שיש אנשים שאני מרגישה שאני פחות מתחברת אליהם. יש לי המון באדיז במשחק שגרים בהולנד בנוסף אליו, ולא טרחתי אפילו לדבר איתם על להיפגש.

Don Nirtin

New member
אין לי כל כך הרבה חברים בחו"ל../images/Emo87.gif

טוב, זה כי הם מתחברים בשעות שיפה לי השינה
....... אבל את רוב הפורום הזה כבר פגשתי ואני רוצה לפגוש שוב!!!!!!!! וחלקכם גם לא ראיתי באיזשהו מפגש בגלל תאונת דרכים מחורבנת.

Annnnnn15

New member
זה יכול להיות באמת נחמד

יש לי כמה אנשים שאני בקשר איתם כבר הרבה זמן, אנחנו משחקים ביחד ועוזרים אחד לשני, והייתי שמחה לפגוש אותם ועדיין אני לא יודעת אם הייתי עושה את זה, אני לא הכי טובה באנגלית, ואיכשהו אם הם היו בנות זה היה עושה את זה יותר פשוט

למעלה