תגידו מה עם פורום על מטוסיםאם אתם רוצים אתר טוב אז...
הנה, תחבורה אווירית, זה משהו משהו
דווקא יש בתפוז פורום תעופה קלהתגידו מה עם פורום על מטוסים![]()
כמו שיש פורום מכוניות, אני די בטוח שפורום מטוסים יכול להיות נחמד מאוד, למי צריך לפנות כדי שיהיה אחד כזה?![]()
איך מגיעים להנהלת תפוז?דווקא יש בתפוז פורום תעופה קלה
אבל שם אוהבים בעיקר עניינים טכניים ולא תמונות ומתעסקים בעיקר במטוסים הקטנים (פייפר, ססנה וכאלה). אם אתה רוצה להקים פורום מטוסים אתה יכול לפנות לדעתי להנהלת תפוז. ודרך אגב, מי צילם את התמונה שהעלית ?
מצ"ב לינק להצעה לפורום חדשאיך מגיעים להנהלת תפוז?![]()
הייתי רוצה לומר שזה אני שצילמתי את התמונה, אבל עדיין לא אני מתכנן אמנם לצלם כמה תמונות בעתיד הקרוב, אבל זאת לא שלי אני מקווה שתהיה לי תמיכה לגבי פורום מטוסים, כי אני יודע שיש הרבה אנשים שאוהבים מטוסים (קרב ואזרחיים).![]()
ארזמצ"ב לינק להצעה לפורום חדש
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp אתה ממלא את הטופס ושולח להנהלת תפוז, אבל רק אם אתה רוצה להיות מנהל של הפורום שאתה מציע.
יכול להיות שאתה צודקארז
לדעתי אין מתאים ממך לנהל פורום שהמהות שלו הוא הצגת תמונות של מטוסים. אנא שקול זאת ברצינות!!!!!!
כן אני יודעיכול להיות שאתה צודק
אבל אני מוותר על הכבוד. אתה הרי יודע מה יקרה אם יהיה פורום כזה.
לפחות בשלב הזה אני מוותר על התענוג.כן אני יודע
שהרבה אנשים שמעדיפים לא להשתתף בפורום תעופה קלה בגלל סיבות שאתה מכיר טוב ישמחו להיות פעילים בפורום שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לך על זה, העם איתך![]()
ולמי שלא מבין על מה מדוברלפחות בשלב הזה אני מוותר על התענוג.
תודה על האמון.
תודה על האמוןולמי שלא מבין על מה מדובר
הינה קישור לתמונות שארז היעלה לאתר המדובר, שימו לב לאיכות הצילומים ולכמות הצילומים(216 תמונות)מה דעתכם הוא מתאים לנהל פורום שעוסק בתמונות של מטוסים![]()
![]()
חבל להפרידתודה על האמון
אבל מי אמר שהנהלת הפורומים בכלל רוצה לפתוח פורום כזה ? וחוץ מזה, פורום כזה (אם יהיה) יכול לגרום ל"התנגשות" עם פורום תעופה קלה שכבר קיים בתפוז. אני מציע לרדת מהעניין.
צודקתחבל להפריד
מטוסים הם גם תח"צ וזה רק מגוון את הפורום, אבוי לנו אם נפריד לרכבות לחוד, אוטובוסים לחוד, מטוסים לחוד ואולי גם סוסים עם עגלותדי זה יהיה דל ומשעמם, זו לפחות דעתי.![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.