אם אתם רוצים אתר טוב אז...

מצב
הנושא נעול.

PePener

New member
תגידו מה עם פורום על מטוסים ../images/Emo160.gif

אם אתם רוצים אתר טוב אז...
הנה, תחבורה אווירית, זה משהו משהו
תגידו מה עם פורום על מטוסים

כמו שיש פורום מכוניות, אני די בטוח שפורום מטוסים יכול להיות נחמד מאוד, למי צריך לפנות כדי שיהיה אחד כזה?

ארזS

New member
דווקא יש בתפוז פורום תעופה קלה

תגידו מה עם פורום על מטוסים

כמו שיש פורום מכוניות, אני די בטוח שפורום מטוסים יכול להיות נחמד מאוד, למי צריך לפנות כדי שיהיה אחד כזה?
אבל שם אוהבים בעיקר עניינים טכניים ולא תמונות ומתעסקים בעיקר במטוסים הקטנים (פייפר, ססנה וכאלה). אם אתה רוצה להקים פורום מטוסים אתה יכול לפנות לדעתי להנהלת תפוז. ודרך אגב, מי צילם את התמונה שהעלית ?

PePener

New member
איך מגיעים להנהלת תפוז? ../images/Emo43.gif

אבל שם אוהבים בעיקר עניינים טכניים ולא תמונות ומתעסקים בעיקר במטוסים הקטנים (פייפר, ססנה וכאלה). אם אתה רוצה להקים פורום מטוסים אתה יכול לפנות לדעתי להנהלת תפוז. ודרך אגב, מי צילם את התמונה שהעלית ?
איך מגיעים להנהלת תפוז?

הייתי רוצה לומר שזה אני שצילמתי את התמונה, אבל עדיין לא אני מתכנן אמנם לצלם כמה תמונות בעתיד הקרוב, אבל זאת לא שלי אני מקווה שתהיה לי תמיכה לגבי פורום מטוסים, כי אני יודע שיש הרבה אנשים שאוהבים מטוסים (קרב ואזרחיים).

ארזS

New member
מצ"ב לינק להצעה לפורום חדש

איך מגיעים להנהלת תפוז?

הייתי רוצה לומר שזה אני שצילמתי את התמונה, אבל עדיין לא אני מתכנן אמנם לצלם כמה תמונות בעתיד הקרוב, אבל זאת לא שלי אני מקווה שתהיה לי תמיכה לגבי פורום מטוסים, כי אני יודע שיש הרבה אנשים שאוהבים מטוסים (קרב ואזרחיים).
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp אתה ממלא את הטופס ושולח להנהלת תפוז, אבל רק אם אתה רוצה להיות מנהל של הפורום שאתה מציע.

suprman1

New member
ארז

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp אתה ממלא את הטופס ושולח להנהלת תפוז, אבל רק אם אתה רוצה להיות מנהל של הפורום שאתה מציע.
ארז
לדעתי אין מתאים ממך לנהל פורום שהמהות שלו הוא הצגת תמונות של מטוסים. אנא שקול זאת ברצינות!!!!!!

ארזS

New member
יכול להיות שאתה צודק

ארז
לדעתי אין מתאים ממך לנהל פורום שהמהות שלו הוא הצגת תמונות של מטוסים. אנא שקול זאת ברצינות!!!!!!
יכול להיות שאתה צודק
אבל אני מוותר על הכבוד. אתה הרי יודע מה יקרה אם יהיה פורום כזה.

suprman1

New member
כן אני יודע

יכול להיות שאתה צודק
אבל אני מוותר על הכבוד. אתה הרי יודע מה יקרה אם יהיה פורום כזה.
כן אני יודע
שהרבה אנשים שמעדיפים לא להשתתף בפורום תעופה קלה בגלל סיבות שאתה מכיר טוב ישמחו להיות פעילים בפורום שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לך על זה, העם איתך

ארזS

New member
לפחות בשלב הזה אני מוותר על התענוג.

כן אני יודע
שהרבה אנשים שמעדיפים לא להשתתף בפורום תעופה קלה בגלל סיבות שאתה מכיר טוב ישמחו להיות פעילים בפורום שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לך על זה, העם איתך
תודה על האמון.

suprman1

New member
ולמי שלא מבין על מה מדובר

תודה על האמון.
הינה קישור לתמונות שארז היעלה לאתר המדובר, שימו לב לאיכות הצילומים ולכמות הצילומים(216 תמונות)
מה דעתכם הוא מתאים לנהל פורום שעוסק בתמונות של מטוסים

ארזS

New member
תודה על האמון

הינה קישור לתמונות שארז היעלה לאתר המדובר, שימו לב לאיכות הצילומים ולכמות הצילומים(216 תמונות)
מה דעתכם הוא מתאים לנהל פורום שעוסק בתמונות של מטוסים
תודה על האמון
אבל מי אמר שהנהלת הפורומים בכלל רוצה לפתוח פורום כזה ? וחוץ מזה, פורום כזה (אם יהיה) יכול לגרום ל"התנגשות" עם פורום תעופה קלה שכבר קיים בתפוז. אני מציע לרדת מהעניין.

ליילנד

New member
חבל להפריד

תודה על האמון
אבל מי אמר שהנהלת הפורומים בכלל רוצה לפתוח פורום כזה ? וחוץ מזה, פורום כזה (אם יהיה) יכול לגרום ל"התנגשות" עם פורום תעופה קלה שכבר קיים בתפוז. אני מציע לרדת מהעניין.
חבל להפריד
מטוסים הם גם תח"צ וזה רק מגוון את הפורום, אבוי לנו אם נפריד לרכבות לחוד, אוטובוסים לחוד, מטוסים לחוד ואולי גם סוסים עם עגלות
די זה יהיה דל ומשעמם, זו לפחות דעתי.

omer landau

New member
צודקת ../images/Emo13.gif לפורום באמת מגיע קצת

חבל להפריד
מטוסים הם גם תח"צ וזה רק מגוון את הפורום, אבוי לנו אם נפריד לרכבות לחוד, אוטובוסים לחוד, מטוסים לחוד ואולי גם סוסים עם עגלות
די זה יהיה דל ומשעמם, זו לפחות דעתי.
צודקת
לפורום באמת מגיע קצת
גוון אווירי פעם ממש אהבתי מטוסים עכשיו קצת נרגעתי
עברתי לרכבות
אשמח(ואני בטוח שזה גם נשמח) לקרוא הודעות על מטוסים ולהתעדכן בפרטים השונים אישית אין לי לאחרונה הרבה דברים לכתוב על מטוסים אבל ניתן לראות מידי פעם הודעות הקשורות לנושא. יש פה הרבה הודעות על נתב"ג "2000" אבל זה לא הכיוון שאתם מחפשים?? בהצלחה....

מצב
הנושא נעול.
למעלה