אם אתם יודעים.... מתי יש סרטים או משהו על אלביס בערוץ tcm בבקשה תודיעו
M meital presley New member 6/3/05 #2 עזבי סאטים,יותר טוב הופעות שלו! כל הסרטים שלו עם אותו עלילה שום דבר לא משתנה הכי טוב שהוא שר,זה אלביס האמיתי! לא סובלת שאומרים לו מה לש'ות!!!
עזבי סאטים,יותר טוב הופעות שלו! כל הסרטים שלו עם אותו עלילה שום דבר לא משתנה הכי טוב שהוא שר,זה אלביס האמיתי! לא סובלת שאומרים לו מה לש'ות!!!
א אמא בריבוע New member 7/3/05 #5 רשימת סרטים ב TCM אפשר לראות בלוח האירועים שקישור אליו אפשר למצוא בראש דף הפורום.
ש שוש פרסלי New member 7/3/05 #6 ../images/Emo141.gifהיידי! כשיהיה אכתוב פה. פשוט תיכנסי לפה כל יום ותעקבי..
H haidip New member 7/3/05 #7 אני נכנסת לפה כל יום אבל.... אני לא מוצאת שום דבר על זה, רק אחרי זה רושים שרואים... בכל מקרה, איפה אפשר לראות את לוח האירועים, אמא בריבוע?
אני נכנסת לפה כל יום אבל.... אני לא מוצאת שום דבר על זה, רק אחרי זה רושים שרואים... בכל מקרה, איפה אפשר לראות את לוח האירועים, אמא בריבוע?