אם אני החלטתי לעזוב מקצוע שאינו חוב

Gr1ffin

New member
אם אני החלטתי לעזוב מקצוע שאינו חוב

עברתי מיון ראשוני לטייס ושם בעצם נשאלתי אם אני עזבתי איזהשהו מקצוע מסויים בבית ספר, לאחר זמן מה החלטתי שאני יותר לא מעוניין ללמוד מקצוע מורחב מסויים ופרשתי ממנו, הפרישה היתה שקולה ונבעה מכך שלאחר שכלולים באתרי האוניברסיטאות ראיתי שבשום מצב הציון במקצוע הזה לא עומד להעלות לי את הממוצע ולכן החלטתי לפרוש. אני כרגע פרשתי מביוטכנולגיה 5 יחידות לאחר שכבר עשיתי 2 יחידות ואני כרגע לומד עוד שני מקצועות מורחבים אחרים שהם כימיה טכנולוגית ופיזיקה, השאלות שלי הן האם עלי להודיע להם על כך שעזבתי את ביוטכנולוגיה? אם אני אודיע להם האם יוציאו אותי מההתמינות? קראתי כאן שמספר היחידות משפיע על הקב"א, האם זה יוריד לי את הקב"א? ועוד שאלה, האם אני חייב לספר על זה? זאת אומרת, מה יקרה אם אני לא אספר להם את זה?

Shayks

New member
לא מכיר את המיונים לטייס, אבל

זה בולשיט שמס' היחידות משפיע על הקב"א..יש לי בסך הכל 24 יחידות (מקצוע מורחב אחד, וגם הוא סוציולוגיה-פסיכולוגיה) ויש לי קב"א 56.

Gr1ffin

New member
אני מודה לך על התגובה

אבל חשוב לי לקבל תשובה בנוגע לכל השאלות שלי, לכן אני מקפיץ.

omer1717

New member
בקשר לטייס,

בסופו של דבר הם ייראו. הרי אם אתה מתקבל לקורס, התעודת בגרות שלך מגיעה ישר אליהם, הרבה לםני שאתה בכלל רואה אותה. אני יכול להגיד לך שחבר שלי היה בפיסיקה, ועזב לגאוגרפיה. הוא לא דיווח על זה, אבל הוא גם לא עבר את הגיבוש.... אז אני לא יכול לספר לך אם ייעשו מזה סיפור. בסופו של דבר תמיד עדיף לך לספר את האמת. לשקר, או להסתיר את האמת זה הרבה יותר קשה.

Gr1ffin

New member
הקטע הוא..

שאני נשאר בכל המקצועות הראלים.. המקצוע שאותו עזבתי הוא מקצוע הומאני... אני מבין את זה שעדיף לאמר את האמת אז בכל מקרה אני אשתדל ליצור איתם קשר מחר ולידע אותם, אני מקווה שזו לא תהיה בעיה, אני אבקש שיודיעו לי אם זו בעיה. אני מקווה שלא.

asafasher1

New member
לא ייקרה כלום

אני גם עברתי את המיון הראשון לטיייס,ולפני זה הודעתי להם שפרשתי מפיזיקה 5"יחל..זה לא יוריד קב"א בטוח

Gr1ffin

New member
בלי קשר..

עברת גם את המיון השני, אם לא אז באיזה שלב של המיון הודיעו לך? האם מודיעים לך ישר כמו במיון הראשון או ששם אתה מחכה עד הסיום בשביל התוצאות..?

עישון

New member
גבר, לא צריך להיות לחוץ

לאף אחד לא באמת אכפת אם עזבת מקצוע או לא. מה שכתוב בתיק שלך זה מה שקובע. אתה לא צריך להודיע לאף אחד.

Gr1ffin

New member
אבל העניין הוא..

למה הם שואלים את זה אם זה לא משנה?

עישון

New member
אה, אם הם שואלים תגיד...

ועדיין, זה לא יישנה לאף אחד. השינויים שמפריעים להם זה שינויים קצת יותר דרסטיים, כמו אם עזבת ביצפר, או אין לך בגרות מלאה, כאלה דברים.

asafasher1

New member
אז ככה

אני מחכה לזימון למיון השני ובשמו הצבאאי יר"פא א',אם אתה לא יודע מה זה אומר ומה מצפה לך שם תכנס למאמרים שבפורום ותמצא הכל... וכן גם שם מודיעים לך בסוף היום אם עברת.. בהצלחה

Gr1ffin

New member
אוקי, אז הודעתי ותנחשו מה קרה..

הודעתי להם שפרשתי מביוטכנולוגיה והם אמרו שזה לא יפגע לי במיונים ושאין לי סיבה לדאוג, רק במקומות שבהם דורשים בגרות ספציפית בביוטכנולוגיה אני לא אוכל להתמיין אליהם ובעצם כידוע אין כאלו מקומות.

1234abcd2

New member
לא מודיעים

בוודאות. יש את החלק הראשון, אח"כ את השני, אחרי חודשיים שלושה מודיעים.

SurferBabe

New member
זה לא תמיד ככה נכון?

התכוונת שאחרי חודשיים מודיעים אם עברת לירפ"א ב'? לילד מהכיתה שלי היה ירפ"א א' (חלק ראשון ושני) וירפ"א ב' בהפרשים של שבועיים בין כל אחד.

SurferBabe

New member
../images/Emo105.gif

מישהו?

למעלה