אם אני ביום ה 39 ללא מחזור

שוקית27

New member
אם אני ביום ה 39 ללא מחזור

וביום ה34 למחזור יצא בדיקה שלילית להריון במקלון הזהב בשתן של הבוקר. זה יהיה בסדר אם אני אנסה שוב בשתן של עכשיו (ערב) ?? מישהי פעם ראתה 2 פסים בבדיקת ערב??

שוקית27

New member
אז בדקתי בכל זאת ויש לי 2 פסים ../images/Emo127.gif

אני קצת המומה כי כבר די התייאשתי... קבעתי תור לרופאה ביום שישי בבוקר.. זה קצת מוקדם בשביל זה אולי אבל אני במתח ובלחץ ולא מאמינה... מה עושים עכשיו??

וואוו!! מזלטוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזו מתנה יפה לשנה החדשה!! אני בדקתי בערב והיתה לי תשובה חיובית!! שיהיה במזל!!!!!

שוקית, את בשוק?!מזל טוב!!../images/Emo65.gif

איזה יופי! כנראה שצדקו שאמרו כאן שאחרי שמתיאשים זה סוף סוף קורה. לדעתי, זה לא מוקדם ללכת לרופאה-להיפך, תעשי בדיקת דם שתאמת את ההריון בהקדם ותהיי מאושרת! בהצלחה!

reuta1

New member
למה מוקדם?

תלכי, תישקלי, תמדדי לחץ דם ותקבלי הסברים. מזל טוב!

BaLuna

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

איזה כיף מזל-טוב../images/Emo48.gif../images/Emo49.gif

תגשי לרופאה ואני בטוחה שבבדיקת הדם ביום ראשון תדעי מה ערך הבטא!!!! בקרוב אצל כולנו והמון מזל טוב שיהיה לך הריון ארוך ותקין

ל י ט ל1

New member
איזה יופי../images/Emo65.gifאיזו ../images/Emo77.gif טובה

עכשיו עושים בדיקת דם
מחזיקה לך אצבעות

mahayan123

New member
אצלי היו שני פסים בערב...

זה היה באיחור של שבוע בלבד, היו לי תחושות של הריון כבר כמה ימים ולכן עשיתי את הבדיקה בערב והיא ישר הראתה חיובית, לא משנה שלאחר כמה ימים זה התברר כהריון מחוץ לרחם ונותחתי והוצאה חצוצרה דלקתית, אבל כרגע הכל בסדר!(הכל היה בסוף נובמבר) מה טווח המחזור שלך בד"כ, אולי תחכי עד יום ראשון...את יודעת שנה חדשה ייפתחו הרבה דלתות.... שיהיה בהצלחה

mahayan123

New member
בזמן שעניתי לך הספקת לקבל ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

יופי שיהיה בהצלחה....בכל זאת שנה חדשה ייפתחו דלתות חדשות לכולנו

שוקית27

New member
תודה רבה לכולן!!

אני אבוא עם אבקה אחרי שיהיה דופק.. קמתי עכשיו ואני לא מצליחה לישון יותר... אופס...

למעלה