אל תשאלו מה קרה

אל תשאלו מה קרה../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני מדברת עם חברה ופתאום מחליק לי מהיד
של שרית (אין לי מושג איך זה החליק) קיצור!!!!!! הוא נשבר!!!!!!!!!!!!! וזה דיסק שאני ממש אוהבת "אשליות מתוקות"!! ואני התחלתי כזה לצרוח!! וחברה שלי באה מייד לחדר וניחמה אותי
(לא שזה עזר....)
אני בדיכי

ממש יופי!!

איזה אנשים\ילדים נחמדים!! מספרים לכם על משהו שקרה לי ואתם... כלום ממשיכים בשלכם!!!! ממש תודה!!!!!

מה אני צריכה לעשות...

כדי שתשימו לב אליי?!! מה?!! להגיד שנפגשתי עם שרית וחיבקתי אותה?!! זה מה שאני צריכה להגיד כדי לקבל ממכם קצת יחס?!!!!!! אגב... בחיים לא פגשתי את שרית!!

דרוש1

New member
וואי וואי ... קצת להרגע ../images/Emo70.gif

אם מישהו לא עונה לך כנראה שזה לא מתאפשר.. זה יום שישי היום .. בדרך כלל כולם יוצאים או שהולכים למשפחה לא צריך להתעצבן.. בקשר לדיסק-זה באמת מבאס.. אבל לא צריך לבכות.. אפשר לקנות חדש גם.. שבת שלום ולילה טוב

נכון שלא צריך לבכות אבל...

אני נורא רגישה במשהו שקשור בשרית אז אם עודים משהו לדיסקים או לתמונות שעל הדלת אז אני בוכה! מה לעשות יש אנשים רגישים בעולם

"שרית חדד אהובתי"- את צודקת ב-.

כדי שתשימו לב אליי?!! מה?!! להגיד שנפגשתי עם שרית וחיבקתי אותה?!! זה מה שאני צריכה להגיד כדי לקבל ממכם קצת יחס?!!!!!! זה ממש נכון ..

לי קרה בדיוק אותו דבר ליפני כמה זמן

עם הדיסק חגיגה!!! לא נורא..אני יקנה חדשדש!!... מקסימום לכי למשרד ותיקני חדש{אם עוד אפשר ללכת לשם..}

טוב " שרית חדד אהובתי"

דבר ראשון .. את לא צריכה לבכות אל דבר כזה זה די מוגזם את לא חושבת! (} ודבר שני סה"כ דיסק של שרית תלכי לקנות עוד אחד גם לי זה קרה מלא פעמים והייתי מבואס אבל קצת טקט לא בוכים בגלל דיסק שנשבר

...................................

כמו שאמרתי אני נורא רגישה בנושא הזה שנקרא שרית חדד!! וחוץ מזה אני אחת ששומרת על כל דבר שקשור בשרקית!! וזאת הפעם הראשונה שנשבר לי דיסק!! אתה יודע מזה בשבילי

שיראל מ

New member
אני מבינה אותך...

לא נורא תמיד אפשר לקנות חדש
ובקשר לזה שלא מיד עונים לך..סבלנות..אני בטוחה שזה לא במכוון
לילה טוב

למעלה