"אל תקח סיכון, הפעל 'ליילנד'"
הפרסומת הזאת הופיעה בעיתון אנגלי בשנת 1936.
סעי לשלום. תהני, ושובי לשלום !שלום אני נוסעת
אני לא צריכה שתלוו אותי הלאה, לא, אני לא נוסעת ללונדון, בסך הכל לחיפה - כולה 3 ימים. למה זה בשרשור הזה? כי גם רציתי להגיד לבני הספל כמה אהבתי את התמונה הזו של הליילנדים, כמה אנשים נכנסים לרכב כזה? הם ממש כמו מידיבוסים האוטובוסים של פעם.
מה יהיה ?סעי לשלום. תהני, ושובי לשלום !
וכדי שהמנהל לא יגיד שזה לא שייך לת"צ, אז הנה משהו מת"צ...("יניב הגדול" שקורא לעצמו "קטן" עם עוד כמה חברים באחד האוטובוסים במוזיאון אגד לפני שבוע במפגש).
ליילנד CUBשלום אני נוסעת
אני לא צריכה שתלוו אותי הלאה, לא, אני לא נוסעת ללונדון, בסך הכל לחיפה - כולה 3 ימים. למה זה בשרשור הזה? כי גם רציתי להגיד לבני הספל כמה אהבתי את התמונה הזו של הליילנדים, כמה אנשים נכנסים לרכב כזה? הם ממש כמו מידיבוסים האוטובוסים של פעם.
להתראות.שלום אני נוסעת
אופסי.... שכחתי כמה דברים הנה הדף..להתראות.
ב"ה ובשביל שאורן לא יגיד שזה לא קשור לפורום, אני מעלה כאן תמונה מהאתר "חדשות האטובוס" לפני עליתו לאוויר. זהוא כמובן עמוד הדגמים להרכבה, מכיון שאת כל שאר העמודים לא גמרתי.
סעי בשלום וחזרי בשלוםשלום אני נוסעת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.