אל תיתיחסוו...

pilpelmemule

New member
גם לי יש יום הולדת היום!

מזל טוב לאיתי!

adi23e

New member
../images/Emo65.gif יוו - נכון, אתמול היה ה10.1.

סתיו: המון המון -
מ ז ל ט ו ב !!
יום הולדת שמח :)))
איך חגגת?

pilpelmemule

New member
אממ עשו לי מסיבת הפתעה מוזרה כזאת

חחח צצו לי פתאום אנשים בבית. בלילה של היום לפני היום הולדת. זה היה נחמד. וביום של יום ההולדת.. האמת שהייתי בבית הספר ואז בחזרות ולא הכי חגגתי.. פשוט יש לי אודישן מחר למשהו.. סיפור די ארוך.. אם נזכה נטוס להופיע בוושינגטון אבל אני מפחדת לקוות יותר מידי שנזכה כי אז אני אתאכזב אם לא נזכה.. זה ההרכב שאני מנגנת בו פארקשן.. כלי הקשה. טוב נקווה שילך לנו טוב והאמריקאים יאהבו אותנו.

pilpelmemule

New member
זה נגמר!! נראה לי שהיה בסדר

[אני מדברת על האודישן] לא ציפינו למשלחת של איזה 17 אנשים שיבחנו אותנו אבל נו.. טוב. אני לא בטוחה שנתנו להם את מה שהם רצו. הם חשבו שנבוא עם הבה נגילה וכאלה כדי להופיע עם זה בקהילה היהודית.. אבל אחד מאתנו נתן להם יציאה מצויינת באנגלית.. הוא סיפר שהוא יצא לאיזה מחנה כזה עם הקהילות האלה וששירים כמו הבה נגילה אלו השירים היחידים שהם מכירים על הארץ ושאנחנו צריכים להראות להם צד אחר של ישראל. שהמוזיקה שאנחנו מנגנים, שהיא ברובה רוק, תדבר לנוער שם. היה שם אחד ממש נחמד.. אבל אחד שניסה להתקיל אותנו קצת.. אחד שהתלונן שאין ג'אז ויצירות קלאסיות והשאר פשוט ישבו עם פנים חתומים. בעיקרון הם יכולים לקחת את התזמורת שמתמודדת מולנו שתנגן בדיוק הבה נגילה והם יהיו שמחים אבל אם הם יקחו אותנו לדעתי זה יהיה בהרבה יותר מיוחד. אנחנו הרי גם כותבים ומלחינים ומעבדים.. בקיצור.. בחירה שלהם. אח"כ הלכנו כל הלהקה לארומה והיה מבדר. עכשיו אני עייפה רצח. בעיקר מהלחץ... וזהו. גם אם לא יהיה וושינגטון יהיו הופעות בארץ.. תודה שקראתם

SadClown

New member
סתיווש מתוקה מזל טוב ../images/Emo65.gif

סתיווש, זה קצת באיחור אבל אני מקווה שהייתה לך יומולדת מהנה ושתהיה לך שנה נפלאההה עמוסה בחלומות שמתגשמים, תמשיכי להיות את-ילדה מיוחדת ומקסימה כל כך שנלחמת על מה שהיא רוצה ומשיגה. את מקסימה. מזל טוב! ורק טוב שיהיה לך.

noagdfan

New member
האא

גם לשכנה שלי עשו כזה דבר, לקראת הגיוס שלה. איזה מגניב זה. מזל טוב..

למעלה