אל על רכשו איירבאס 340-600!

אל על רכשו איירבאס 340-600!

שימו לב לתמונה באתר של איילינארס... ולא סתם איירבאס 340-600, אלה בצבעים של תאי... כמובן שהכל בהומור ובטח עד שכולם הסתכלו בתמונה יתקנו את הפרטים...

טוב אני שם לב....

שכל האתר שלהם מבולבל.... תמונות של איירבאס נאמר שזה בואינג, מטוסיי מנהלים הפכו ל 777 , סוויס הפך לצ'יינה איירלייאנס... כנראה איזה ספוטר מתוסכל עשה להם בלאגן...

S o l l y

New member
חחחחחחח גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כבר מממממממממש הבהלת אותי
אני רק מקווה בשבילם שהם יצליחו לעשות שם סדר בבאלגן

כן גם אני שמתי לב..להליקופטר הם

רשמו 737... פשיוו...כבר הפחדת אותי שבאמת יש לאל על אירבאס...איזה סיוט!

daveair

New member
זה המטוס שיצא בזמנו לניו אורלינס

היה צריך להראות לכולם שהוא בא מארץ הקודש!!!

aviy99

New member
גם אני ראיתי משהו מוזר

שאנשים כותבים על משהו שכבר מופיע בדף הראשון של הפורום. וזה באמת מצחיק איך שהם לא שמו לב לטעות הזאת.

ארזS

New member
אתם יודעים למה זה קרה ?

אם תגדילו את התמונה תראו שזאת לא תמונה של הצלם שמופיע כצלם של התמונה. בפס השחור של הקרדיט מתחת לתמונה עצמה מופיע שם של צלם אחר לגמרי. להערכתי [הכמעט מבוססת] שני הצלמים העלו שתי תמונות שונות כששם הקובץ היה אותו השם ואחד מהם "דרס" את הקובץ של הצלם השני. פרז [ואולי פרץ...] עמנואל הוא צלם ידוע מלוקסמבורג ואילו התמונה הזאת כמעט בוודאות לא צולמה בלוקסמבורג. לכן אני חושב שזאת הסיבה לטעות, והסקרינרס שקבלו את התמונה לא שמו לב לטעות... מה שאני עושה כשמעלה תמונות : נותן לתמונות שמות קובץ שאף אחד לא יתן לתמונות שלו כמעט בודאות. כנראה ששני הצלמים נתנו שם פשוט כמו {רק לדוגמא] : Pic007 במקום לתת שם יחודי [אני למשל מוסיף את השם שלי לשם הקובץ + תאריך הצילום] למניעת תקלות מהסוג הנ''ל.

לא ארז.. נראה לי...

זה פאשלה שלהם לא רק בתמונה הזאת.. אם תסתכל על התמונות בעמודים הראשונים תראה שהם לא קשורות למציאות... מטוסיי ססנה רשומים כ767, מטוסיי מנהלים הפכו ל777, טרמינל של שדה תעופה הפך למטוס של סוויס... זה כנראה איזה באג עצבני שלהם...

ארזS

New member
ובכל מקרה, כפי שחשבתי לפי הרקע

התמונה צולמה בציריך ולא בלוקסמבורג. בדקתי היכן מצלם בדרך כלל הצלם פביאן גיסל שרשום בתמונה עצמה והוא מצלם בציריך.

ארזS

New member
כן, כן, אתה צודק. עכשיו ראיתי

איזה פאשלה... אולי חטפו איזה וירוס...

green og

New member
יש להם עוד באגים בעמוד הראשון

תמונות שאמורות חהיות של חיל האויר האמריקאי (2 של אותו צלם) מופיעות עם תמונות לא קשורות אחת שתיים משהו השתגע שם

ארזS

New member
אין טעם להביא קישורים לתמונות

כי הכל "התחרבש" להם דם...

ארזS

New member
בינתיים הם מחקו את התמונות השגויות

או לפחות את חלקן. כך ראיתי עכשיו.

למעלה