אלרוב נדלן 2 עידכונים

מצב
הנושא נעול.

גידעון1

New member
אלרוב נדלן 2 עידכונים

אלרוב נדלן 2 עידכונים
1) החלה האצה בקצב הבניה בממילא. כוח אדם הוכפל פי 10 והגיע כל הציוד הכבד והקבלנים החלו לעבוד בקצב מסחרר.רציתי להביא לכאן תמונות מאיזור ממילא אבל עדיין לא היה משהו שראוי לצלם אני מקווה שבחודש-חודשיים הקרובים כבר יהיה מה להציג 2)מחר הפסק דין הסופי במשפט אלרוב נדלן-קרתא כשהסבירות לנצחונה של אלרוב נדלן גבוה לאור העובדה שבשלושת הפסיקות הקודמות ידה של אלרוב נדלן היתה על העליונה.

Blahin

New member
אחלה :) תודה על העדכון.

אלרוב נדלן 2 עידכונים
1) החלה האצה בקצב הבניה בממילא. כוח אדם הוכפל פי 10 והגיע כל הציוד הכבד והקבלנים החלו לעבוד בקצב מסחרר.רציתי להביא לכאן תמונות מאיזור ממילא אבל עדיין לא היה משהו שראוי לצלם אני מקווה שבחודש-חודשיים הקרובים כבר יהיה מה להציג 2)מחר הפסק דין הסופי במשפט אלרוב נדלן-קרתא כשהסבירות לנצחונה של אלרוב נדלן גבוה לאור העובדה שבשלושת הפסיקות הקודמות ידה של אלרוב נדלן היתה על העליונה.
אחלה :) תודה על העדכון.

nadavrozental

New member
אלרוב נדל"ן

אלרוב נדלן 2 עידכונים
אלרוב נדל"ן
צפפפפפפפפפפפפפפונה!!! הזדמניות אחרונות לפני ההמראה! יש מישהוא שחולק עלי?

גידעון1

New member
אני כל כך שונא את ההודעות האלה

אלרוב נדל"ן
אני כל כך שונא את ההודעות האלה
תפסיקו לחשוב כמו אוהדי כדורגל ותתחילו לחשוב כמו משקיעים

קרלטון

New member
אני לא חושב שאתה צריך לשכנע

אלרוב
אוקי. תבדוק את המכפיל ביחס למחיר המנייה. יש לה לפחות עוד כ1000 נקודות לעלות.
אני לא חושב שאתה צריך לשכנע
את גידעון...

kaliner

New member
אלרוב נדלן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלרוב נדל"ן
אלרוב נדלן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לכל המחזיקים!!! לא לשחרר סחורה בזול!!! מנייה חזקה מאוד! מומלצת החום!

מה המשמעות?

אלרוב נדלן 2 עידכונים
מה המשמעות?
למה ידיעות אלו חשובות? יש לזה משמעות להחלטה על השקעה במניה?

גידעון1

New member
לא צריך להיות לך ערך במידע הזה

הבהרה
1. האים מבחינתי כמשקיע יש ערך במידע זה? א"כ, מה עליי להסיק? 2.כמו"כ האים גדעון1 = גידי37 ?
לא צריך להיות לך ערך במידע הזה
זה "רק" בסך הכל פרוייקט הדגל של החברה שצפוי לתת לה תשואה של 12% על הנכסים המושכרים ובנוסף יבנה עוד מלון שאמור לחכות את ההצלחה האדירה של מצודת דוד ולהוסיף לה עשרות מליוני שקלים לרווח התפעולי בקשר למשפט גם זה לא צריך לעניין אותך בסך הכל מדובר על תביעה שיכולה להכפיל את ההון העצמי של אלרוב נדלן. ממש דברים שוליים לגמרי

מאור08

New member
אני לא מוריס ומי ששם לב להודעות

מוריס אל תתחיל איתי
אני לא האדם הזה ואני לא יודע מי זה
בפורום גלובס במניית אלרוב נדלן לתגובות בתפוז יבין שהסיגנון כתיבה תואם לחלוטין.וגם כתיבת ההודעות והתאריך תואם לחלוטין. מוזר מאוד מאוד. אוליי יוסף יעדכן אותנו בנדון?

גידעון1

New member
מוריס איזה אינטרס יש לי לעשות את זה

בפורום גלובס במניית אלרוב נדלן לתגובות בתפוז יבין שהסיגנון כתיבה תואם לחלוטין.וגם כתיבת ההודעות והתאריך תואם לחלוטין. מוזר מאוד מאוד. אוליי יוסף יעדכן אותנו בנדון?
הרי מדובר בפורום אחר לגמרי אז אין שום בעיה שאני ארשם תחת שמי האמיתי ואכתוב שם,מילא אם הייתי כותב באותו פורום כמו תפוז אז יכל להיות לי אינטרס להמציא מספר שמות אבל כשמדובר בפורום אחר לגמרי זה יהיה טיפשי להמציא כינוי אחר. בחרתי לכתוב רק בפורום הזה ובפורום טלנירי. לכתוב בשלושה פורומים זה מוגזם ומתיש

מאור08

New member
הבהרה של בן יוסף1 הדליקה אצלי נורה

הרי מדובר בפורום אחר לגמרי אז אין שום בעיה שאני ארשם תחת שמי האמיתי ואכתוב שם,מילא אם הייתי כותב באותו פורום כמו תפוז אז יכל להיות לי אינטרס להמציא מספר שמות אבל כשמדובר בפורום אחר לגמרי זה יהיה טיפשי להמציא כינוי אחר. בחרתי לכתוב רק בפורום הזה ובפורום טלנירי. לכתוב בשלושה פורומים זה מוגזם ומתיש
הבהרה של בן יוסף1 הדליקה אצלי נורה
אדומה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה