אלף עובדים חדשים נקלטו בתחום

מצב
הנושא נעול.

Brendan of DNA

New member

הודעתו של אבנר עובדיה - דובר משרד התחבורה

איליה.

New member
איזו הודעה מגוחכת!

איזו הודעה מגוחכת!
וכמה עובדים פוטרו מאגד ומדן בעקבות הרפורמה? אם בעקבות רפורמה כמות המועסקים גדלה וכמות הלקוחות לא משתנה, אז מדובר בהפך הגמור מהתייעלות!

איליה.

New member
התכוונתי כמובן להודעתו של הדובר

איזו הודעה מגוחכת!
וכמה עובדים פוטרו מאגד ומדן בעקבות הרפורמה? אם בעקבות רפורמה כמות המועסקים גדלה וכמות הלקוחות לא משתנה, אז מדובר בהפך הגמור מהתייעלות!
התכוונתי כמובן להודעתו של הדובר
ולא להודעה שלך, ברנדן

udicol

New member
ואם הניהול והמשאבים כל כך גרועים

איזו הודעה מגוחכת!
ומצומצמים אתה לא חושב שפיטורין זה הכרח המציאות? אי אפשר להעסיק 270 עובדים שרובם לא יעילים, לגבות כסף ולצפות שהתחברוה תעבוד כמו שמצפים ממנה.

איליה.

New member
אני מסכים, וזאת בדיוק הסיבה

ומצומצמים אתה לא חושב שפיטורין זה הכרח המציאות? אי אפשר להעסיק 270 עובדים שרובם לא יעילים, לגבות כסף ולצפות שהתחברוה תעבוד כמו שמצפים ממנה.
אני מסכים, וזאת בדיוק הסיבה
שהכתבה טפשית. הדובר מתגאה בכך שעובדים רבים הועסקו, שזה לאו דווקא דבר טוב.

אתם יודעים מה זה בבל"ת ?

אתם יודעים מה זה בבל"ת ?
זה מה שהסיפור הזה. אתם יודעים כמה עובדים פוטרו? ולמה פוטרו? כשהמנהל שלך אומר לך בלב כבד שאין לו ברירה אבל במקומך הוא יקבל לעבודה מישהו שמוכן לעבוד בשביל 17 שקל לשעה אז מה תגיד לאשתך ולילדים? שאין לך כסף לתת להם? ולחשוב שאתה הרווחת הרבה יותר מזה! הרי בשנים האחרונות המשכורות לנהגים היתה פשוט ביזיון! אם לא היית עובד 15 שעות ביום לא היית מגרד את ה-4 אלף ש"ח!!! אז בקיצור כל ההפרטה הזאת היא בבל"ת אחד גדול!

אוהד11

New member
מזמן לא הבנתי

אתם יודעים מה זה בבל"ת ?
זה מה שהסיפור הזה. אתם יודעים כמה עובדים פוטרו? ולמה פוטרו? כשהמנהל שלך אומר לך בלב כבד שאין לו ברירה אבל במקומך הוא יקבל לעבודה מישהו שמוכן לעבוד בשביל 17 שקל לשעה אז מה תגיד לאשתך ולילדים? שאין לך כסף לתת להם? ולחשוב שאתה הרווחת הרבה יותר מזה! הרי בשנים האחרונות המשכורות לנהגים היתה פשוט ביזיון! אם לא היית עובד 15 שעות ביום לא היית מגרד את ה-4 אלף ש"ח!!! אז בקיצור כל ההפרטה הזאת היא בבל"ת אחד גדול!
מזמן לא הבנתי
מזמן לא הבנתי מה החגיגה הגדולה של משרד התחבורה. הרי לא בהכרח קולטים את הנהגים והעובדים המפוטרים מאגד, דן ותח"צ באשר שבע. אם החברות החדשות מסתפקות בחלק מכמות הנהגים, אז היכן כאן קליטת העובדים. הכל משחקי מספרים. ומה לגבי ההוצאות הכרוכות בהקמת החברות החדשות ? הרי מרבית החברות רכשו צי אוטובוסים חדש, והן מפעילות רק מעט מאוד אוטובוסים ישנים יותר. מה שמעניין את משרד התחבורה, בראש ובראשונה, אלה התמלוגים השנתיים שתשלם כל חברה עבור זכיונה ובכמה תפחת הסובסידיה השנתית מהתקציב. הרי משרד התחבורה אינו מתעניין יתר על המידה בנעשה על הכבישים לאחר שהוא מעניק את הזכיון. חבל שדובר משרד התחבורה אינו עוקב אחרי הפורום הזה.

55מוטי

New member
תראו, אני פנסיונר וזה לא השפיע עלי

תראו, אני פנסיונר וזה לא השפיע עלי
אבל אני מכיר אישית כמה וכמה אנשים שנפגעו כתוצאה מההפרטה הזאת. וזה פוגע כמובן גם במשפחות ובשלום בית אצל חלק מהאנשים שפוטרו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה