אלף (!) סיבות

darthziv

New member
אה מצאת את זה

זה לא יותר נוח בצורה השניה שפורסמה? (לפני המון זמן שמתי אצלי את ה1000 בקובץ אחד שפורסם...) ככה קשה לקרוא

תגובה מהירה-

איזה טיפשות... לפחות מה10 סיבות הראשונות רואים עד כמה הטימטום גובל בכאב...

darthziv

New member
תקראו את כל האלף ומשהו ותדברו

אני עברתי על הכל אני מזהיר... כל הסיבות חוזרות על עצמן לפחות פעם אחת 80 אחוז זה שטויות או בדיחות או כל מיני דברים זאת אומרת שיש לפחות איזה 200 סיבות אפשריות חלקן אפילו היו ממש נחמדות

לקחתי קשה,

זיו אתה יודע שיש לי המון כבוד אליך, אבל באמת, כל הסיבות שמה כל כך מפגרות... מהסיבה ה5 יש
לבאפי 6. ואני אדגים על ה10 הראשונות- 1 - Because Angel LEFT Buffy.
ושוב כולנו יודעים למה... 2 - Because Buffy had sex with Parker.
ומה רע בסקס? 3 - Because Buffy had sex with Riley.
ושוב מה רע בסקס? 4 - Because Buffy said she loved RILEY.
לא שאנחנו בטוחים שזה נכון, אבל נניח שכה, מה הקשר? מעבר לזה שזה יכול להיות באותה מידה סיבה למה באפי וספויק לא אמורים להיות יחד... 5 - Because Buffy held hands with Riley.
אני צריכה להגיד על זה משו בכלל?
6 6 - Because Buffy had sex with Spike.
ושוב מה רע בסקס? כאילו האיש שכתב את זה בטוח אימפוטנט... 7 - Because Buffy destroyed a house having sex with Spike.
ורק בגלל שהבית נהרס אני אומרת שזה לא סיבה בריאה להיות במערכת יחסים שתהרוס את הבית... 8 - Because Buffy had sex with Spike when she was invisible.
ושוב... 9 - Because Angel had sex with Darla.
אימפוטנטים!... 10 - Because Angel became obsessed with Darla
ואם זה לא היה קורה לא היה 3 עונות של אנג'ל בערך.. ומה הקשר לבאפי ואנג'ל ביחד? רומזים שהבחור יהיה אובססי לגביה? ועכשיו אני אדגים גם כמה מהסוף רק כדי שתראו שאני רצינית- 1090 - Because FivexFiveangelus says because... because, because... it's a song folks.
על זה נותר לומר- הא?
1091 - Because Gottarhyme says Angel's as dull as a table lamp.
והקשר לבאפי ואנג'ל הוא? 1092 - Because FIVExFIVEangelus says Angel would take Faiths zesty tacos over Buffy's lumpy cookies ANYDAY
אנג'לוס תפקידו בעולם הוא לשגע את העולם ולהיות שקרן, תחמן, מרושע וכל מה שהוא אומר לא משקף את מה ש*אנג'ל* חושב... סימתי את ההדגמה.

הייזל

New member
../images/Emo13.gif

אח, כמה איי'קונים. תמרי, את מאוהבת? במישהו מלבד דיויד הכוונה.

חייי

אני לא מאוהבת, אני סתם מאושרת, החיים שלי טובים, ואם תהיה לי אהבה, אז בכלל
פשוט תודו שבכזה הודעה מלאת באפי ואנג'ל לאב חייבים המון-

darthziv

New member
אמרתי ש80 אחוז מזה שטויות

או בדיחות אבל כן רשמת דברים טובים באפי לא הייתה יוצאת עם ריילי שוכבת איתו וכן הלאה אם היא עדיין הייתה מחכה לאנגל אנגל לא היה עושה אותו דבר אם הוא היה מחכה לבאפי הם הניחו לעבר... המשיכו הלאה כמו אנשים בוגרים אנשים מאוהבים נוטים לא לשכב עם אנשים אחרים הם נוטים לא לצאת ולנהל מערכות יחסים רומנטיות עם אנשים אחרים הם עושים את זה רק כשברור שזה נגמר וזה המטרה של הטקסט לא להראות שאין שום רגש ביניהם (מן הסתם תמיד משהו נשאר לאקס... אלא אם הפרידה הייתה בגלל סיבות מסויימות שגורמות לשנוא אותו ממש) להראות שזה נגמר פיניטו בעבר ושהם לא מאוהבים בהווה

סליחה?? ../images/Emo58.gif עונה 7

לא נשאר בינהם כלום?! וכשאנג'ל בא לביקורון בפרק האחרון של העונה השביעית מה זאת הייתה הנשיקה הזאת?? אנג'ל הוא האהבה הראשונה של באפי-היא בחיייייייים לא תשכח אותו! הם תמיד היו ותמיד יהיו מאוהבים

darthziv

New member
ספוילר 7

אז ככה 1 אפילו קרוסים הודו בפני שזה היה נראה מצוץ מהאצבע 2 היא אמרה שזה היה רק "שלום" לא מכיר אדם אחד שאמר בפה שלם שהקטע היה נראה אמין בעיקר לנוכח המעורבות הרגשית שלהם עם אנשים אחרים באותו זמן והעובדה שהמפגש הקודם שלהם לא צלח יפה והעובדה שאנגל ספוילר 4 איבד את הבן שלו ואת קורדליה שאיתה היה מעורב רגשית ולמרות זאת הגיע עם הבעה של "כאן המסיבה? הנה האקסית שלי בואו נגניב סמוצ'י" ומלבד אותו מפגש מאולץ לא היה שום דבר מעבר לזה

darthziv

New member
ספוילר 7

אני כבר רואה לאן זה הולך ויכוח ישן... שבו לא ממש תהיה מצידך איזושהיא התקפלות בעניין הנשיקה המגוחכת בסוף 7 אם כך לא רואה טעם להמשיך בדיון אם קראת את כלללללללללל ה1000 ומשהו סבבה אם לא תמשיכי לקרוא אולי זה ישפיע עלייך

darthziv

New member
לא נראה לי

בקושי היה לי זמן לקרוא את הראשון הייתי צריך לחלק את זה לימים חחח אם יש לכם זמן לקרוא תקראו... לא מכריח אתכם

darthziv

New member
כמובן שאם מישהו יתמצת

הכל מ1000 סיבות שטותיות (מה לעשות ש80 אחוז מהן יהיו "כי אמרתי... כי מישהו אמר לי בלה בלה בלה" והשאר דברים שחוזרים על עצמם) ל100 אמיתיות ולא מצחיקות או משהו זה יהיה נחמד אם תצליחו בפחות סבבה... בכלל לא ידעתי שיש כזה דבר

sayuri

New member
נכון!! אפילו ספייק אמר!

בפרק כלשהו בשלהי עונה 4 ספייק אמר להם שהם אף פעם לא יהיו ידידים... כל הדברים האלה שאני לא זוכרת והוא צדק!! ידידים לא
7!!! מתנשקים כשהם נפגשים!! והיא גם אמרה לאיינג'ל שהוא בראש שלה לפעמים ב-chosen... וחוץ מזה: "love isn't brains, children. It's blood! Blood screaming inside you to work it's will!!"

איכס לא מעניין

אני לא מתכוונת לקרוא 1000 סיבות למה אנג'ל ובאפי "זה אובר" כי זה לעולם לא יהיה! B\A forever!

למעלה