לקחתי קשה,
זיו אתה יודע שיש לי המון כבוד אליך, אבל באמת, כל הסיבות שמה כל כך מפגרות... מהסיבה ה5 יש
לבאפי 6. ואני אדגים על ה10 הראשונות- 1 - Because Angel LEFT Buffy.
ושוב כולנו יודעים למה... 2 - Because Buffy had sex with Parker.
ומה רע בסקס? 3 - Because Buffy had sex with Riley.
ושוב מה רע בסקס? 4 - Because Buffy said she loved RILEY.
לא שאנחנו בטוחים שזה נכון, אבל נניח שכה, מה הקשר? מעבר לזה שזה יכול להיות באותה מידה סיבה למה באפי וספויק לא אמורים להיות יחד... 5 - Because Buffy held hands with Riley.
אני צריכה להגיד על זה משו בכלל?
6 6 - Because Buffy had sex with Spike.
ושוב מה רע בסקס? כאילו האיש שכתב את זה בטוח אימפוטנט... 7 - Because Buffy destroyed a house having sex with Spike.
ורק בגלל שהבית נהרס אני אומרת שזה לא סיבה בריאה להיות במערכת יחסים שתהרוס את הבית... 8 - Because Buffy had sex with Spike when she was invisible.
ושוב... 9 - Because Angel had sex with Darla.
אימפוטנטים!... 10 - Because Angel became obsessed with Darla
ואם זה לא היה קורה לא היה 3 עונות של אנג'ל בערך.. ומה הקשר לבאפי ואנג'ל ביחד? רומזים שהבחור יהיה אובססי לגביה? ועכשיו אני אדגים גם כמה מהסוף רק כדי שתראו שאני רצינית- 1090 - Because FivexFiveangelus says because... because, because... it's a song folks.
על זה נותר לומר- הא?
1091 - Because Gottarhyme says Angel's as dull as a table lamp.
והקשר לבאפי ואנג'ל הוא? 1092 - Because FIVExFIVEangelus says Angel would take Faiths zesty tacos over Buffy's lumpy cookies ANYDAY
אנג'לוס תפקידו בעולם הוא לשגע את העולם ולהיות שקרן, תחמן, מרושע וכל מה שהוא אומר לא משקף את מה ש*אנג'ל* חושב... סימתי את ההדגמה.