אלף ובית.. וגם גימל

zoeid

New member
אלף ובית.. וגם גימל

א. השתמשתי הרגע בדאודורנט החדש של קרלין (גלגלת, כי הדיילת אמרה שהספיד דטיק עושה לבן), ומרושם ראשוני והתחלתי, זה לא מוצא חן בעיניי, מה זה, זה עושה רטוב!, נראה לי שאשאר עם ספיד סטיק של חברות אחרות. ב. הצילו! התחצ'קנתי!, טוב העניין הוא כזה, כבר כמה שבועות( הרבה הרבה שבועות) שאני בהתקפת חצ'קונים טוטליטארית על הפרצוף שלי, אחד הולך ואחר בא, וזה לא נפסק חשבתי שוקולד- הפסקתי חשבתי סידרת פיור זון- הפסקתי חזרתי להשתמש אך ורק בג'ל פנים ומי פנים, ועדין חצ'קונים. מה עושים, אני לא אדם עם נטייה לחצ'קונים, פה ושם יש לי כמה, אבל לעולם לא הייתה לי תקופה כזו ארוכה של חצ'קונים. מה עושים! תעשו שיפסק! ג. שעוות דר. מלומד, מה קורה עם זה! עשיתי שעווה לפני כמה ימים בידיים (לא זוכרת כמה זמן עבר מאז) וכבר גדל לי שיער, ובנוסף גדל מכוער כמו גילוח. פעם קודמת שעשיתי (עשו לי) זה היה בשעוות תפוח, וזה החזיק יותר וגדל יפה, האם שעוות דר. מלומד ידועה לשימצה ? מה שכן, היה נחמד להשתמש בה באותה העת של הורדת השיער, מרגישה חזקה ואפקטיבית. חבל שאיכזבו!

zoeid

New member
לא זכור לי, זה היה לפני כמה חודשים

אבל לאחר זמן מכובד, כמו שצריך עם שעווה

zoeid

New member
לא כולו, בהדרגה, ועדין לא צמח הכל

אבל צמח מאוד מהיר יחסית לשעווה, וגדל מכוער. השאלות האלו מובילות לפואנטה כלשהי, או שאת סתם מתעניינת?

לולהההה

New member
לא כי אולי זה הצמיח לך שערות

חדשות שמקודם לא היו כי לי למשל אני עושה איתה ברגליים ויש לי ברגליים שערות אחת פה אחת פה ועשיתי שעווה וזה לא חלק כשאת נוגעת כי יש קוצים קטנים קטנים

girl111

New member
את קליניק ניסית? ו...

md פורמוליישן? אולי את צריכה טיפול פנים אצל הקוסמטיקאית? אגב, יש מסכה של לנקסטר Skin Pure Clarifying Mask והיא ממש טובה( אני מקווה שזאת זאת שאני מתכוונת אליה הוצאתי את השם מסטרוברי). היא בצבע ירוק והיא לעור שמן-מסכת חימר-והיא מצויינת למקרים כאלה, תשאלי את הדיילת. חברה שלי הביאה לי פעם לשים אבל אני לא זוכרת את השם.

I Was Hoping

New member
מה זה פה מה זה זה

אם את התעצבנת, אז המצב חמור :) קודם כל בובה שלי, תנשמי עמוק, ותנשפי באיטיות... מה עובר עלייך? קיבלת קריזי של נערה מתבגרת? :) אז יצאו כמה חצ'קונים, לא נורא. זה בטח מהלחץ של הגיוס. יש אופציות אחרות חוץ מפיור זון, ואולי באמת זה הזמן ל-MD FORMULATIONS. למה אני אומרת את זה? כי אם היית רואה את העור של קארין (טפו-טפו-טפו), היית מאמינה. אין ספק בכלל שזה עובד. לגבי הדאו, לא הבנתי - התכוונת לדאו הנושם? ולגבי השעווה - סורי, אני לא הכתובת, אני ברומן חדש ומקסים עם המכונה...

zoeid

New member
חס וחלילה מעוצבנת

רק לא מבסוטה מהתוצאות כן, הדאו הנושם ומה זה מה שאמרת בהקשר לקארין, משחה או קרם?

I Was Hoping

New member
קארין

השתמשה בכל מיני מוצרים שלהם, את יכולה לראות את ההמלצות שלה בשירשור ביקורות (בטאגליינס)

girl111

New member
השתמשתי בערב- כשהיו לי חצ'קונים

הוא ממזער את הסימנים שנגרמים ע"י החצ'קונים, ומונע יציאת חצ'קונים. מזמל לא השתמשתי בזה(איזה 7 שנים) , אבל אני יודעת שהוא גם טוב לטישטוש סימני אקנה ו...תנסי את המסכה של לנקסטר
לפני חודשיים כשהייתי ממש חדשה כאן כתבתי בפורם שהתחצ'קנתי, והמסכה של לנקסטר ממש עזרה לי

girl111

New member
ועוד טיפ לחצק'ונים-מסכה ביתית

לוקחים יוגורט (0% שומן או 1.5 % שומן) מערבבים עם מיץ עגבניה ושמים על הפנים.

למעלה