אלן שלי...

אלן שלי...

לא יודעת בעצם מה רוצה ללכתוב לך... הייתי רוצה לאחל לך מזל טוב ליום ההולדת שלך ולהקדיש לך את השיר שאני כל כך אוהבת... רק שהפעם זה יוצא בהקשר קצת אחר. כל מילה מבטאת משהו שונה... כי אתה באמת תשאר צעיר לנצח. צעיר לנצח ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח שתגדל להיות צודק ושתדע לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק שתישאר צעיר לנצח שיהיו ידיך עסוקות וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יציב אל מול כוחות השינויים שבלבך תהיה שמח ושישירו את שירך שתישאר צעיר לנצח... הלוואי והיית עכשיו פה לקרוא את המילים האלו... הלוואי והינו שנינו יחד עכשיו כדי להגשים כל שורה ומשפט בהם. הלוואי...והיית עכשיו פה כדי לנגב לי את הדמעות ולחבק חזק חזק...ולהבטיח שהכל יהיה בסדר. שאתה תשאר איתי ולא תעזוב אותי לעולם... כמו שהבטחנו, אני לך ואתה לי. הלוואי והיה לי משהו יותר אמיתי להרגיש עכשיו... משהו כמו היד החמה שלך...ולא רק את טדי הדובי שלך. אמנם הוא מריח כמוך... אבל זה לא מספיק לי עכשיו. המתנה של שנה שעברה עוד עומדת אצלי בארון... לא הספקת להשתמש בה אפילו. גם המעיל שלך שלקחתי מהבית תלוי פה. רק אני יודעת למי הוא מיועד...למי הוא מחכה. ויחכה תמיד. אני מתעטפת בו ברגעים הקשים...הוא נותן לי כוחות. מדמיינת שזה אתה שעוטף אותי ככה...בחום..באהבה. כמו פעם. אני יודעת שהיית מתבייש בי עכשיו. היית כועס עלי נורא...אבל לא איכפת לי. אני מעדיפה לספוג את הכעס שלך..לא משנה כמה הוא גדול ונורא... מאשר את השתיקה הזו של עכשיו. מאשר את האי-ידיעה הנוראית הזו. מאשר את הלבד הזה...בלעדיך. הרבה יותר קשה בלעדיך. לפעמים בלתי ניסבל.
רוצה להקדיש לך עוד שיר... האהבה הראשונה (מילים - עמוס קינן, לחן - שמוליק קראוס) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לילה, לילה לילה ויום לילה, לילה לילה ויום... האהבות שלי, הראשונות שלי, אותן אזכור לעולם. הנשיקות שלי, המתוקות שלי, היו יפות מכולן. האהבה הראשונה לנצח לא אשכחנה הכוכבים שלי האהובים שלי אותם אזכור לעולם. האהבה שלי, העצובה שלי, היא נגמרה לעולם. והדימעה התמימה שלי, היא יקרה מכולן. האהבה הראשונה היא נגמרה ואיננה היו ימים שלי ימים חמים שלי אותם אזכור לעולם...
לעולם אזכור...ולא אשכח. מבטיחה. אוהבת אותך מלאך שלי... מקווה שאתה שומר על ה
שלי איתך ושהוא מחמם אותך כשקשה לך לבד. בשביל זה הוא שם. להזכיר לך שאני תמיד תמיד איתך. תמיד איתך..
מתוקה שלך.

הרקדנית

New member
אויש מאיונתתתתת..... ../images/Emo23.gif

ככה בשקט...בלי מילים
, רוצה לשלוח לך
ענק! חיבוק אוהב ועוטף בכל אהבתי אלייך...והיא עצומה!
יודעת שקשה היום מאיונת...אז תנוחי לך מדהימונת שלי...פשוט תנוחי... ומזל טוב למלאך שלך...
אני בטוחה שאינו כועס...רק אוהב
! שומר על חצי ה
שלך שם למעלה בשבילך, בשבילנו...בשביל עצמו... יודעת שזה לא ממש ישנה אבל בכל זאת שולחת לך אינספור
! אין בי המון כרגע מאיונת...אבל מהמעט שיש...שולחת לך! קחי אותם...את צריכה אותם כרגע יותר ממני!
אני שלך מאיונת...לעד!
אין צורך שתגיבי...אני יודעת שאת כאן... שמרי על עצמך נסיכה שלי
...אני יודעת שהוא שומר עלייך...
אוהבת תמיד...אני...

תודה מתוקה....

על ה
...על המילים...על זה שאת שם. וגם אני תמיד איתך...תמיד פה. מלווה אותך ללא מילים... יודעת שאת תתגברי על המשבר ותמצאי מחדש את הכוחות. אני יודעת שאת יכולה...בוטחת בך כל כך.
סתיו יקירתי.. שימרי על עצמך שם. את יכולה לעשות את זה. יש בשביל מה ובשביל מי. תיהי בטוחה בכך. אוהבת תמיד...ושומרת מרחוק... גם בלי מילים...
מאיונת.

irka

New member
שלום לך , מאיקה שלי

אחרי מה שכתבת קשה לי לכתוב איזהשהוי תגובה, אבל אני מאוד לא רוצה שתשארי עכשב לבד. אני יודעת שוירטואלי קשה לעזור, אבל בכול זאת אנסה. אולי גם השגיות שלי קצת ישנו את המצב-רוח שלך. מאיקה שלי, אני בתוחה שלא תשקחי אותו , אבל אל תשקחי את עצמך גם, כי את פו, איתנו, וכמה שזה כואב וקשה, אבל תנסי להשאר פו איתנו. אני לא רוצה לבתל את הזיכרון שלך, הוא תמיד ישאר איתך, ורק את תוכלי לשמור עלו ולא מישהו אחר. היום שבת, וגם חגים וגם יום הולדת... הכול ביחד לא עושה את החיים קלים... ואני שמחה שיש לך כוח לכתוב על הרגשות שלך, כול הכווד. אני מקווה שגם תמשיכי לכתוב, אני מאוד רוצה לעודד אותך בזה. את לא לבד, ואולי את כועסת על טדי שהוא לא יכול להחליף את המלוח שלך, והכעס הזה במקום, אבל ... לא איו לי מה להוסיף. חוץ מזה שאני מאוד אוהבת אותך , מאוד מאוד. ורוצה שיהיה לך טוב. חיבוק חם ממני ומיולי, אירקה שלך.

אירה שלי...

כבר אמרתי לך פעם שאני אוהבת אותך? כי אני אוהבת אותך כל כך... ואת צודקת..אני לעולם לא אשכח אותו. אבל בכל זאת...תמיד תישאר לי השאלה הזו, מה היה אם...את כבר יודעת את ההמשך. ומה קרה באמת. ואם הייתי יכולה למנוע את זה. זה תמיד שם. נקודה כאובה שלא תעלם לעולם. ובמקרה...זה לא רק השבת. בתאריך הזה גם היומולדת שלו...וגם בדיוק חצי שנה למותו. נדמה כאילו עבר הרבה יותר. הרבה הרבה יותר. מדהים כמה אפשר ללכת אחורה בחצי שנה... ואם לא ללכת אחורה אז...להשתנות. כי אני השתנתי. מאוד. התמונה שלנו פה יחד כשהיינו אצלך עדין תלויה... מישהי הסתכלה עליה לא מזמן ואמרה לי - "תראי איך את נראת שם"... מין השוואה כזו אותה היא לא ציינה במילים מפורשות אבל ברור למה התכוונה. מלאה יותר. הרבה יותר. אבל גם מאושרת. והרי זה מה שחשוב בסופו של דבר, לא כן? אני לא כועסת על טדי. את הרי יודעת שאני לא יודעת לכעוס... והוא חבר נאמן. נשאר איתי בכל הלילות האלו של הבכי...ספג את הכל...עכשיו גם הוא מלוח. אני לא כועסת על אף אחד. או יותר נכון - אל אף אחד אחר...רק על עצמי. תודה על החיבוק... שולחת גם לך אחד
. תני גם ליולי אחד בשמי... אני כבר אחזיר לך בהזדמנות. אוהבת אותך ותודה על מה שכתבת לי..ועל המייל. תודה שנתת לי להיות איתך קצת. את חשובה לי נורא ואני אוהבת אותך כל כך... ורוצה שיהיה לך כבר טוב. וזה יגיע...גם לי וגם לך. את תקווי בשבילי ואני בשבילך. טוב? כי אני יודעת שבשיל עצמך את כבר לא מאמינה. או שזה לא מספיק טוב...כמו אצלי. אוהבת אותך אירקה שלי המון המון. תזכרי את זה בבקשה...
מאיקה.

irka

New member
תודה לך, מאיקה

על החיבוקים, גם אני צריכה אותם וגם לי קשה לבקש. מה שרציתי להגיד בקשר למכתב שלך, שהיגיע זמן שתלמדי לכעוס לא רק על עצמך, ואולי אז גם היחס שלך אל עצמך ישתנה. אני מאמינה גם שאת השתנת ולא חזרת אחורה. עכשו אולי יש קשיים אחרים שתצתרכי להתמודד איתם, אבל לדעתי את מאוד התקדמת מאז שאני מכירה אותך. ומאוד קשה לי לראות את הציור של הלב החצוי שלך, ואני בכל זאת מאמינה שיש בך לב וחצי שמאוד לוחץ ומאוד גדול... אוהבת אותך תמיד. אירקה שלך. ויש לך ד"ש מיולי, היא רוצה לבוא לבקר, אפשר? מאיקה שלי, אני מחבקת אותך חזק חזק, כמה שיש לי כוח! כי אני אוהבת אותך וגם את מאוד חשובה לי, את יודעת את זה. שבוע טוב לך ולכל המשפחתך.

joy24

New member
מאיונת שלי ../images/Emo7.gif ../images/Emo23.gif

mariah carey...- one sweet day Sorry I never told you All I wanted to say And now it´s too late to hold you Cause you´ve flown away So far away Never had I imagined Living without your smile Feeling and knowing you hear me It keeps me alive, alive And I know you´re shining down on me from heaven Like so many friends we´ve lost along the way And I know eventually we´ll be together (Together) One sweet day Darling I never showed you Assumed you´d always be there And I, I took your presence for granted But I always cared (But I always cared) And I miss the love we shared Although the sun will never shine the same I´ll always look to a brighter day Lord I know when I lay me down to sleep You will always listen as I pray And I know you´re shining down on me from heaven Like so many friends we´ve lost along the way And I know eventually we´ll be together (Together) One sweet day Sorry I never told you All I wanted to say ויותר מהכל מאיונת קחי את הפזמון הזה ותזכירי לעצמך And I know you´re shining down on me from heaven Like so many friends we´ve lost along the way And I know eventually we´ll be together One sweet day אוהבת אותך מאיונת שלי תהיי חזקה בזכותו, בזכות זכרונות האהבה שלו.. חזקה גם בשבילו אני מאמינה שהוא היה רוצה לראות אותך חזקה.. אוהבת, joy

אושר יקירה שלי..

תודה על השיר... אני רוצה להאמין שהוא באמת מסתכל עלי מלמעלה... רואה ומרגיש אותי כמו שאני הייתי רוצה לראות ולהרגיש אותו. ואני מניחה שאם זה היה הפוך... אז הייתי רוצה שהוא ימשיך בחיים שלו ולא יעצור אותם בגללי. וזה מה שאני מנסה לעשות...להמשיך... רק שזה מסובך כל כך. הוא קשר אותי לעצמי. חיבר בין קצוות שהיו מופרדים לגמרי... מאיה שרוצה לחיות ומאיה שלא. מאיה החולה ומאיה הבריאה. ועכשיו..כשהוא נעלם...אז גם הקשר הזה קצת מתפורר. אני משתדלת מאוד שלא לתת לא להתפורר כי...כי זה כל מה שנשאר לי ממנו בעצם. אבל זה מסובך. ואני יודעת שהוא היה רוצה לראות אותי בריאה. ושהוא היה כועס עלי אם היה רואה אותי ככה עכשיו. אבל גם יודעת שהמלחמה הזו שאני נלחמת עכשיו... הרבה ממנה היא למענו. כדי שכן יראה אותי מלמעלה ויהיה גאה. וישמח שאני כן מצליחה להמשיך ולחיות. וגם אם כרגע לא...זה עוד יגיע. הוא הראה לי את הדרך...אני אנסה להמשיך בה. תודה לך מתוקה.. תודה על הכל. אוהבת אותך המון
מאיונת.

ירדן*

New member
מאיה...

אני פשוט מצטערת שאין לי את המילים,שאני לא יודעת מה להגיד. רק יכולה להגיד שאני כואבת את כאבך ואוהבת אותך! שלך תמיד,ירדן.

ירדני... ../images/Emo24.gif

תודה על התגובה שלך... אני יודעת שקשה לך גם כך וכל מילה שאת מוציאה שווה המון.... אז תודה. על כל מילה ומילה שלך. וסליחה אם הכבדתי יותר מידי... אני יודעת שקשה לך. ומחבקת מרחוק...
הלוואי ויכולתי לקחת קצת מהכאב שלך. רק שלא יכולה... כי את זו שצריכה להחליט שאת רוצה משהו אחר. וכשתחליטי את זה... הכל יראה אחרת. לא ממש קל יותר...אבל הכיוון יהיה ברור וזה כבר המון. אוהבת אותך... וממשיכה לקוות בשבילך...תמיד
מאיה.

מאיונת מקסימונת שלי...../images/Emo24.gif

מלאכית מופלאה של אלן... רוצה לכתוב לך כל כך הרבה... אך מנסה ומוחקת וכלום לא יוצא... פוחדת להכאיב לליבך העדין והשביר
כבר מספיק כואב לו... לא רוצה להכאיב יותר... רוצה לנסות להראות לך שהוא שלם
כי אני יודעת שאלן שלך כאן איתך... גם אם הוא לא לעניינו נראה... הרוח שלו כאן נושבת... הוא עליך מתבונן... תמין רוצה להגן ולגונן!!! כאני חושבת, זה הרי כל כך ברור מה היה רוצה ליומולדת שלו יותר מכל דבר אחר. רוצה לראות אותך נלחמת באמת... רוצה לראות אותך מתקדמת בשביל שהראה לך... וכשחשוך...כוכבו
יאיר לך בשמיים ויראה לך את הכיוון והדרך... ואני אהיה פה איתך להחזיק לך את היד
לחבקך
חזק כמו שהבטחתי שלא עוד הרבה זמן באמת יקרה... לחבק ולנסות עם הקשר
הקסום
שלנו שיצרנו להחזיקך... לעולם לא ארפה... לעולם לא אעזבך!!! תמיד תמיד אשאר לצידך!!! גם הוא נשאר. ולעולם זכרונו לא יכבה... כי לא תתני לזיכרונו להכבה... אני גם לא אתן! ואם הוא המלאך שלך... אני כבר אוהבת אותו... כי אני יודעת שהוא מיוחד במינו... והוא מדהים והוא מקסים... והוא היה רוצה שתשתמשי במה שלימד אותך... הוא רוצה שידעו שהוא היה פה ולא לחינם ולא סתם! ועשה הרבה בעולמינו... הרבה טוב! ואני ואת וכולנו יודעים שזה מה שהוא עשה! רק עכשיו רוצים הוכחה! רוצים לראות אותך הולכת בדרכו... הולכת ומפריחה מחדש את הפרח הקסום שבך
מאיה שלי... מזכירה לך שוב... ליבך וליבו יחדיו גם עכשיו פועמים... רחוקים אבל בעצם כל כך קרובים... ביחד שניכם מנצנצים!!! אני רוצה להזכיר לך משהו קטן שכתבתי בשבילך: (מקווה ויבוא יום...ולא אפחד להראות לך את כל מה שאני כתבתי עליך) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מביטה בשמיים מחפשת מלאך בין כוכבים לשם אלן נלקח מביט הוא מלמעלה על אהובתו ומנסה להראות לה את ניצוץ אהבתו ניצוץ שלא נכבה ולעולם לא יכבה ניצוץ האהבה ניצוץ התקווה ניצוץ האמונה ניצוץ התבונה וכאשר מרגישים שתי הלבבות ביחד מנצנצים ופועמים אומנם רחוקים אבל בעצם כל כך קרובים כי מבפנים הם שתי חצאים משלימים שתי חצאים אוהבים שיוצרים ניצוצות קסומים רק תפילה ומשאלה אחת לי יש, מלאך יקר של מאיה הרי שכה מואר אתה בשמים החשוכים, ובלב אהובתך אז סלק את החושך, והאר את דרכה של הנשמה הרכה, העדינה והמופלאה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ רציתי למחוק... לא ידעתי אם לשלוח או לא... בסוף החלטתי שאני אשלח את זה איך שייצא... סליחה על הבלאגן... סליחה אם הכאבתי... לעולם לא התכוונתי!!! רק טוב לך אני מייחלת בכל ליבי
אוהבת אותך מאיונת שלי... עד אין סוף!!! לעד!!! (((((((((((
אוהבת~אותך~מאיונת~של~אלן
))))))))))
סתם מישהי שאוהבת אותך ולעולם לא עוזבת

מראונת אהובה שלי... ../images/Emo23.gif

כמה פעמים אומר לך... שכל מה שאת כותבת נוגע לי כל כך עמוק בלב... אבל עמוק במובן הטוב של המילה. את לא יכולה להכאיב יותר משכבר כואב... את בכלל נשמה קסומה ומדהימה שלא יכולה להכאיב לזבוב. ואני אוהבת אותך כל כך ומודה לך על כל מה שכתבת... כל מילה ומילה...כל משפט ומשפט... על הכל. תודה שאת שם בשבילי... תודה שאת תמיד מזכירה לי דברים שאולי לפעמים מעדיפים לשכוח... תודה על האהבה האין סופית שלך... תודה על מה ומי שאת... תודה שאת מקבלת אותי ככה...עם הכל. תודה שאת אוהבת אותו...תודה על הבקשות שלך... איך אוכל להסביר לך כמה את עושה לי טוב בכל פעם מחדש כשאת כותבת? כל כך טוב את עושה לי.. כל כך מחממת את הלב הקפוא. אוהבת אותך כל כך מקסימונת...ועולם לא עוזבת. תמיד תמיד איתך ובשבילך. ואל תבקשי סליחה על כלום..כי ממש אין על מה. רק אני אולי צריכה לבקש סליחה..על אתמול...והמון המון תודה. על הכל. איתך תמיד....אל תשכחי לעולם... הייתי רוצה לכתוב לך עוד אבל נגמרו המילים ולא אוכל להסביר מה מרגישה. וגם קצת הכוח ברח..אבל מבטיחה לכתוב לך עוד בהזדמנות.
אוהבת אותך כל כך... {{{{{{{{{{מראונת שלי}}}}}}}}}}}}}
מאיונת שלך.

למעלה