למה לעשות הכללה?
תקשיב, אני מבינה את הזעם שלך ואת הכעס כלפי העולם החרדי, אני בתור דתייה גם כן הרבה פעמים מסתכלת על דברים שקורים בעולם החרדי ואומרת לעצמי"רגע, מה זה צריך להיות? זה אנשים אמורים להאמין בה´?" ובאמת יש הרבה צביעות וסגירות ואטימות וחוסר התחשבות בעולם החרדי. אבל אז אני עוצרת ומנסה להבין שלא כולם ככה, שיש בעולם החרדי הרבה דברים יפים שאנחנו צריכים ללמוד מהם. וזה כל כך קשה לי, לראות את הצביעות ואת האלף דברים שאני לא מסכימה איתם, ביניהם שעון הקיץ, החרמת המשפחות שמישהו אצליהם התגייס, האטימות לפיגועים, האטימות לכך שגם דתיים וחילונים הם בני אדם. ומצד שני לחשוב שגם הם בני אדם, לנסות לראות את נקודת המבט שלהם. אני עדיין מנסה לברר מה לעשות ולאיזה כיוון ללכת. וכל החרבוש הזה שקישקשתי עכשיו לא היה סתם אלא היה <<<גם בשיל להוציא את זה אחוצה, וכל הפסיכולוגים המלוקקים יגידו לי עכשיו כל הכבוד>>> וגם כנגד לדבר הנוראי שאמרת לקראת סוף ההודעה שלך : "חרדי שלא מוכן לסבול בלי אוכל ושתייה פחות מ-24 שעות אז שלא יצום, אבל שלא יגרום לכולנו להקל על עצמנו בגלל שהוא מחפש איך לרמות את ה´ (שהוא מאמין בו רק כדי לקבל בית, פרנסה, ו-19 ילדים) " אתה טוען שכל חרדי מאמין בה´ רק כדי לקבל ממנו בית פרנסה ו-19 ילדים? איזה מין זלזול באמונתם של החרדים ואיזה הכללה! איך אתה יכול לדעת למה מאמינים כל החרדים בה´? "טמטום חרדי טהור"-למה? אסור לנו להתנשא מעל החרדים, אנחנו בני אדם בדיוק כמוהם ואנחנו צריכים לנסות להבין את האמונה שלהם ולא ללכת נגדם בהכללות,הם חלק מהעם שלנו ואנחנו צריכים לאהוב אותם. לא להסכים עם חלק מהם, אבל להבין שהם חלק מאיתנו.