אלי הכין טבלת השוואה בין מכשירי פאל

AYELET1

New member
אלי הכין טבלת השוואה בין מכשירי פאל

פאלם שונים. הטבלה מופיעה ב-FAQ וגם כאן

yaniv79

New member
יפה מאוד, צעד מבורך!

רק כמה תיקונים: לVX יש מערכת הפעלה 3.5 ולדגמים 3c ו3x יש זיכרון פלאש יניב

_אלי_

New member
תודה רבה!

יניב, בדקתי שוב את הנתונים לפי הערותיך. באתר GEEK.COM מצויין של- VX מערכת הפעלה 3.3 לגבי 3c ו3x, לא מצויין באתר של PALM שהם upgradeable כמו לשאר הדגמים עם זיכרון הפלאש. אם יש לך, או למישהו אחר, מקורות אחרים שסותרים את הנתונים הנ"ל פרסם בבקשה את הקישור ואתקן את הטבלה.

yaniv79

New member
אני מבין ששנתיים של צריבות מערכת

הפעלה לא מספיקות לך?
אני אחפש ואפרסם קישור

yaniv79

New member
טוב, אז ככה:

הנה הלינק שמסביר שרק חלק מהVX ים יצאו עם 3.3 ורק בארה"ב. והנה הלינק לערכת השידרוג מערכת הפעלה ל4.1 ושם מוסבר אילו דגמים ניתן לשדרג. תסתכל בצד ימין : Handheld Req´ts • Palm V, Vx, III, IIIx, IIIxe, or IIIc handheld with Palm OS version 3.1, 3.3 or 3.5. OK?

_אלי_

New member
צודק!

לגבי ה- VX בדקתי גם אני, פשוט נזכרתי שבתיק של אישתי חי ונושם VX ובו רשום שחור על גבי ירוק 3.5. תודה רבה יניב
איילת תתקני לבד או שאשלח טבלה מתוקנת?

ami-g

New member
ןמה עם מכשירים אחרים ../images/Emo35.gif

מכשירים של HANDSPRING, של SONY, של SAMSUNG, של KEYOCERA ההשואה לא מלאה בלעדיהם

eliram

New member
כל הכבוד, וכמה הערות...

1. חסרים המכשירים III, VII 2. נראה לי שכמה שורות צריכות להתאחד. למשל: צבע וגווני אפור צריכה להיות שורה בשם: מספר צבעים, והערכי יכולים להיות: "65000 גווני צבע", 4096 גווני צבע, 256 גווני צבע (IIIC), או 16 גווני אפור וכו´ עריסה USB, כבל USB, עריסה סריאלית וכבל סריאלי יכולים להתאחד לשורה בשם "חיבור למחשב" עם ערכים מתאימים. 3. כך גם סוג התאורה, יש תאורה קדמית (505 למשל) אחורית (דגמי ה V למשל) או TFT (למשל ב 3C) 4. לכל דגמי ה 3 יש זכרון פלאש. רק לראשונה ב M100 לא היה זכרון כזה. 5. אתה יודע אולי למה חלק מהתמונות מנסות לשמור COOKIES על המחשב שלי? נראה לי מוזר העניין. ואני שב וחוזר, עבודה מבורכת ויפה. כל הכבוד.

_אלי_

New member
תודה לכולם, והערה

רוב המידע שאספתי לטבלה, עבור מכשירים שלא מופיעים בטבלת ההשוואה שבאתר פאלם, נאסף די בקושי מאתרים שונים ומשונים. אני מודע לעובדה שיתכן ויש טעויות, אך אודה למי שיצרף לינק למקור רציני שמצביע על הטעות, כפי שעשה יניב. לאחר שאקבל את כל ההערות ואבדוק אותן, אעדכן את הטבלה. לגבי דגמים נוספים, על זה נאמר "שוואיה שוואיה" (שזה בשוודית: לאט לאט), אך אם אקבל ממשהו נתונים מלאים על מכשיר, שלא מופיע בטבלה, אוסיף אותו מיידית. ושוב, תודה לכולם.

yaniv79

New member
טוב, בדקתי וככה..

בV יש מכשירים עם 16 גווני אפור ויש כאלה עם 4 גונים. בדקתי בעזרת התוכנה הבאה: http://www.mikemccollister.com/palm/#ScreenPrefs למרות שהוא אומר שהוא מציג 16 גוונים על שני פאלמים מסוג V אני מחזיק ביד אחד שמציג רק 4 ואחד שמציג 16 אז שלא יעבדו עליכם
יניב

yaniv79

New member
עידכון ותיקון

הכל תלוי בגירסת מערכת ההפעלה. מערכת הפעלה 3.1 ו 3.3 על פאלם V מציג רק 4 גווני אפור מערכת הפעלה 3.5 ו 4.1 על פאלם V מציג 16 גווני אפור

_אלי_

New member
אם כך, אז הגיוני שבדגמים

IIIe ו- IIIx יש רק 4 גווני אפור כמו שכתבת ולא כפי שכתוב בטבלה ממנה לקחתי נתונים. הטבלה תעודכן בהתאם.

למעלה