אליפות ארה"ב,הבנות הצעירות ביותר

אלון222

New member
אליפות ארה"ב,הבנות הצעירות ביותר

הנה רשימת הילדות של אליפות ארה"ב. בנות ה-16:שרפובה,דוצבינה,קרילנקו - שלושתן רוסיות וגליקסון האמריקנית. בת 17 - סאפינה הרוסיה. הכי זקנות: אלס קאלאנס הוותיקה מבלגיה - בת 33. מריאן דרריק מקנדה בת 32. ובנות ה-31 מצמרת הדרוג- אמנדה קוצר, סליביה פארינה ו-קונציטה מרטינז.

אלון222

New member
אליפות ארה"ב - על פי מדינות

ארגנטינה - 3 - עם סוארז ופרננדס. אוסטרליה - 2 - אליסיה מוליק ופראט. אוסטריה - ברברה שט בלבד. בלגיה - 3 - אין צורך להציג. מכאן תבוא הזוכה הנין. בולגריה- רק מאלייבה. בלרוסיה - טטיאנה פוצ'ק. קנדה - 1 - דרייק. סין- 1 - סיאן,סיאן.195 בעולם. קולומביה - 2 - זולוגה... קרואטיה 4 - ספרם,קוסטניק הידועות לנו וגם מאיולי הוותיקה. צכיה - 6 הכי בולטת:חלדקובה. ספרד - 9 !!! - מרטינז ומגי סרנה הכי בולטות. צרפת - 8 - פירס,מאורסמו ודשי המובילות. גרמניה - 4 , ווינגרטר מדורגת 60, ריטנר ועוד.. יוון- דנילידו האחת והיחידה. הונגריה - 3 אותן מובילה פטרה מנדולה. אינדונזיה - ווידאג'ה המגעילה. ישראל - אנה. איטליה - 9!!!- פארינה, סקיבונה,גראנדה יפן - 4 - סוגיאמה ועוד.. קוריאה - צו לוקסמבורג - קלודיו יריבתה של אנה. מדגסקר- רפרנדריי דרא"פ - קוצר אמנדה. רוסיה - 13 - אין צורך להציג.............. סלובניה - 4 - סבורטניק ופישהיק הלא מוקרת. שוויץ - 4 - שניידר וכו.. סלובקיה - 7!!!! - דניאלה + 6. תאילנד - 1 - טנסוגרן. אוקראינה - 3.אלמוניות. ארה"ב - 23 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונצואלה - 2 - ונטו יגוסלביה - דוקיץ. ואחרונה מזיבמבוואה- קארה בלק.

symptoms

New member
אמממממ../images/Emo59.gif

כל מי שממהר להכתיר את הנין כזוכה הפוטנציאלית היחידה כנראה שלא מכיר אותה ממש טוב. אז נכון, היא אכן אחת הטניסאיות הבולטות בסבב, במיוחד אם לא מחשיבים את האחיות וויליאמס. אבל, וזה אבל גדול, הנין לא מצטיינת על משטחים קשים, ועוד פחות מזה במגרשים באמריקה. אם הטורניר היה באירופה אולי כל הכתרים היו מוצדקים, אבל מי שמכיר את הנין יודע שכאשר הטורניר רחוק מאירופה היא נחלשת. כהוכחה אני אביא עובדה פשוטה - התוצאה הכי טובה שלה בארה"ב הייתה סיבוב רביעי, כשכולנו יודעים שברולאן גארוס היא זכתה, ובווימבלדון היא הגיעה לגמר. כמו כן, רוב התארים שלה באים ממשטחים באירופה ובהחלט ניתן לומר כי ארה"ב הוא הגראנד סלאם הכי פחות מועדף עליה. לדעתי, עם נתחשב בזה שהנין היא מה שנקרא שחקנית ביתית, לא כל כך מצטיינת על משטחים קשים ובקהל האמריקאי הסוער שללא ספק יעודד את האמריקאיות, ומן הסתם גם יהיה נגד הנין אחרי מקרה סרנה, קשה לי לראות אותה זוכה בטורניר, בטח בכזה ביטחון כמו שאתם מדברים כאילו היא המועמדת היחידה. לטעמי לקלייסטרס או לאחת האמריקאיות יש סיכוי גדול יותר, וגם לאמילי. רעות

Niminator

New member
תגידי רעות..

עקבת אחרי טניס מאז ווימבלדון? כי אם העובדות הפשוטות לא מטעות אותי, הנין ניצחה את שני הטורנירים הכי גדולים השנה על מגרשים קשים (אחרי ווימבלדון). כל מה שכתבת בהודעה שלך הוא נכון מאוד, אם אנחנו עדיין חיים לפני חודשיים-שלושה. נכון להיום, ג'סטין הנין-הרדן היא אלופת טורנטו (סה"כ פרסים 1,325,000$) ואלופת סאן דיאגו (סה"כ פרסים 1,000,000$), לעומת קלייסטרס, שהיא אלופת סטאנפורד (סה"כ פרסים 635,000$) ואלופת לוס אנג'לס (סה"כ פרסים 635,000$). עכשיו רעות, תגידי לי, מי זכתה בתארים החשובים יותר, הנין או קלייסטרס? ויש לציין שקלייסטרס שיחקה בכל ארבעת הטורנירים הנ"ל, וניצחה שניים מהם. הנין ניצחה את השניים שהיא שיחקה בהם, ובשניהם שיחקה גם קלייסטרס. ותזכירי לי שוב, איך בדיוק קלייסטרס טובה יותר ממנה כרגע? או דאוונפורט? או מאורסמו (על מה חשבת שם?!)?

symptoms

New member
כן עקבתי אחרי טניס../images/Emo59.gif

וזה לא משנה את העובדה, שהקהל בניו יורק הוא קהל שמאוד משתתף במשחקים, ואין לי ספק שהוא הולך לא לאהוב את הנין. בגלל זה האמריקאים הם תמיד הפייבוריטים לטורניר הזה. רעות

symptoms

New member
וחוץ מזה../images/Emo59.gif

אתה צריך לקחת בחשבון את מאורסמו שהייתה פצועה, ואת ג'ניפר שגם היא הייתה פצועה, וכן, גם את קלייסטרס, שנכון שהנין ניצחה אותה פעמיים בגמר, אבל עדיין יש לה סיכוי. מה שאני לא מבינה זה לא למה אתם אומרים שהיא תזכה, אלא למה אתם אומרים את זה בכזו החלטיות כאילו לשאר אין סיכוי. רעות

Niminator

New member
לקחתי בחשבון

וזה כל העניין: מאורסמו הייתה פצועה. היא בכושר רע. את יודעת שאני אוהד מושבע של קפריאטי, אבל את באמת רואה אותה מנצחת את הנין ואת קלייסטרס אחת אחרי השנייה? כי זה מה שהיא תצטרך לעשות. וקלייסטרס? לה עוד יש סיכוי, אבל אני עדיין לא רואה אותה עוברת את הנין כרגע. כמובן, אני עלול לשנות את דעתי אחרי ששת המשחקים הראשונים של כל אחת מהן.

למעלה