אליפות אירופה בקראטה

אליפות אירופה בקראטה

הבוקר חזרנו מאליפות אירופה הרשמית בקראטה WKC הנבחרת המייצגת את ישראל כללה את רוני קלוגר-קאנצ'ו כשופט בכיר גלעד קלוגר-קאטה גוג'וריו ערן ברנשטיין-קאטה שיטוריו גיא ספירו-קרבות מעל 80 ק"ג האליפות התקיימה בעיר "קאורלה" (איטליה) בנוכחות מעל ל-30 מדינות ומעל ל-450 ספורטאים. רמה גבוהה מאד הוצגה בכל הקטגוריות,נשים וגברים. הנבחרת הישראלית העפילה גם בקאטה וגם בקרבות לסיבובים המכריעים ולגמרים,גלעד קלוגר וערן ברנשטיין לגמר הקאטה(שמונה אחרונים)וגיא ספירו העפיל לסיבוב הרביעי רבע גמר. כל זאת יש לזכור באליפות אירופה בה משתתפים ספורטאים מהשורה הראשונה. הנבחרת בראשות קאנצ'ו קלוגר יצרה קשרים חדשים וחיזקה יחסים קודמים בין עשרות המדינות המשתתפות. כמו כן רוני קלוגר שפט לאורך שלושת ימי האליפות וכן בלא מעט גמרים !!! בהזדמנות זאת אנו מבקשים להודות לקאנצ'ו קלוגר על שבוע מדהים ועל היחס וההתנהגות המיוחדת במינה שלו אלינו הספורטאים הישראלים !!!!!!! אוסו !

Poo1

New member
ברכות חברים, כל הכבוד על היצוג../images/Emo45.gif

Funakoshi

New member
איחולים ../images/Emo24.gif

ברכות על הנפת דגל ישראל והכבוד שאתם מביאים ביצוג המדינה. כל הכבוד לרוני על עבודתו ארוכת הנשימה ביצוג המדינה כאחד השופטים הבינלאומיים הפעילים והבולטים בשטח. כל הכבוד גם על שיתוף הפעולה המבורך בין בתי ספר ושיטות שכל כך נדיר במחוזותינו. כל הכבוד, שלכם -חיים

כל הכבוד../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

סנסאי ערן, כל הכבוד על הייצוג הישראלי.

ש מים

New member
כל הכבוד, ועוד על רוני קלוגר:

לפני כשבוע (לפני שנסע לחו"ל) יצרתי איתו קשר, בשאלות על קורס מדריכים שהוא מעביר. לאחר שנסע היו לי שאלות נוספות, התקשרתי למכון שלו ואז אמרו לי שהוא נסע וביקשו את שמי. היום רוני צילצל אלי (פעמיים, עד שתפס אותי), והבהיר לי ארוכות ומפורטות, בגילוי מ-ל-א את כל הפרטים שהיו חסרים לי. אני לא מכיר אותו, מעולם לא נפגשנו, כל שהיה ידוע לי עליו עד היום התבסס על שמועות (משני צידי המטבע...), והיום, לאחר שיחה זו אני מוריד את הכובע בפניו! ("להבת חצות": כולל קידה עמוקה, עם הגבות בחול
). אותי הוא שיכנע במקצועיות שלו, בכנות שלו ובהגינות שלו!! נרשמתי. תודה, סנסיי קלוגר!

קאוס

New member
ברכות על הנפת דגל ישראל ../images/Emo104.gif

ברכות על יצוג המדינה, כל הכבוד לכם. היתי שמח לבלות עם רוני קלוגר לראותו פועל מקרוב, זה צריך להיות חוויה. הוא אכן סוג של איקון ישראלי בעולם אמנויות הלחימה הבין לאומי (שמו ניסה על שפתי רבים בחו"ל וגם ביפן). אין רבים שפועלים למען ומתוך שיתוף פעולה, זה מחמם את הלב. יפה!

למעלה