לביאה האמיתית
New member
אלינור* לביאה והפתות המדופלם ב.....
XטZה הלווווווו.. מה המצב? עברנו הרבה מאוד בשביל לכתוב לכם הודעה כאן בפורום.אישית אני אלינור הרבה זמן לא הייתי פה אבל.נחמד לחזור וזה לאט לאט יחזור אלי. בקיצור אני ולביאה נאבקות במחשב הסורר שלה (גם עם מחבת נאבקנו סתם לפרוטוקול...) אבל יהיה טוב... אני אתן לה לכתוב קצת ואז שוב אני אכתוב.....נייייייייי(NYEEEE)
-פתות
- החץ שבתמרור שלביאה לא מכירה חחחחח
- המתנה שלא קיבלתי לגיוס שלי ..פעם שהתגייסתי.... כפי שהובטח לי ע"י כמה מכם..ח סתם מתוקים שלי אני צוחחקת
- תיכף הולכים לישון
- בגלל הרצאה שהעבירו לנו על עיניים היום בצבא כולל הדגמה וניתוח של עיין אמיתית של פרה עם ריסים והציאו את הג´לי ו.איככככככס
- ללביאה יש מן סוודר על הראש שלה והיא נראית כמו בוב מרלי שיט נתקעו לנו האייקונים .. המקלדת עוברת כרגע ללביאה..... אין לי מה להגיד....ביי בזאת הסתיים שידורנו מרשת " גלי פתות מעט שרוף" מיד אחרינו יעקוב איילון וארז טל בתכנית חדש "אייך זה להיות גלמוד מכוער ולהגיש תכניות על זה בשעה כזו ברשת "פתות" נהיה פה מחר עם הקדשות לימי הולדת חתונות בר מיצוות לוויות אזכרות וכו´.. לביאה מוסרת שאתמול היא גילתה מי הגורו שלה ואני חייבת לציין שהיא גם הגורו שלי מי אם לא..בעלת ה ס ו ד שהייתה אתמול בקיציס אני ולביאה מתאמנות כל היום על קשים בניסיון נואש ללמוד את סוד הפיתוי.לו רק נראנו כמוה.... לסיום נפצח בריקוד מפתה ( לפ אייך שהיא רקדה הריקוד באמת מפתה הוא מפתה אותך לאסלה להקיא) אז יאללה ההודעה הזו ארוכה מדי ואם היו רואים שכתבתי את זה היו משחררים אותי על 21 נפשי ואת לביאה בכלל לא היו שוקלים לגייס אז לילה טוב אנחנו הולכות לבדוק את הצ´ט שמצאנו לפני כחצי שעה במצב אנוש ומחריד ביי לביאה אה אה ואלינור אור אור עם הפתות תות תות כמו במצעים עים עים של לביאה אה אה פחחחח חחחח חחחחח
XטZה הלווווווו.. מה המצב? עברנו הרבה מאוד בשביל לכתוב לכם הודעה כאן בפורום.אישית אני אלינור הרבה זמן לא הייתי פה אבל.נחמד לחזור וזה לאט לאט יחזור אלי. בקיצור אני ולביאה נאבקות במחשב הסורר שלה (גם עם מחבת נאבקנו סתם לפרוטוקול...) אבל יהיה טוב... אני אתן לה לכתוב קצת ואז שוב אני אכתוב.....נייייייייי(NYEEEE)