אלוני !אם אתה מפרסם אז מלא!

sanlee

New member
אלוני !אם אתה מפרסם אז מלא!

שמי: אלי מעוז עיסוק: בעל משרד להנדסת בניה וחשמל. מגורים:קצרין. שרות צבאי:מג``ד מיל. פלאפון 753967-051 מאחר ופניתה אלי בשמי הפרטי ניראה לך שאני מודאג מחשיפת פרטי הנה הם לפניך. אם תרצה עוד פרטים תתקשר לטלפון הנ``ל.

hreuven2

New member
שגית מאד

אין שום סיבה לפרסם פרטים מעבר לשם ולא בגלל חשש ממישהו אלא כדי שהדיון יתקיים ללא מחיצות

sanlee

New member
עברתי את הגיל!

שחוששים מאנשים . מן הסתם מי שמעונין לפרסם את שמי ופרסם זה אלוני. אז שיהיה ברור לו שיבדוק לאן הוא ניכנס היטב.ואם הוא מעוניין בשיחה אז יש לו את מס` הטלפון.אנני רואה זאת כשגיאה אתה פשוט לא מכיר אותי ואת שיטותי שהם לא חשיבה קונבנציונאלית.

אלוני הוא לא פונקציה ותתחיל להפנים.

הוא לא ינהל כאן מסגרת טרוריסטית, ואם כן, הוא ייענה כפי שהוא פונה. באותה שפה בדיוק.

sanlee

New member
חוזי העניין קטן עלי!

מה הבהלה !מה ששכחתי הוא עוד לא התחיל ללמוד ואם בתיחכום עסקינן. אז הוא יודע היטב שאני מסוגל לפרסם את פרטיהם האמתיים של כל משתתפי הפורום.דבר שעשיתי לגבי אחד כולל טיפול משטרתי שהסתיים בהזהרה. כל עוד עוסקים בגזענות לשמה.

sanlee

New member
אני מעריך!

את חלקם של המשתתפים בפורום כבעלי כלים שמסוגלים להתמודד אם אתגרים שניצבים לפנינו. כך שהמעשה שעשיתי מבחינתי לא חריג . אולי יש בו אלמט של הפתעה . זה עניין של אופי.בכל מקרה את חלק מהחבורה שאני מיחס לה את כותרת הנושא.

sanlee

New member
ממש לא!!!חוזי

יש לי פרסום בדפי זהב ועכשיו בתפוז.

ראש שיווקי..

אבל בדפי זהב אין כל כך הרבה אנשים שבהחלט מגלים כל יום מחדש לכולנו ש``בכל אדם יש קורטוב של רוע`` = כאן זה בא לידי ביטוי וביתר שאת. אז?

sanlee

New member
חשיבה יוצרת אינה בהכרך רוע.

אין מקום בחברה מתוקנת לחשש מבטויים לגיטימים שיכולים להבדק באמות מידה משפטיות.

למעלה