אלון מדוגית שלום

• פותח הנושא hoop
  • פורסם בתאריך

hoop

New member
אלון מדוגית שלום

יש לי שאלה,אני סיימתי קורס 2 כוכבים לפני יותר משנה באילת ולא צללתי מאז,עכשיו אני רוצה לחזור לעניין ולצלול הרבה .הבעיה שאין לי כ"כ ביטחון ביטחון כי הרבה זמן לא צללתי,ברור לי שאעשה צלילת רענון,אבל שאלתי היא אם יש מקום שאני אצטרף לצלילה מודרכת בדוגית אחרי זה? אני מתכוונת האם לצלילות כאלה באים מנוסים יותר או גם כאלה מתחילים כמוני? ודבר נוסף האם יש עוד מועדוני צלילה בת"א?(אגב-אתה מדריך בדוגית?)

mto

New member
יש עוד מועדונים

יש את בועות יש את אוקטופוס ( דוגית זה בצפון הנמל ) לצלילות מודרכות כולם באים גם המנוסים וגם אלו שרק מתחילים למשל שאני סיימתי את הקורס הלכתי לצלילת מוסמכים הרגשתי טירון ירוק אבל הרגשה טובה כזו משהו מוזר כל מקרה ביטחון יהיה לך עוד כמה צלילות ומומלץ לחזור מהר מאוד אפילו !!!
ואני לא אלון מדוגית סתם בחור נחמד שרוצה לעזור :)

הרשה לי לתקן. דוגית אוקטופוס התאחדו

המועדון של דוגית אשר היה בצפון הנמל נסגר לפעילות וכיום מועדון דוגית אוקטופוס פועל יחדיו מהמרינה היכן שפעם היה אוקטפוס. קיימת אפשרות לצלילות מודרכות גם לאחר הריענון, במיוחד לאתרים הקרובים כגון זאב הים והצינור. לפרטים נוספים, ניתן לשאול אותי או ליצור קשר עם המועדון 03-5271440 הרבה צלילות, ובמהרה

צלילות ניסיון

HOOP שלום לך !!! לאורך חופי ים תיכון קיימים לפחות 10 מועדוני צלילה שאני מכיר . כל אחד מהם יאפשר לך לראות אתר שונה ואצל כלם תוכלי לעשות צלילת ריענון . פרט לזה אני מאמין שאם תמצאי לך בן זוג מתאים לצלילה לאחר מספר צלילות תצברי ניסיון שיקנה לך גם ביטחון . בהצלחה

למעלה